Willem II richt pijlen op Tsjechisch international Kadlec

29
2488

Václav Kadlec, een 25-jarige Tsjechische spits, kan komend seizoen wel eens in de Eredivisie actief zijn. Tsjechische media melden dat Willem II én Feyenoord geïnteresseerd zijn in het huren van de spits. Willem II zou ook een aankoop onderzoeken.

Willem II schakelt noodgedwongen over naar het aanbod buitenlandse spitsen nadat pogingen om Veldwijk (Groningen) , Veerman (Heerenveen weigerde mee te werken), Kramer (te duur) en Te Vrede (salaris) naar Tilburg te halen om diverse redenen niet lukten.

Kadlec is de voorbije jaren afgegleden. In 2015 had hij de clubs voor het uitzoeken, maar de voorbije seizoenen is hij bij Eintracht Frankfurt en FC Midtjylland niet uit de verf gekomen. Afgelopen seizoen wist hij ook geen basisplaats meer bij ‘zijn’ Sparta Praag te bemachtigen. Daardoor is de maat nu vol en wil Kadlec verder kijken.

Het Tsjechische IDNES meldt dinsdag dat Willem II één van de opties is, terwijl ook de naam van Feyenoord wordt genoemd. Het is de vraag in hoeverre de Rotterdammers zich zullen mengen in de strijd om Kadlec. In 2012 scoorde Kadlec overigens twee keer in De Kuip in de play-offs van de Europa League. Hij was er destijds verantwoordelijk voor dat de Rotterdammers dat jaar geen Europees voetbal speelden.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
jbj.ot
Lid
jbj.ot

Willem II weet over het algemeen heel goed de zaak stil te houden, juist daarom denk ik dat deze speler niet gaat komen.

Zou dan toch Veerman of Boymans naar Tilburg komen ? Zou gezien de situatie wel een stunt zijn.

Ben benieuwd….

Pogba
Gast
Pogba

Mathias pogba halen !

donjeer
Lid
donjeer

Tomas necid wordt ook aan allerlei buitenlandse clubs verhuurd en redt t dus nergens echt maar heeft t in nederland toch goed gedaan. Dat kan bij deze jongen ook. Heeft bij 2 topclubs in tsjechie en denemarken gespeeld en een prima ploeg in duitsland. Dan ben je echt geen koekenbakker. Voor willem II begrippen is een “afvaller” van sparta praag gewoon een goede speler.

dn Baaierd
Lid

Ik heb er nog steeds het vertrouwen in dat het goed gaat komen. Ze zijn ook aan het kijken of dat ze hem niet definitief over kunnen nemen. Dus liever geen huur alleen als definitief niet gaat wilen ze hem toch huren.

Goof
Lid
Goof

GEEN HUUR EN GEEN TWEEDE NEMEC/STRIHAVKA/JELIC SVP!!!!!!

Goof
Lid
Goof

Dan maar een tonnetje of anderhalf meer voor Veerman. Daar hebben we tenminste wat aan!!

DAAROP MOETEN NU, NA DE KOMST VAN VD LINDEN, ALLE PIJLEN GERICHT!!! WE HEBBEN EEN BALVAST AANSPEELPUNT NODIG, ALLEEN DAN KOMEN ONZE TALENTEN TOT BLOEI!

 

Sprang
Lid
Sprang

RWB.

Heerenveen wil niet mee werken. Ook niet voor een ton of 2 meer. En dan er bij. Betaal jij ze?

Zekur
Lid
Zekur

Lees nou eens goed de berichtgeving kerel. Heerenveen werkt niet mee en Willem II heeft geen miljoenen op de bank. Ben jij van plan om een Porsche aan te schaffen als je het minimumloon zou verdienen? 

wil
Lid
wil

Zolang Streppel bij Heerenveen zit komt Veerman niet.

 

 

 

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

Als Heerenveen (lees: Streppel) niet wil meewerken is het sleuren aan een dood paard. En dan sta je de 31e ’s avonds laat weer met lege handen. Beter nu al doorschakelen dan écht last minute.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ wil

Hoe nou op om te denken dat Streppel het tegen houdt omdat Peters vorig seizoen niet Naar Heerenveen mocht. Dat is totaale onzin ze doen dat omdat ze anders geen 2 spits meer hebben en terecht van hun kant en logische. En als hij echt / of ze bij sneer bij Heerenveen wilde geven Hadden ze hem wel naar Sparta/nak/ADO. Of weet ik.veel laten gaan

UNITED
Lid
UNITED

Paniek aanhuur.

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

van der Gijp…er is een tekort aan knuffeltherapeuten op dit moment!niets voor jou?

vanderGijp
Lid
vanderGijp

Wat betaald het?

ftricolores1
Lid
ftricolores1

Job vd Linden word voor 1 seizoen gehuurd van AZ!

Frank
Lid
Frank

Waarom wordt ik niet blij van dit bericht en krijg ik er een onbehaaglijk ‘Nemec gevoel’ bij … ?

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

Misschien omdat je je teveel laat beïnvloeden door alle stemmingmakerij en de vele niet onderbouwde negatieve reacties hier op Tilbo? Mag hopen dat potentiële nieuwe spelers niet eerst op Tilbo komen want dan haken ze zelf af denk ik.

Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

HAHAHAHAAHAHHAHAHAHAAHAHAHAH

ik las gisteren nog ergens: “gaat WII in de laatste dagen toch nog de eredivisie toppers binnenhalen zoals in het verleden Armenteros, Dijks etc of worden het de types Nemec.?”

Nou het antwoord is hierbij gegeven.

Doei WII welkom in de Jupiler League.

Zekur
Lid
Zekur

En meteen weer negatieve reacties. Ik vind dat hij toch een indrukwekkend cv heeft en die gast is het voetballen echt niet ineens verleerd. Heeft in ieder geval veel ervaring en is international bij Tsjechië. 

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Komt bij geen enkele club meer voor in de basis! Waarom niet?? Is hij geblesseerd ?? Of is hij niet goed genoeg meer?? Kortom weer een speler met een ” krasje” en daar hebben we er al enkele van rond lopen!!

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Zo krijgen we idd wel heel erg veel spelers met een krasje, mocht hij ook dat krasje hebben😉

Ravio
Gast
Ravio

Kutzooi. Is geen aanspeelpunt en dus gaat er qua spelbeeld niks veranderen.Waar is Bock Madsen ineens?

vanderGijp
Lid
vanderGijp

Prima speler voor ons Willem II sterk en balvast! En wat is het toch grappig dat er weer mensen zijn die klagen maar hem nog nooit hebben zien spelen. Wat is Tilbo toch een negatieve site geworden zeg echt janken om elk ding en dan heb ik het over de mensen hier als je dat wel supporters kunt noemen. Het is in tijden financieel gezien niet zo goed gegaan als nu. De spelers die zijn aangetrokken kent helemaal niemand en na 3 wedstrijden gelijk al roepen word een kut seizoen. Je hebt met een selectie te maken met verschillende nationaliteiten… Lees verder »

vanderGijp
Lid
vanderGijp

Excuus ravio,

dit is een algemene reactie en niet alleen op jou gericht. Over de speler Kadlec dat wel.

drobs
Lid
drobs

@vanderGijp

Ze moeten toch “onze” naam eer aanhouden en ja ze noemen ons niet voor niets Kruikenzeikers, want echt overal moeten we over lopen zeiken zelfs over  positief nieuws!!

Bomba
Lid
Bomba

Gijppie, ouwe reus, op tv ben je grappiger. 😉

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

Goeie reactie Gijp. Kan me hier voor zeer groot deel in vinden.

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Kan heel ver met je meegaan Gijp, maar eerste prioriteit is toch handhaving. En of dat met de talentvolle selectie die we nu hebben gaat lukken is zeer de vraag. Ik vrees …

Tricolores Forever
Lid
Tricolores Forever

Die staat te grazen in de wei!