Willem II pakt zwarthandelaars kaarten bekerfinale aan

20
1304

Het leeft! Kaarten voor de bekerfinale gaan als warme broodjes over de toonbank en de (voorlopig) laatste autokaarten zijn nu te koop via de website van Willem II. De buskaarten zijn volledig uitverkocht.

Ook zwarthandelaars zijn op de hoogte van de populariteit en inmiddels worden de eerste kaarten voor woekerprijzen aangeboden via platforms als Marktplaats. Willem II kondigt harde maatregelen aan:

”Personen die bekerfinalekaarten op platformen zoals Marktplaats (voor woekerprijzen) aanbieden, riskeren een landelijk stadionverbod van 18 maanden én een boete van 450 euro. Wij vragen supporters melding bij Willem II te maken van deze zwarthandel, zodat personen geïdentificeerd kunnen worden en we aangifte kunnen doen. Daarnaast worden deze kaarten uiteraard geblokkeerd en via ons ticketingsysteem opnieuw aangeboden.”

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Johan
Gast
Johan

De KNVB veroorzaakt deze onzin zelf door allerlei kaarten aan andere mensen dan supporters te geven. Als wij kaartjes zouden hebben voor de bekerfinale Feyenoord-Heerenveen zouden we ze ook best verkopen (tegen normale of woekerprijzen). De aangeboden kaarten zijn bijna allemaal neutrale kaartjes, ik heb twee Willem II kaartjes gezien en die werden voor een normale prijs aangeboden. Ik ben blij dat we hier nog geen Ajax praktijken hebben, daar werden Champions League kaarten voor de kwartfinale vrolijk voor 300 euro per stuk op Marktplaats gezet. Er waren ineens heel veel mensen die er niet bij konden zijn vanwege onverwachte… Lees verder »

Captain Howdy
Gast
Captain Howdy

Sowieso wassen neus dit “we gaan het aanpakken” hoe dan? marktplaats geeft de gegevens van adverteerder niet zonder gerechtelijk bevel en justitie zal dat voor een paar losse kaarten ook niet geven, blokkeren van kaarten kan pas als je kaartnummer etc in de advertentie vermeld en zo dom zijn die handelaars niet. Is met concertkaarten al eeuwen een probleem en is bijna niet werkbaar op te lossen, enkel kaarten op naam verkopen en identificatie plicht bij tonen kaart bij entree helpt maar dat is voor hele grote evenementen zoals ook deze wedstrijd niet te doen omdat dit heel veel tijd… Lees verder »

Henkie013
Lid
Henkie013

Zijn vooral kaarten voor neutrale vakken die aangeboden worden en op één hand te tellen. Dat is voor rekening van de KNVB. Valt allemaal wel mee met die ‘praktijken’. Wel goed dat ze het aanpakken.

Leeuwke
Gast
Leeuwke

En door dit soort praktijken vallen jarenlange seizoenskaarthouders buiten de boot, die kunnen daardoor nu niet hun kinderen/gezin/vrienden of wie dan ook meenemen voor een onvergetelijk dagje. Hopelijk wordt het hard aangepakt en blijft het dus niet bij blaffen. Bijten en hard ook! Ben er erg ziek van! sad

Dirruk
Gast
Dirruk

@Leeuwke,

Als je als jarenlange scc houder buiten de boot valt heb je dat toch geheel aan jezelf te wijten. Iedere scc houder heeft een kaart kunnen kopen voor de bekerfinale en dat er nu mensen lopen te janken dat ze hun familie, vrienden, buurman niet mee kunnen nemen is natuurlijk bullshit. Er zijn een aantal scc houders die wel het geluk hebben dat ze vandaag nog kaarten konden kopen voor hun familie, vrienden en/of buurman.

De kaarten die nu worden aangeboden zijn kaarten voor neutrale vakken en niet voor de Willem ll vakken.

Leeuwke
Gast
Leeuwke

Hee Derrek, doe eens lief. smile Ik heb uiteraard gewoon een kaartje zelf. Had er graag nog een gehad voor mijn zoontje. Ik ben goed volk, zoals je weet. Had niet door dat het neutrale kaarten waren die verkocht werden. So be it.

Heb je hieronder gelezen dat er kaarten naar Ajacieden gaan Derruk? Hopelijk gun je het mij dus even dat ik eventjes teleurgesteld ben dat ik niet met mijn zoontje kan gaan terwijl er kaarten van “ons” naar Ajacieden gaan.

Budgie
Lid
Budgie

Misschien dat Losnarf nog wel van wat kaartjes afstand wil doen, die heeft ze namelijk voor zijn vrienden van Ajax besteld!

UNITED
Gast
UNITED

Geef losnarf aub ook een sv met zijn ajaxvrienden

poppels
Gast
poppels

Geef ze een rood/wit shirt aan die dag, krijgen ze een hoop vrienden mee

koen verhoeff
Gast
koen verhoeff

Hele, hele diepe zucht………

W013
Gast
W013

Kwal dat je bent.

Roba.1896
Lid
Roba.1896

Al die reacties en downvotes zeggen toch ook genoeg? Je doet wel iets verkeerd en kaapt de kaartjes van de échte Willem II supporters weg om ze aan je gloryhuntende vriendjes bij de neuzen te geven. Diep triest en ik beschouw jou ook als ajax supporter, jij bent een nep Willem II’er

UNITED
Gast
UNITED

Jij mag helemaal niet meenemen wie je wil. Die kaarten zijn bestemd voor Willem II supporters. Anders was er wel vrije verkoop. Met het oog op de veiligheid hoop ik dat Willem II de kaarten van jou en je vrienden blokkeert.

DK013
Gast
DK013

Kan tilbo Losnarfs IP address even doorgeven asn Willem II samen met zijn email? Zou fijn zijn.

Pirot Russia
Gast
Pirot Russia

@losnarf,
Je roept het zelf over je af, ik hoop dat ze je kaarten blokkeren, Ajax supporters horen in een Ajax vak, je kaarten horen naar Willem II supporters te gaan

Cards
Lid
Cards

mag hopen dat afnemers ook dat stadionverbod & boete krijgen?

Robby
Gast
Robby

Gaan ze ook de zwarthandelaren van fan artikelen voor de beker finale aanpakken? Die vent die buiten het stadion stond sjaals te verkopen.

vakkieB
Gast
vakkieB

Aanpakken die handel. Stelletje mafkezen. Lieden die
de eigen supporters een oor aannaaien. Hard terug pakken.

Roba.1896
Lid
Roba.1896

Vrienden van mij zitten zonder kaartje door zulke mafkezen die geluk hebben gehad met kaartjes kopen. Triest volk.

Alex
Gast
Alex

Goed zo Willem II!!! Je eigen medesupporters die naai je niet met achterlijke prijzen….