Willem II toont interesse voor Adekanye

9
1393
TILBURG - Willem II - Roda JC 0-0, koning Willem II stadion, 27-08-2016, voetbal, eredivisie voetbal seizoen 2016-2017. Tifosi spandoek 120 jaar Willem II. Sfeer.

Na vier jaar gaat Bobby Adekanye Liverpool aan het einde van het seizoen achter zich laten. De twintigjarige aanvaller is bij the Reds in het bezit van een aflopende verbintenis en de huidige koploper van de Premier League wil zijn contract graag met drie jaar verlengen, maar hij heeft dit aanbod naast zich neergelegd. “Ik zie daar niet echt een planning achter zitten, dus dan heeft het voor mij geen nut om te blijven”, geeft Adekanye te kennen in gesprek met Voetbalzone.

Liverpool nam Adekanye in de zomer van 2015 over van Barcelona, waar hij vier jaar had gespeeld. Bij the Redsspeelde de aanvaller in de Onder-18, de Onder-19 en de Onder-23, maar zijn grote droom, doorbreken in het eerste elftal, wist hij in Engeland niet te  Verwezenlijken.

Waar Adekanye die speelminuten zal gaan maken, is voorlopig nog onduidelijk. In Engelse en Italiaanse media wordt geschreven dat de aanvaller zijn loopbaan gaat vervolgen bij Lazio. “Dat het rond zou zijn met Lazio, is helemaal niet het geval”, verzekert Adekanye. “Vrienden sturen me ook foto’s en berichten, zo van: ga je daar naartoe? Nee, het is nog niet rond. Het is wel een van de clubs die geïnteresseerd is, maar het is nog niet voor honderd procent beslist. Ik heb ook wat gehoord van Barcelona, in Nederland is Willem II langsgekomen. Ik kan nu niet het hele rijtje clubs opnoemen, want dan zijn we morgen nog bezig. Maar er is interesse uit onder meer Nederland, Italië en Spanje. Ik ga in de zomer op mijn gemak met mijn familie en zaakwaarnemer Junior Minguella het erover hebben, ik maak me niet druk dat ik geen club heb. De toekomst ziet er goed uit, ik moet gewoon een goede keuze maken en ik heb er vertrouwen in dat het gaat lukken.”

 

9 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments