Willem II supporters pakken vierde plaats

16
1668

Ook vandaag trotseerden weer 500 supporters de files op Neerlands wegen om de Tricolores te steunen. Voor de twaalfde keer dit seizoen was het uitvak uitverkocht. (Excl. bekerfinale)

Het uitvak overstemde lange tijd de stille Hagenezen die pas weer wakker werden toen Dankerlui hun ploeg in het zadel hielp.

Super trots zijn we niet alleen op de vele volle uitvakken dit seizoen maar vooral op sfeer en de samenhorigheid die de supporters uitstraalden in elk uitvak in Nederland.

We sluiten het seizoen sportief teleurstellend af maar mogen trots zijn op de vierde plaats qua aantallen uitsupporters. Gelukkig beloonde de spelers dat met goede resultaten in uitwedstrijden (muv ado uit)

De terugkeer van Twente in de eredivisie blaast de strijd om deze vierde plek nieuw leven in en we gaan vanaf augustus weer volle bak achter de Tricolores staan.

WIJ ZIJN WILLEM II

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
UNITED
Gast
UNITED

Jammer dat er zo weinig bier word gedronken maar verder topsupport

SargentD
Lid
SargentD

lol

spannie
Gast
spannie

We hebben een topseizoen gedraaid que sfeer en supportbeleving en supportersaantallen. Ook wil ik de mensen achter de schermen bedanken van de Supportersclub, KS79, Kingzine en Vak E die de busreizen regelden en ook zorgden dat er altijd lekkere koude biertjes in de bussen zijn, met goede muziek.

Komend seizoen gaan we weer een topsfeer wegzetten in de uitvakken met hopelijk
nog meer Willem II-ers ! Ook mooi om te zien dat er steeds meer jonge gasten
door het WII-virus worden aangestoken ! Tot volgend seizoen !

ftricolores1
Gast
ftricolores1

Trots op al die mensen die elke keer onze club achterna reizen! Helaas zelf nooit van de partij (kon niet uit de buurt, ken niemand en ga niet alleen) l, maar om jullie elke uitwedstrijd luid en duidelijk op tv te horen maakt me blij en trots! Ga zo door mannen! De komende jaren zijn zoooo belangrijk voor Willem II, daar moeten we met zn alle aan bijdragen! Zowel thuis als in uitwedstrijden! Proficiat!!

RWB4Ever
Gast
RWB4Ever

Zelfs enkele ADO-supporters op de hoofdtribune keken uur lang vol verwondering naar het uitvak. Hulde. TROTS!!!!

Tilburg nr1
Gast
Tilburg nr1

Wij zijn willemii

Huphuphup
Gast
Huphuphup

Heracles uit was mijn favoriet dit jaar!

Frietmet
Gast
Frietmet

Klopt. Doordeweeks is klote maar dan heb je wel veel echte Willem II-ers mee. Jong tot oud ging toen los.

LRR
Gast
LRR

Elke supporter die mee gaat naar een uitwedstrijd is een echte Willem II-er, de beleving is echter bij iedereen anders ;).

Sooike
Gast
Sooike

Was idd super!

bertje
Gast
bertje

Heracles was een topwedstrijd, maar voor mij was het toch Zwolle uit. Van 30 minuten vóór de wedstrijd tot 30 minuten na de wedstrijd aan een stuk gezongen, een enorme spanning en twee doelpunten van Fran Sol; het lijkt alweer een eeuwigheid geleden. En ook Fortuna-uit niet vergeten, ondanks het gelijke spel, zelden een leukere wedstrijd gezien: 4 – 4.

Renzo
Gast
Renzo

Feyenoord uit!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Mooie plaats. Hopen dat het komende seizoen weer deze aantalen hebben of meer

Tilburg013
Gast
Tilburg013

Trots op alle mensen die onze club (twee) wekelijks achterna rijden! Trots op alle mensen die (twee) wekelijks het rood wit en blauw vertegenwoordigen in het hele land! Trots op alle mensen die (twee) wekelijks er voor zorgen dat wij onze club achterna kunnen reizen! De vrijwilligers die wekelijks in de bus zitten om alles in goede banen te laten leiden. De enorme groei van het afgelopen jaar is waar we echt enorm trots op mogen zijn! Wij laten zien waar kleine clubs groot in kunnen zijn! Ik ben trots om rood wit blauw bloed te hebben en mijn club… Lees verder »

SargentD
Lid
SargentD

Hulde aan onze supporters, die hebben het nergens laten liggen. Die hebben mij zelfs zo enthousiast gekregen dat ik 5 uitwedstrijden en een bekerfinale van mijn luie reet ben gekomen om het allemaal van dicht bij mee te beleven. En dat was toch weer even geleden. Wat dat betreft het mooiste seizoen van de afgelopen jaren. Vooral Fortuna en AZ uit, heerlijk.