Nieuw jeugdcomplex bij start nieuwe seizoen gereed

34
2855

Willem II heeft het voormalig complex van RKTVV gekocht en gaat dit complex fors verbouwen.

De schop kan eindelijk de grond in op het oude RKTVV terrein. Daar zal de nieuwe (eigen) accomodatie verrijzen van de Willem II Voetbalacademie. De werkzaamheden op het verpauperde complex moeten bij het begin van het seizoen 2019 – 2020 afgerond zijn.

Willem II heeft de grond van de gemeente voor 60 jaar in erfpacht gekregen. Voor de opstallen betaalde Willem II 50.000 euro. Willem II gaat flink investeren in het eigen complex waar men de beschikking krijgt over 4 velden en een trainingshoek. Naast de investering in de kleedkamers en clubhuis zal er ook nieuwe verlichting en een drainagesysteem worden aangelegd. Naast de wedstrijden van de jeugd zal ook jong Willem II aan de Rueckertbaan gaan spelen.

Willem II overweegt ook oefenwedstrijden van het eerste team in de voorbereiding op het nieuwe eigen complex te gaan spelen.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
de rammelaer
Beheerder

Ben benieuwd over ook een tribune komt… iemand?

Wouter
Gast
Wouter

Heb ergens gelezen dat ze huidige gaan renoveren.

Dirruk
Gast
Dirruk

Er staat al een tribune Rammelaer als is die net als alle andere opstallen op het complex wel aan vervanging toe. Beter zorgen ze er nu voor dat ze waarmaken wat ze aangeven want begin van het seizoen deze ( inderdaad ) verpauperde accommodatie in gebruik gaan nemen is wel heel positief gedacht. Er is daar werkelijk waar heel weinig wat nog voldoet aan wat een BVO moet uitstralen en eigenlijk moet alles plat en opnieuw opgebouwd worden en dat in een periode van een week of zes? Bedoelen ze niet seizoen 2020-2021 zodat men een jaar heeft om het… Lees verder »

TriColores1896
Gast
TriColores1896

Eens met je verhaal. Echter is het kunstgras veld nog niet zo lang geleden al vervangen. Dit is niet meer het slechte veld wat er jaren heeft gelegen.

Budje
Gast

Meneer (Dirruk) spreekt weer eens negatief voor zijn beurt. Word je daar niet moe van?

Wouter
Gast
Wouter

Hoezo negatief.

RKTVV is een totaal verpauperd complex zoals aangegeven en dat kan je met je eigen ogen ook zien. In combinatie met die legionella, herstel en renoveer je dat niet binnen zes weken. Als je het gelijk goed wil doen, denk ik eerder aan zes maanden. Dan zou je per 1 januari 2020 daar gaan spelen en trainen.

Polonaise
Gast
Polonaise

Budje helemaal eens! Nog nooit iets goed over onze club gezegd

Wouter
Gast
Wouter

Dus in de aankoop van het stadion, zitten ook de trainingsvelden? Maar die zijn nu toch al van de Gemeente? Dus waarom zouden ze die dan willen verkopen aan Willem II, als ze er zelf liever huizen of winkels op willen zetten?

Dirruk
Gast
Dirruk

@Wouter, Ik denk dat ze die velden ook niet aan Willem ll verkopen want die grond is kostbaar. Ruimtes onder het stadion wil Willem ll gaan benutten in de toekomst. En je moet niet reageren op figuren als Budje en Polonaise. Die steken hun kop in het zand en willen alleen maar de dingen horen en zien die ze door hun rood, wit en blauwe bril kunnen bevatten. Ik zou ze adviseren een keer bij RKTVV te gaan kijken zodat ze zelf kunnen zien hoe verpauperd complex het is en als ze daar dan toch zijn moeten ze maar een… Lees verder »

Budje
Gast

Wordt gerenoveerd Dirruk. Daarna lullen en niet zoals het er nu uit ziet.
Ben er geweest! Genoeg te doen daar, klopt. Als we jou moeten geloven komt het niet goed. Ik denk echter van wel. Dat kan ik van onder die steen zien.

Dirruk
Gast
Dirruk

@Budje,

Waar zie je mij zeggen dat het niet goed komt? Ik durf wel te zeggen dat het niet binnen 6 weken goed komt.

Budje
Gast

Ok👍🏻

UNITED
Gast
UNITED

Ik heb er geen verstand van maar mij lijkt dat je in 6 weken wel de kleedkamers kunt verbouwen en zorgen dat de velden goed zijn. Dan heb je in principe de belangrijkste zaken aangepakt om het in gebruik te kunnen nemen. Om er een echt eredivisiewaardig complex van de maken zul je meer moeten investeren maar dat kan eventueel ook later.

Het is wel vreemd dat er nu allerlei faciliteiten bij het stadion worden gebouwd/verbouwd terwijl je beter heel het zooitje daar naartoe kunt doen.

Dirruk
Gast
Dirruk

@United!

Alleen het verwijderen van legionella kost al geruime tijd volgens mij!

Aussi
Gast
Aussi

Ze gaan alleen nieuw drainagesysteem aanleggen, nieuwe verlichting en nieuw meubilair in de kantine. (Volgens ingewijden)Dat redden ze wel in 6 weken. Maar dan komen ze erachter dat het toch beter,is om het hele zaakje plat te gooien. Verschrikkelijke mooslucht in de kantine en alles zo vochtig als iets. En dan gaat het minimaal 6 maanden tot een jaar duren.

TricoEques
Gast
TricoEques

Jij hebt echt overal verstand van lijkt het wel!? Dat jij nog geen topfunctie hebt in het bedrijfsleven of een BVO is mij een raadsel! In 6 weken kun je een heel eind komen! Puur afhankelijk van mankracht en te kiezen materialen. Maar goed dat weet jij allemaal ook wel toch? Valt me wel op dat jij zelden positief bent. Ik vind dat met momenten irritant. Kritisch zijn is goed he, maar als alle rampverhalen en scenario’s waar je met verdoemenis over spreekt uitgekomen zouden zijn, dan bestond onze club niet meer. wink

jako
Gast
jako

De man die Willem II uit het slop haalde….het WIM GROELS complex

Danny Schenkel
Gast
Danny Schenkel

Tilburgs next Arjen Swinkels!

Menneke
Gast
Menneke

Ik dacht aan Tilbury, maar dat is een plaats in Engeland… Tilburgia???

ring
Gast
ring

of gewoon lekker kaal smile https://imgur.com/a/fCJMFBG

Wa un beleid
Gast
Wa un beleid

Ik kwam een artikel tegen waarin als volgt wordt omschreven (dus niet zelf bedacht);dit brengt me tot een prachtige naam voor dit nieuwe complex.
Al in het jaar 709 werd al over Tilburg geschreven in een akte. Welliswaar werd het destijds gespeld als Tilliburgis. Tilli… niet te verwarren met het Tilburgse koosnaampje Tilly. Tilly is het Latijnse woord voor “nieuw verworven land”. Vrij zou je dit mogen vertalen naar “nieuw te verwerven talent”.

Zo maar een suggestie: Tilly Talents

barto
Gast
barto

Bijzonder goed gevonden

Zekur
Gast
Zekur

Willem II Talent Factory

Aussi
Gast
Aussi

WTF

wil
Gast
wil

Het SOL complex.

Zero13
Gast
Zero13

“Ut verschiet” smile

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ wa un beleid
Ik zeg
Het frenkie de jong &Virgil van Dijk jeugdcomplex

Zero13
Gast
Zero13

Dan zie ik liever een eerbetoon aan Piet de Visser!

Lewis
Gast
Lewis

Liever een eerbetoon aan de hulpzame Evert.

Zekur
Gast
Zekur

Precies, ik zie ook veel meer in de “Evert de Goalehouder Talent Academy”

WillemIIOosterhout
Gast
WillemIIOosterhout

Mag hopen dat ik je sarcasme mis…😋

Robby
Gast
Robby

Het Van de Looi complex zodat we er altijd aan herinnerd worden wat voor type trainer we niet moeten aantrekken.

Tilburg-West
Gast
Tilburg-West

Sportpark Wim Groels

Wa un beleid
Gast
Wa un beleid

Is er al een naam (bekend) voor dit complex?
Hier op Tilbo zijn genoeg creatieve geesten. Daar hoeft geen reclamebureau aan te pas te komen.