Willem II vergeet zichzelf te belonen

116
7122

Willem II speelde vanavond in Den Haag zijn beste uitduel tot nu toe in het lopende seizoen. In de eerste helft deklasseerde het de thuisploeg en spaarde ADO met slechts een 0-2 tussenstand. Na de pauze tapte ADO uit een ander vat en maakte het op strijdlust er een spektakel van. Beide ploegen gingen er vol voor, ADO kwam via Necid weer terug in de wedstrijd maar meteen stelde Pavlidis de marge weer op 2 doelpunten. Willem II kreeg volop 100% kansen wist die niet te verzilveren. In de laatste 10 minuten kwam de thuisploeg langszij wederom eerst door Necid en vervolgens schoot Goossens van 30 meter in de bovenhoek. Daarmee kwam de eindstand op 3-3! Erg jammer dat als je zo goed in de wedstrijd zit deze volledig in de eindfase uit handen geeft. Voor Willem II scoorde Heerkens en Pavlidis de overige twee!

(verslag: willem-ii.nl)
GEMISTE KANSEN KOSTEN WILLEM II DE ZEGE
Willem II heeft in Den Haag de overwinning uit handen gegeven. De Tricolores legden in de eerste helft de tegenstander hun wil op maar verzuimden ruim afstand te nemen. Dat deed het evenmin na de pauze waardoor het ADO Den Haag liet ontsnappen aan een fikse nederlaag. Na het eindsignaal van scheidsrechter Allard Lindhout stond er tot ieders verbazing 3-3 op het scorebord. De teleurstelling na afloop in de kleedkamer was daarom groot.

Zoals dit weekend in de gehele Eredivisie werd ook in Den Haag de eerste minuut niet gevoetbald, om duidelijk te maken dat racisme niet thuishoort in de samenleving. Toen de bal eenmaal wel rolde trok Willem II al snel het initiatief naar zich toe en legde het met goed voetbal ADO Den Haag zijn wil op.

Willem II deelt de lakens uit
De thuisploeg zit duidelijk in de hoek waar de klappen vallen en kreeg ook nu na twaalf minuten een te verwerken. Ché Nunnely nam keeper Luuk Koopmans onder vuur, die de bal weliswaar stopte maar hem recht in de voeten van de mee naar voren gekomen Freek Heerkens schoof. De Willem II-verdediger rondde bekwaam af en zette zijn ploeg op een 1-0 voorsprong. Terwijl de frustraties bij het thuispubliek toenamen omdat hun favorieten zonder zelfvertrouwen over het veld bewogen, stapelde Willem II kans op kans.

Geen ruime voorsprong
In een tijdsbestek van amper vijf minuten hadden Mats Köhlert, Ché Nunnely en Vangelis Pavlidis de Tricolores op een ruime voorsprong moeten zetten. Ondanks die missers verdubbelde Willem II nog voor de rust de voorsprong. Köhlert, nog enigszins hinkend na een op hem gemaakte overtreding, bediende Pavlidis die op fraaie wijze doel trof: 0-2. De ruststand was daarmee dik verdiend in Tilburgse voordeel maar was gezien het aantal doelkansen aan de magere kant.

Marge snel hersteld
Die missers in de eerste helft kwamen Willem II duur te staan. De thuisploeg stroopte direct na rust de mouwen op een scoorde ook snel. Via een actie aan de achterlijn in de 49e minuut belandde de bal bij Tomas Necid die Timon Wellenreuther met een volley het nakijken gaf. Plots lag de wedstrijd weer open en joeg ADO Den Haag nu gesteund door het thuispubliek op de gelijkmaker. Pavlidis en de voor Köhlert in het veld gekomen Marios Vrousai staken daar echter een stokje voor. Laatstgenoemde bediende zijn landgenoot die knap Koopmans in de lange hoek passeerde: 1-3. De marge van twee doelpunten was daarmee hersteld. Toch zouden Mike Trésor Ndayishimiye en Vangelis Pavlidis hun club een enorme dienst hebben bewezen als ze de daaropvolgende kansen eveneens hadden verzilverd.

Overwinning uit handen
Timon Wellenreuther moest er enkele keren aan te pas komen om zijn ploeg te behoeden voor de aansluitingstreffer, maar moest in de slotfase toch capituleren. Zeven minuten voor het verstrijken van de officiële tijd tekende Necid met een kopbal vanuit een corner voor zijn tweede treffer van de avond: 2-3. Vijf minuten later haalde John Goossens vanaf 30 meter verwoestend uit en liet hij met een zondagsschot Wellenreuther kansloos: 3-3. Alles en iedereen bij Willem II keek vol ongeloof om zich heen. Een wedstrijd die Willem II met ruime cijfers had moeten winnen eindigde tot ieders verbazing in een 3-3 gelijkspel.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Willem123
Lid
Willem123

Ben er verdomme nog steeds ziek van!

Met name dat die Quinonez weer wordt opgesteld, snap ik helemaal niks van. sterker nog, kost je 2 punten. Iedereen ziet dat die jongen er (nog) niet klaar voor is, maar toch staat hij erin. Lijkt wel alsof dat onderdeel van de deal is, dat hij moet spelen…

kurt zaro
Gast
kurt zaro

ja voor mij t zelfde we zijn weer n paar dagen verder maar ben er nog steeds doodziek van. 2 punten naar de gvd

Brabants Kwatsblad
Gast
Brabants Kwatsblad

Eens, die Johnny Camaro kunnen ze beter terugsturen. Gaat hem niet worden.

LK1896
Lid
LK1896

En ja hoor, we beginnen weer met het afbranden van spelers voordat ze serieus de kans hebben gekregen. Wacht nou eens gewoon af en heb geduld. Zonder vertrouwen speelt elke speler kut. Als het echt niks is zal hij uiteindelijk de kansen ook niet meer krijgen maar daar is het nu echt te vroeg voor. Lewis begon ook niet goed bij Willem II maar was tot aan zijn blessure toch een vaste waarde voor ons.

Brabants Kwatsblad
Gast
Brabants Kwatsblad

Mag het na een paar ontzettend slechte invalbeurten?
Welkom in de wereld van professioneel voetbal LK1896.

Rene
Gast
Rene

LK1896, het verschil tussen Lewis en Quiñónez is dat die laatstgenoemde hier vooralsnog maar één jaar blijft. Het heeft dus geen zin om hem een heel jaar te laten acclimatiseren, wat bij Lewis wel zin had omdat die langer bij ons ging blijven.

Wil
Gast
Wil

Peters stroop je mouwen eens omhoog. Dit spel van je kan echt niet. Toon eens dat je een echte aanvoerder bent.

Kruik
Gast
Kruik

Peters is de beste aanvoerder die we ooit hebben gehad. Dat hij dat na een mindere wedstrijd zogenaamd moet tonen is grote onzin.

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Dat je hier überhaupt nog 1 duimpje omhoog voor krijgt.. wat een achterlijke reactie.

dennism
Lid
dennism

Ik vond trouwens gisteren de eerste helft Mats Kohlert echt een hele goede pot spelen. Echt een briljantje.

koen kooiman
Gast
koen kooiman

Toch jammer dat de tweede helft van Willem II kant zo slecht was zeker gezien de prima eerste helft. Willem II verzuimde ADO echt pijn te doen

Jan
Gast
Jan

We hadden verschrikkelijk goede zaken kunnen doen gisteren als je naar de uitslagen kijkt!

Johannes
Gast
Johannes

Of je dit soort wedstrijden goed uitspeelt maakt het verschil met plek 6 of plek 12 einde van dit seizoen. Ik denk tegen dit ado je gister 10 x had kunnen scoren. Dat er dan 3 ingaan is te weinig. Vond ook niet de strijdlust er was op het einde. Herkende weer het Willem II van 5 jaar geleden de laatste 15 minuten

Frank1896
Lid

Expected goals was 4,2 voor Willem II. Volgens de statistieken hadden we er 1 meer in moeten leggen.

Cees van uden
Gast
Cees van uden

Volgende Kerr better

Cees van uden
Gast
Cees van uden

Ik vind het Knapp waardeloos

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

RECORD 🙌 Vangelis Pavlidis is na zaterdag de eerste Willem II Tilburg-speler ooit met minimaal 11 uitgoals in de Eredivisie in een kalenderjaar 🔴 ⚪🔵

🥈 10 Kurt Zaro (1959)⁣
🥈 10 Coy Koopal (1961)⁣
🥈 10 Fran Sol (2018)⁣

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Hij is nog jong maar heeft potentie…Wat moeten we nu he…contract uit laten dienen en gratis de deur uit of verkopen van de zomer.Die gaat nl nu hij international is never de nooit meer verlengen bij ons.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Rood wit blauw

Palvlidis heeft na dit seizoen nog een contract voor twee seizoenen dus is geen noodzaak om in dat opzicht te verkopen na dit seizoen

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

bedankt voor de info …toch weer positief

Joost van der Hilst
Gast
Joost van der Hilst

Top wedstrijd gezien. Veel kansen voetballend gecreëerd. Maar hoe Peters (niet) verdedigt bij de 2-3 kan echt niet. Zelfde bij Utrecht uit. Kost gewoon punten.

Barry
Gast
Barry

En die pavlidis kost geen punten?! Die had er 3 bij moeten schoppen; dat is toch net zo “fout” als in de verdediging eens niet goed ingrijpen?

Goalen maokuh
Gast
Goalen maokuh

Hij heeft er toch ook 2 gescoord pipo.

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Klopt…hij zegt het wat extreem maar heeft wel een punt.Die bal in de 4e minuut voor open goal bv.

Wally58
Lid
Wally58

Misschien had Gladon wel 4 keer gescoord, of samen in de spits bij 1-3 en dan 4-4-2

TerrelOndaan
Lid
TerrelOndaan

Pavlidis is de speler in de eredivisie met het hoogste aantal Xg, daar waar Boadu zo om geroemd word. (Kansen creëren) word onze spits er op de een of andere manier op afgerekend. En iedereen is het er over eens dat hij meer mag/moet scoren. Maar deze jongen is net 21 geworden, is ondertussen de eerste spits van zijn nationale ploeg, en werkt zichzelf het schompes. Ik ben fan!

dn Baaierd
Lid

Je krijgt 3,1 op 1 kansen Nunnely, Tresor en Pavlidis. Daarvan mocht er echt wel 1 in. En als Nunnely de bal breed tikte was het een goal geweest en dat geld ook voor Tresor. En voor Pavlidis was ik al blij dat hij er 2 had gescoord nu hij zo lang heeft droog gestaan.
Nu snel vergeten die pot en nu gas erop tegen Sparta.

Wally58
Lid
Wally58

En wij maar denken vorig jaar dat het aan Meissner lag !!

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Dat lag het ook..meissner is kapot slecht

Wally58
Lid
Wally58

Daarom elke week in de basis in Hongarije en op derde plek !

Barry
Gast
Barry

En niet te vergeten hadden we ook nog een penalty moeten krijgen zodat het 1-4 zou worden. Waar was de VAR?

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Broodje kroket aan het eten.Kramer trakteerde

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Net ff de samenvatting gekeken . Jezus zeg wat een kansen hebben ze gemist.
Wat de tegendoelpunten betreft bij de eerste moet Nelom veel kordater ingrijpen, bij die tweede uit een standaard situatie staat heel de verdediging te slapen, en dan die derde , ja dat is toch duidelijk een keepers fout😂😂😂

RA_ke
Lid
RA_ke

Mbt Johnny: die jongen heeft enorme aanpassingsproblemen. Spreekt alleen Spaans. Zijn vrouw zit in Zuid-Amerika. Hij zit hier alleen op een flatje. Voetbal is enorm anders hier.
Als Piet denkt dat dit een goede speler is, dan moeten we het tijd geven. Hopelijk komt het dan tzt goed.

Poppels
Lid
Poppels

tzt is hij weer terug, een jaar is zo voorbij

Relativist
Lid
Relativist

Ik denk idd dat die jongen heimwee heeft.

RA_ke
Lid
RA_ke

Ondanks het feit dat je 2 punten weg geeft, overheerst toch positieve gevoel. We spelen weer leuk voetbal, creëren legio kansen, jonge spelers ontwikkelen zich goed en we staan 6e. Er is veel verbeterd in een paar jaar tijd.

Rene
Gast
Rene

We hadden er minstens 6 moeten maken. We hadden vierde moeten staan. Met Ajax en Heerenveen voor de boeg, waren de punten zeer welkom geweest. Bij mij overheerst het goede gevoel nog niet hoor.

Eastwood
Gast
Eastwood

We zijn nog niet zover dat we een wedstrijd kunnen ‘killen’. Tegen RKC-thuis en Twente-uit liep het nog goed af, nu gaat het een keer mis. Je ziet de progressie in de afgelopen jaren, zeker in uitwedstrijden. Eerst haalde we nooit punten, toen lukte het zo nu en dan met hang en vliegwerk. Vorig jaar zijn we structureler uitwedstrijden gaan winnen en nu domineren we al uitwedstrijden. De volgende stap is dat we minder vaak nog in de problemen komen het laatste half uur / kwartier en een wedstrijd dus kunnen ‘killen’. Het lag gisteren niet aan de beslissing van… Lees verder »

Tricolores Forever
Lid
Tricolores Forever

Ondanks dat ik er nog steeds wel ziek van ben is dit prima gerelativeerd!

Goalen maokuh
Gast
Goalen maokuh

Komt goed boys!
Kijk is waar we staan we staan 6e op de ranglijst,
In had hier niet van kunnen dromen voor de start van de eredivisie!
En ja er zitten mindere wedstrijden tussen (groningen ,Utrecht en vitesse) maar dat hoort erbij.
We kunnen ook gewoon trots zijn dat we weer een punt hebben gepakt tegen ado in een uitwedstrijd.
5jaar geleden zouden we vantevoren meteen tekenen voor een gelijkspel tegen zowat iedere tegenstander.
We gaan gewoon onze mannen steunen en dan rollen we sparta op!

Z_013
Gast
Z_013

Gisteren enorm veel kansen gecreëerd. Dat is super positief. Nieuwkoop had echter wel helemaal gelijk in het interview na de wedstrijd. Dit mag je eigenlijk niet weggeven. Dat we 6e staan is ook echt fantastisch, hadden we vooraf voor getekend, ik wel in ieder geval. Vergis je echter niet, het staat allemaal nog heel erg dicht op elkaar. Winst gisteren was plek 4 geweest (Al sta je nu op punten ook gedeeld 4e), had je de wedstrijd tegen Twente of RKC toch niet over de streep getrokken had je nu 10e gestaan en had iedereen toch heel anders tegen de… Lees verder »

D'n Beijtel
Gast
D'n Beijtel

We creëren genoeg, maar maken niet genoeg kansen af. Verdedigend weer erg zwak. Mentale weerbaarheid is ook wel een probleem, anders geef je zo een voorsprong nooit uit handen. Peters kan gewoon niet meer.

jimvanfessem
Lid
jimvanfessem

Helemaal mee eens, peters gaat weer eens als een oud wijf een kopduel aan. Daardoor wordt het 2-3 en krijgen ze weer hoop. Heerkens in het centrum en dankerlui gewoon weer op rechtsback aub

Oud Noord
Lid
Oud Noord

Mixed feelings na de wedstrijd van gisteren. Genoten van het spektakel maar natuurlijk teleurgesteld met slechts een punt. Ik heb zelden een uitwedstrijd gezien waar we zoveel 100% kansen krijgen, goed dat Pavlidis er 2 maakt maar met zoveel kansen moet het rendement omhoog. De handsbal was natuurlijk een pingel, het inconsequente optreden van de VAR werd hiermee weer eens aangetoond. Vanuit een breder perspectief gezien draaien we natuurlijk nog steeds erg lekker en het is mooi om te zien dat de honger naar meer groot is, al lijken wij als supporters soms even te vergeten waar we vandaan komen.… Lees verder »

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Ik heb toch genoten van deze wedstrijd ondanks de 3-3.
Mike Tresor en Wellenreuter speelde fantastisch daarin tegen was Nelom en invaller Jhonny verschrikkelijk slecht.
Die jongen uit Ecuador vlug terug sturen naar waar hij vandaan komt.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Zou Jhonny echt zou slecht zijn? Denk dat deze jongen super onzeker is stijf staat van de zenuwen in een vreemd land ver van huis. Ik zeg niet dat we goud in handen hebben. Maar deze jongen kan meer dan ie nu laat zien denk ik.

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Totaal onbelangrijk eigenlijk.Ik hoop op een fantastische loopbaan en leven voor Jhonny maar we mogen toch langzamerhand gaan concluderen dat het voor beiden beter is om afscheid van elkaar te gaan nemen.Straks die “onbekende”kou er nog overheen als je je al niet lekker voelt.En voor je het weet is het weer maart.

Keiebaant
Lid
Keiebaant

ik ben het met je eens, als je zo`n jongen huurt en hij stroomt al 2 maanden later in met een achterstand, dan wordt het lastig.
Zeker omdat hij er gelijk moet staan als je hem voor een seizoen huurt.
Daarnaast heeft hij volgens mij echt het niveau niet om iets toe te voegen aan Willem ll.

ik vond het overigens een slechte wissel van Koster.

Relativist
Lid
Relativist

Quinoñez heeft, denk ik, heimwee. Jong, alleen ver van huis.
Maar Koster gaf hem nog 10 minuten, omdat hij blijkbaar dacht dat de wedstrijd gespeeld was.
Zo zonde!!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Het probleem is niet van vandaag niet van gisteren etc wedstrijden waar je beter bent en voorkomt . Dat we dan terug gaan lopen en het onheil over ons zelf afroepen Door terug te lopen ipv blijven te voetballen… of het loopt net goed af. Of het gaat mis net als gisteren. Zo jammer je had gewoon minimaal un dagje 3e kunnen staan

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

tja, je had zelf ook gewoon de 4 of 5-1 kunnen maken, dan hadden die 2 extra doelpunten van Ado geen betekenis meer.

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Overigens wel heel blij dat Pavlidis het net weer heeft gevonden, misschien komt onze doelpuntmachine weer tot leven.

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

We hadden trouwens gewoon een penalty moeten krijgen toen het 3-1 stond, het was een overduidelijke handsbal met een uitgestoken arm, raar dat de VAR niet ingreep. We speelden echt heel goed en als we we scherper voor de goal waren hadden we voor de rust al met 4 of 5-0 voor moeten staan.

De manier waarop de 3-3 valt is eigenlijk nog het zuurste tegen zo een zwakke ploeg, Goossens schiet er een bal in die hij nooit van zijn leven meer maakt.

Barry
Gast
Barry

Had hij al eens eerder gedaan op deze manier…

jbj.ot
Lid
jbj.ot

De boosheid is inmiddels gezakt, maar de teleurstelling overheerst nu nog wel even door.. Jordens zag er niet best uit bij die 2e goal, en Nelom die een zeer sterke 1e helft speelde, liet zich in de 2e helft het kaas van het brood eten door summerville. Johnny kan het niveau niet aan. Ondanks dat Pavlidis er 4 had moeten maken ben ik toch blij dat hij eindelijk het net weer heeft gevonden. Om maar positief af te sluiten: -Pavlidis scoort weer -Timo keepte een goede pot -4 punten uit 2 met PSV thuis en ADO uit -Tresor gaat veel… Lees verder »

John Nr1
Lid

Inderdaad dubbel gevoel. Teleurstelling, maar ook trots dat je in een uitwedstrijd zo kunt domineren en kans op kans creeert. Het is nog zo heel lang geleden dat we elke uitwedstrijd kansloos waren zodra we de bus instapte

Op naar Sparta thuis. Nu alweer zin in!

Relativist
Lid
Relativist

Trésor wordt gehuurd, hoor. Wel met een optie tot koop?

John Nr1
Lid

Eenzijdige optie tot koop
Als Willem II de optie verzilverd staat hij komende 3 jaar hier onder contract

Wederom prima scout werk

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Ik heb het even laten bezinken omdat ik gisteren gewoon kwaad was. Dit voeld misschien nog wel erger dan een verlies. Ik denk dat de uitslag 3- 10 niet had misstaan.
En als dit geen penalty meer is met die uitgestoken hand dan fluit aub nooit meer voor hands. En dan die laatste goal van ADO, van de 100.000 ballen die je op goal schiet gaat er één zo in. Het voetbal was echt niet slecht maar zo veel kansen missen kan echt niet. Ik hoop dat Joris in de transfer periode nog iets leuks uit de hoge hoed tovert.

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

En Tresor wordt onze volgend groeibriljantje.Wat een meesterzet om die te huren met optie tot koop…Hebben vele scouts liggen slapen. Helaas geen VAR-moment meer voor hun.

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Het “Haags Kwartierje” was al jaren uitgestorven..En ja hoor, tegen wie kwam het weer tevoorschijn ? Altijd hetzelfde.

Berkel
Gast
Berkel

aanvallend prima, maar verdedigend gewoon een ramp.

Sogetup
Lid
Sogetup

Met minstens 6 100% kansen die verprutst worden, zou ik nou niet bepaald zeggen ‘aanvallend prima’

1896
Gast
1896

De hele wedstrijd kan me gestolen worden We zitten hier Een paar dagen geleden trots te verkondigen dat racisme bij Willem II niet voor komt..steek toch allemaal oewe kop in t zand Er blijven mennekes van 15-21 het stoer vinden om “k* neger, K* katoenplukler” te roepen na de wedstrijd. Gedraag je gewoon. Ik zit naast een man, een gekleurde man, van 40 jaar oud die meer Tilburger en meer willem II fan is dan meermaals de “jeugd” bij elkaar. Deze personen voelen zich gekwetst door de “grappige” teksten die na de wedstrijd geroepen worden. gedraag je gewoon of tyf… Lees verder »

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Helemaal gelijk..Maar wat doe jij? Buiten hier je terechte onvrede ventileren en uiten? Pak ze nu eens met een paar anderen bij hun kladden.Is dat zo moeilijk? Ik ben er te oud voor.( bijna 70) anders deed ik het even voor.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Ik geloof helemaal niks van je verhaal!Ik heb op tv niks anders dan een kolkend uitvak gehoord!Had zo’n “rascist” een pak rammel gegeven ipv hier om 5 uur in de ochtend je gal te spuwen!
Geloof ook niet dat de capo of de aanjagers zo’n “rascist” zouden accepteren!

1896
Gast
1896

Een volwassen man van 40 emotioneel in de bus terug omdat hij bij het verlaten van het vak zulke dingen gehoord heeft, niet individueel richting hemzelf maar daar gaat het niet om. Als je het niet gelooft, veel plezier met een nieuwe hobby maar dit gebeurd overal. Wij moeten handelen, niet bagataliseren

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Had die “rascist”gepakt dan…..een vent van 40 kan toch samen met zijn maat een 20 jarige snotpin pakken….hiermee wil ik niks bagataliseren….ps ik hoef geen nieuwe hobby!!

sooike1973
Lid
sooike1973

Hoe kan iemand op deze reactie nog 3 minnetjes krijgen?

Dan ben je idd te dom om te schijten…..

UNITED
Lid
UNITED

Zeer kansloos als dit waar is. Zet maar foto’s en namen op tilbo. keihard aanpakken zulke figuren. Ga maar een andere hobby zoeken met je triest gedrag

Henkie013
Lid
Henkie013

Weet je wie net zo erg zijn? Mensen zoals jij die hier de zaak op zitten te naaien ś nachts om 5 uur. Waarschijnlijk ben je gewoon een grote kwatserd. Als je dit werkelijk hebt ervaren had je de personen aan moeten spreken of het moeten melden bij de stewards, of bij jongens van de harde kern. Dan krijg je zeker wel bijstand! Maar als het allemaal niet gebeurd is en je probeert hier als Bredanaar onze club in diskrediet te brengen moet je gewoon optyfen!

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Precies Henk!Nou zijn we 12 uur verder dan zijn post er is niemand gepakt als het echt was waren op camerabeelden al daders gepakt zeker na zo’n week!

Henkie013
Lid
Henkie013

Hij komt anoniem als ‘gast’ hier om 5 uur in de nacht een heel sterk verhaal verkondigen en er is niemand die zijn verhaal kan bevestigen. Maar het wordt klakkeloos voor waarheid aangenomen. Je kunt je ook niet voorstellen dat er zieke gasten bestaan die zoiets verzinnen, maar die zijn er dus wel.

Dirruk
Lid
Dirruk

@1896,

Ik heb na de wedstrijd een woordenwisseling gezien tussen een gekleurde man ( neger met rastamuts ) en een Marokkaan maar het werd niet duidelijk waar dit over ging en daarom werd er verder niks mee gedaan.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

We hadden moeten winnen kansen genoeg gehad Maar ja Willem ll en un wedstrijd rustig uitspelen is een utopie. Het 9vd10 keer billen knijpen we weten wedstrijden zelden rustig uit te spelen. Op naar sparta hopelijk met 3 punten

Giant
Gast
Giant

Jammer…eerste helft waren we klassen beter. Hoewel je vooraf voor een punt tekent misschien is dit toch teleurstellend.

Sommige spelers haalden de 2e helft -toen de snelheid en strijdlust omhoog ging- gewoon niet het gewenste niveau.

Vooral Nelom weer tegenvallen terwijl hij vorige wedstrijd zo sterk speelde.

Over Johny hoeven we het geeneens meer te hebben. Geef dan Zuiderwijk zijn kans.