Zaterdag 27 juni: Diessen – Willem II, 18.00 uur

21
2472

Traditiegetrouw opent Willem II het nieuwe voetbalseizoen met een wedstrijd in Diessen tegen RKDSV / Combi.
De wedstrijd op Sportpark de Alsie begint om 18.00 uur.

Willem II zal bij deze en de overige oefenwedstrijden aanwezig zijn met een informatiekraam voor de verlenging van SCC of de 013-SCC.

Tot de 27e in Diessen.

Update vrijdag 26 juni 18.00 uur

Volgens Willem II-trainer Jurgen Streppel krijgen in principe alle selectiespelers speeltijd in de eerste oefenwedstrijd van het seizoen, zaterdag om 18.00 uur in Diessen tegen de Diessense selectie.

Daar horen ook de drie Ajax-huurlingen bij, die vrijdagochtend voor het eerst alledrie op het trainingsveld stonden in Tilburg. Lesly de Sa was de laatste die aansloot, Richairo Zivkovic en Ruben Ligeon meldden zich eerder in de week al bij het keurkorps van Jurgen Streppel. Deandere nieuwkomers in de selectie zijn Guus Joppen (van VVV), Dico Koppers (van FC Twente) en Funso Ojo (van FC Dordrecht). Nicky Kuiper is vooralsnog op proef bij Willem II. De clubloze Frank van der Struijk traint mee om zijn conditie op peil te houden.

De Diessense selectie bestaat uit spelers van de amateurclubs RKDSV, Hilvaria, SVSOS, EDN’56 en Tuldania. Het betreft de volgende spelers: Van RKDSV: Rens Timmermans, Rieks Eshuis, Kevin van Oort, Tijn Janssen, Gijs Neggers, Job Janssen, Berry Kolen, Raoul Iselin, Mike van der Weert, Maikel Hoosemans en Rik Schepens.Van Hilvaria: Joeri van Rijswijk, Ralf Huijbregts en Greg van Gestel. Van SVSOS: Martin Verschuren, Ruud van Dijck, Guus Abrahams. Van EDN’56: Teun van Gestel, Coen van Oirschot, Sander van Dijck. En van Tuldania: Rien van de Wouw en Jens Hesselmans. De coaches van deze selectie zijn Gijs van Gestel, Paul Gommers en Christ van Dorst.

21 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments