Willem II presenteert eSporters Sem en Tim

12
1427

Willem II start het vierde eDivisie-seizoen met Sem van den Hoof (21) en Tim van Doleweerd (20) als eSporters. Sem was vorig jaar al eSporter van de club en krijgt dit seizoen gezelschap van Tim Doleweerd, die Viri Sital in het eSports-team vervangt. Het team wordt bijgestaan door Dave Ansems van Pro Players, onze partner op het gebied van eSports.

Alle achttien Eredivisieclubs leveren vanaf dit seizoen twee eSporters voor de eDivisie. Eén van de twee speelt FIFA20 op de Playstation 4, de andere speelt zijn FIFA-wedstrijden op de Xbox. Iedere ontmoeting is opgedeeld in twee losse wedstrijden, uit en thuis. De resultaten van beide wedstrijden worden bij elkaar opgeteld, maar de uitdoelpunten die gescoord worden, tellen dubbel. Als de stand na twee wedstrijden precies gelijk is, dan krijgen beide teams één punt.

DreamHack
De eDivisie heeft vanaf dit seizoen een samenwerking met DreamHack, een Zweeds productiebedrijf. In eigen land en in Denemarken heeft het bedrijf al FIFA-competities opgezet. Komend seizoen wordt in Nederland door DreamHack €100.000 aan prijzengeld beschikbaar gesteld.

‘Uiterste best’
Tim: ‘Ik ben ontzettend trots dat ik deze mooie club mag vertegenwoordigen. Ik heb ervaring opgedaan bij Excelsior en ben blij met deze stap. Willem II geeft mij de kans om me te ontwikkelen op een groot podium en daarvoor ga ik mijn uiterste best doen.’

‘Laten zien’
Sem: ‘Als echte Tilburger is het een droom om voor je club uit te komen. Vorig jaar zat ik op de ‘bank’ en nu mag ik het samen met Tim gaan laten zien in de eDivisie. Ik heb er ontzettend veel zin in.’

Bron: www.willem-ii.nl

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Bilto
Gast
Bilto

Ik slacht die gasten met Fifa.

kurt zaro
Gast
kurt zaro

flikker toch op met e sport wat moet je daar toch mee. stelt totaal geen reet voor.

Lecroq
Gast
Lecroq

ah, duidelijk iemand die altijd een jantje krijgt met Fifa.
komt goed Kurt.

Lecroq
Gast
Lecroq

die 100.000 euro is niet voor fifa vrijgesteld maar voor DH volledig. waarschijnlijk zal er enkel wat hardware beschikbaar worden gesteld voor fifa….

Ravio
Lid
Ravio

Het is en blijft gewoon kut….

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Ik voel er helemaal niets van😉

013Bert
Lid
013Bert

Mooi dat we nu gewoon een echte Willem II-er als E-sporter hebben. Ik kan wel zeggen dat de hele Edivisie me gestolen kan worden, maar toch ergerde ik me kapot aan die arrogante Feyenoorder van 2 jaar geleden.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Niet mijn ding, maar wel leuk voor die jongens!

@ Dre
Je capslock staat nog aan

NEC
Gast
NEC

Waarom wil jij zoveel aandacht Carlos?

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Waaruit blijkt dat ik veel aandacht wil, lieverd?

Dre
Lid
Dre

BOEIEND

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Tis dat je als club mee moet met deze trend maar come on boysz…Voor altijd Willem ll! En ook jullie zijn voor niemand bang!!!