Willem II opent Online Fanshop

4
1995
TILBURG - Tricorp wordt hoofdsponsor van Willem II, koning Willem II stadion, 31-07-2014, eredivisie voetval 2014 - 2015. Tricorp directeur Hendrik Stiksma.

Woon je niet in de buurt van het stadion en wil je graag een shirtje van Willem II in je kast hebben hangen? Het is vanaf nu mogelijk om ook online je favoriete merchandise van Willem II te bestellen!

Check nu https://webshop.willem-ii.nl

Assortiment
Naast het thuis- en uittenue vind je in de online shop ook het derde tenue, trainingskleding, off-pitch kleding en merchandise zoals sjaaltjes en mutsen. Het assortiment aan fanartikelen wordt gedurende de komende maanden uitgebreid zodat een groot aantal artikelen die beschikbaar zijn in de fanshop bij het stadion, ook online te koop zal zijn.

Openingsactie

Als openingsactie krijg je tot en met 30 november gratis verzendkosten. Gebruik hiervoor bij het afrekenen de kortingscode: FREESHIPPING2017.

SeizoenClubCard-houders krijgen ook de gebruikelijke 10% korting. Het klantnummer op je SeizoenClubCard dat met 18 of 31 begint is je unieke kortingscode.

Gemakkelijk online bestellen
Bestellen kan gemakkelijk online via https://webshop.willem-ii.nl

Hier vindt je ook alle informatie over het bestelproces, levering, verzendkosten, betaalmethoden en retourneren. Op dit moment is het alleen mogelijk om met iDeal te betalen en verzenden we alleen naar Nederland.

 

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments