Willem II richt pijlen op Tsjechisch international Kadlec

29
2489

Václav Kadlec, een 25-jarige Tsjechische spits, kan komend seizoen wel eens in de Eredivisie actief zijn. Tsjechische media melden dat Willem II én Feyenoord geïnteresseerd zijn in het huren van de spits. Willem II zou ook een aankoop onderzoeken.

Willem II schakelt noodgedwongen over naar het aanbod buitenlandse spitsen nadat pogingen om Veldwijk (Groningen) , Veerman (Heerenveen weigerde mee te werken), Kramer (te duur) en Te Vrede (salaris) naar Tilburg te halen om diverse redenen niet lukten.

Kadlec is de voorbije jaren afgegleden. In 2015 had hij de clubs voor het uitzoeken, maar de voorbije seizoenen is hij bij Eintracht Frankfurt en FC Midtjylland niet uit de verf gekomen. Afgelopen seizoen wist hij ook geen basisplaats meer bij ‘zijn’ Sparta Praag te bemachtigen. Daardoor is de maat nu vol en wil Kadlec verder kijken.

Het Tsjechische IDNES meldt dinsdag dat Willem II één van de opties is, terwijl ook de naam van Feyenoord wordt genoemd. Het is de vraag in hoeverre de Rotterdammers zich zullen mengen in de strijd om Kadlec. In 2012 scoorde Kadlec overigens twee keer in De Kuip in de play-offs van de Europa League. Hij was er destijds verantwoordelijk voor dat de Rotterdammers dat jaar geen Europees voetbal speelden.

29 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments