Willem II supporters brengen rood-wit-blauwe paaspakketjes rond bij supporters van 75 jaar en ouder

34
4154

Het idee ontstond vorige week in onze ‘Tilbo redactie app’. Kunnen we niet iets doen voor onze oudere mede-supporters in tijden van de coronacrisis? En of we dat kunnen. In mum van tijd werden Willem II en verschillende bedrijven aan het project gekoppeld en maakten we het idee concreet: rood-wit-blauwe paaspakketjes als verrassing afleveren bij seizoenskaarthouders van 75 jaar en ouder en mindervaliden.

Willem II en Willem II betrokken schonken wat merchandise, Capi een plantje en Albert Heijn verzorgde een lekkere Paastol en een chocolade paasei en Q-Promotions leverde een mooie kaart met een mooie boodschap voor de supporters.

Willem II supporters op pad

Toen we een ‘go’ kregen op het idee, riepen we binnen de verschillende supportersgeledingen supporters op om mee te helpen. In een aantal minuten hadden we al tientallen supporters bereid gevonden om op zaterdagochtend de paaspakketjes rond te gaan brengen.

Bezorglijsten werden verdeeld, pakketjes ingepakt en op zaterdagmorgen verzamelden we iets voor 9 in het spelershome van Willem II. In totaal worden ruim 250 seizoenskaarthouders van 75 jaar en ouder verrast met een paasattentie. En dat levert mooie verhalen op.

Van mensen die niet kunnen wachten tot ze weer naar Willem II kunnen tot verzorgers die in een verzorgingstehuis de dagen afkruizen met als stip op de horizon: u mag weer naar Willem II. Demente supporters waarvan je de ogen ziet oplichten als het over Willem II gaat. Supporters die je vertellen dat ze slecht ter been zijn, al hun vrienden van de tribune al zijn overleden maar toch helemaal in hun uppie naar de club gaan. Conclusie van de dag: wat krijgt dat cluppie van ons toch veel mensen verbonden.

Jong, oud, gezond of mensen met een broze gezondheid: we kijken er allemaal naar uit om weer naar het voetbal te gaan. Ook vandaag bleek maar weer wat Willem II betekent in het leven van zoveel supporters. Dat we maar weer snel met zijn allen een pilsje kunnen drinken op de tribune!

Hup Willem II en een fijn paasweekend allemaal!

(foto’s: Toin Damen)

Auto’s van supporters vol met paasattenties
Meneer komt al sinds ’41 bij Willem II. Zijn drie Willem II maten zijn helaas overleden. Toch gaat hij nog iedere wedstrijd naar Willem II. Hij parkeert zijn auto onder vak F, loopt de tribune op, pakt een pilsje en moedigt de club aan vanaf zijn zitplek op vak F.
Bekend gezicht!
Vrolijke gezichten, daar doen we het voor!
34 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments