Woensdag 11 juli: VV Dongen – Willem II (19.00 uur)

30
2524
TILBURG - Willem II - Volendam, koning Willem II stadion, 30-08-2013, Jupiler League seizoen 2013 - 2014. Sfeeractie Tifosi.

Willem II heeft weer een vriendschappelijke wedstrijd aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen toegevoegd. Op woensdag 11 juli spelen de Tricolores in Dongen tegen derde divisionist VV Dongen

De aftrap op sportpark De Biezen is die dag om 19.00 uur. VV Dongen is na de Diessense selectie de tweede tegenstander van Willem II. De Dongenaren eindigden in competitieverband dit seizoen op de vierde plaats in de derde divisie, waarin Jong Vitesse kampioen werd.

Oud-Willem II’ers
Bij VV Dongen spelen onder andere voormalig Willem II’ers Thomas schilders, Mitch van der Ven en Luuk Hultermans. Dongen wordt met ingang van het nieuwe seizoen getraind door Ruud Kaiser, die na het huidige seizoen de overstap maakt van JVC Cuijck naar Dongen.

Oefenprogramma
Eerder werd bekend dat Willem II de eerste oefenwedstrijd op zaterdag 7 juli speelt tegen de Diessense selectie (17.00 uur) in Diessen. Informatie over de toegangsprijzen volgt binnenkort op onze website.

 

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
wil
Lid
wil

O-9

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Daar zag het, het eerste half uur niet naar uit. Er ontbraken natuurlijk wel een paar spelers bij Dongen, maar zeker de tweede helft knap gedaan van vooral onze nieuwe jongens.

Robby
Gast
Robby

Bij ons ontbraken ook een aantal jongens he. Wellenreuter brandehorst peters Meissner velokonja kolovos. Zeker achterin en toch de 0 gehouden….ben best positief verrast al kan je er nu nog niets van zeggen

 

Marcske
Gast
Marcske

Weet niet hoe het in Dongen is geregeld, maar ik weet wel dat de prijzen in LoZ komende zaterdag bepaald zijn door Willem II en niet door Uno Animo.

Dirruk
Lid
Dirruk

@Marcske,

 

Dat komt omdat de wedstrijd van zaterdag door Willem ll wordt georganiseerd en ze Uno Animo betalen voor de huur van de accomodatie en vv Dongen heeft Willem ll uitgenodigd om een wedstrijd te komen spelen en betalen Willem ll hier een vergoeding voor.

 

 

Marcske
Gast
Marcske

@Dirruk, helder!

weg met ks97
Gast
weg met ks97

ga weg

Frietmet
Lid
Frietmet

Mocht je tijdens je dagbesteding weer even op de tablet van je begeleider?

 

Snorro
Gast
Snorro

Verklaar u nader!

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Of topic! Toch maar weer een oud Willem II er in de halve finale van het WK  Moussa Dembele lala la la

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Dongen is wel een maatje groter dan( met alle respect) de Diessense selectie. Ben dan ook benieuwd of dat dezelfde spelers ook hier het verschil gaan maken. Ik denk wel dat we gaan winnen, maar het zal wel moeizaam worden voorspelling 1-3

Frietmet
Lid
Frietmet

Als Dongen compleet en fit is, heb je inderdaad een aardige oefentegenstander aan. Psv had het er ook moeilijk mee vorig jaar.

Robby
Gast
Robby

Compleet zijn ze niet. er zijn er een aantal met vakantie zei de trainer.

BlauwWitRood
Gast
BlauwWitRood

Kan nog weleens lastig worden tegen Dongen. Is gewoon een hele goede ploeg. Goed tijdstip ook. Ik laat deze even voorbij gaan. En dan die prijzen. Lachwekkend!

Nick
Gast
Nick

Zal wel druk worden in de 2de helft, tegelijk met de halve finale…

Cards
Lid
Cards

haalbare kaart

Kuipvrees
Gast
Kuipvrees

Is Wessel Sprangers niet daar ook de doelman?

Moker
Gast
Moker

Mooi voor de mensen met kids uit deze regio dorpen om onze boys daar aan het werk te zien. Goed bezig Willem II👍

Dirruk
Gast
Dirruk

Zo is het Moker.

 

Totdat ze bij de kassa staan met hun kids en de ticketprijzen zien. Ongelofelijk dat je voor een wedstrijd tegen een stel amateurs gewoon dit soort bedragen durft te vragen. Bij v.v. Dongen staat Wessel Sprangers in de goal, niet David de Gea, Thibaut Courtois of Jeroen Zoet.

JTW
Lid
JTW

Op de wedstrijddag zelf betaalt u € 12,50 (tribune), € 10 (staanplaats) en € 7 (kinderen tot 12 jaar en 65+). De kassa’s zijn om 17.30 uur open.

Belachelijk inderdaad!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Wat een balachelijke prijzen idd Hebben ze daar un zonne steek opgelopen?

 

 

 

 

 

 

knolleke
Gast
knolleke

Dirruk wat ben je eigenlijk toch een droeftoeter ! ik lees steeds je reacties en het gros is enkel negatief. Ondanks dat je veel inside informatie hebt vind ik je bijdrage veelal stemmingmakerij. En fijn dat je een ieder jouw mening wilt opdringen maar heel eerlijk vinden wij het ook gewoon fijn om eens te lezen dat er ook goede dingen gebeuren bij ons cluppie !   sorry moest het ff kwijt ! Voor de rest doe je ding ! Hoop dat we met z’n allen het nieuwe seizoen vooral vanaf het begin gaan knallen en we trots zijn op… Lees verder »

Dirruk
Gast
Dirruk

@knolleke,   Ik ben het helemaal met je eens. Ik hoop ook dat we vanaf het begin gaan knallen en ik ben zeker trots op het mooiste cluppie, niet alleen van Nederland maar ook ver daarbuiten. Ik wil helemaal niemand mijn mening opdringen en zeker niet hier op Tilbo. En ik ben eigenlijk benieuwd welke dingen jij vindt dat er goed gaan en wie WE zijn?   Tevens heb je gelijk dat het gros wat ik post negatief is maar waarom vindt je degene die recht lullen wat krom is geen droeftoeters dan?   En op dit nieuwsbericht mag ik… Lees verder »

knolleke
Gast
knolleke

WE is een ieder die een warm hart heeft voor Willem II. Wat er goed gaat is denk ik enorm veel. En ja er gaat ook veel fout ! Maar het is ook maar hoe je zaken wil benaderen. En alleen benaderen dat veel zaken niet goed gaan is ook betreurenswaardig, Iemand met zoveel veel kennis, invloed binnen de organisatie als Dirruk zou ook fijn zijn om wat positiever te posten. Je mag alles verkondigen want dat staat je vrij. Ik hoop alleen dat je soms ook eens wat zaken positief kunt benaderen. Ik wil je ook niet aanvallen of… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ knolleke

Maar als er dingen zijn die goed gaan hoef je niet (elkekeer) te noemen. Dingen die fout gaan wel als die dingen ook goed worden dan kun je een stabiele middenmoter worden. Of zeg ik Nu iets geks?

Pum
Gast
Pum

Prijzen zijn belachelijk inderdaad, gaat nergens over in deze fase van de voorbereiding.

@Forza Willem II, waarom zou je dingen die goed gaan niet ‘elke keer’ hoeven te benoemen en juist de dingen die fout gaan wel?

Dirruk
Lid
Dirruk

@Pum,

Misschien omdat het logisch is dat er dingen goed gaan als je te maken hebt met een professionele organisatie waar mensen werken die een heel dik salaris krijgen voor hetgeen wat ze doen.

 

En fouten maken is helemaal niet erg want het zijn allemaal gewoon mensen, net als jij en ik, maar domme fouten maken, fouten maken omdat je eigenwijs bent en vooral fouten die gemaakt worden omdat ze i.p.v. het clubbelang in het eigenbelang worden gemaakt zijn wel schadelijk  voor de club en daar mag je toch iets van zeggen.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@Pum

Omdat dingen die fout gaan aangewerkt verbeterd moet worden wil je beter professioneler worden

Pum
Gast
Pum

@Dirruk

Helemaal juist wat je zegt. Echter vind ik het juist wel belangrijk om ook de goede dingen wel te blijven benoemen. Want ook de goede dingen worden gewoon gedaan door mensen wel of niet met een dik salaris.

Positivisme hier of ergens anders of belonen d.m.v. een spreekwoordelijk schouderklopje kan echt geen kwaad. Los van welk onderwerp het betreft.

 

@ Forza Willem II

En het benoemen van goede dingen draagt niet bij aan het verbeteren van minder goede dingen, dat is wat je zegt of begrijp ik je verkeerd?

Wilhelm Deux
Gast
WilhelmDeux

Leuk, kunnen we meteen kijken hoe Thomas Schilder zich ontwikkeld heeft. Ben erg benieuwd, kan net voor mijn vakantie.