Update: Willem II wil Clint Leemans (PSV) als opvolger Wuytens

31
3448

Update:
Willem II heeft zich bij PSV gemeld voor Clint Leemans (20 jaar). Leemans die alle jeugdteams van de Eindhovenaren doorliep, en bij Jong Oranje een vaste waarde is, traint al twee jaar met de selectie van Cocu mee. Door de enorme concurrentie op het Eindhovense middenveld (Schaars, Hendriks, Guardado, Maher, Propper) krijgt de jonge speler uit Veldhoven geen speeltijd in het eerste. Hij heeft inmiddels al 55 wedstrijden voor Jong PSV achter zijn naam staan.

Na het vertrek van Stijn Wuytens naar AZ is Willem II naarstig op zoek naar een vervanger. Daarbij gaat de voorkeur uit naar een verdedigende middenvelder, die de Nederlandse taal machtig is, en de competitie goed kent.

In het geruchtencircuit komen de namen van Stijn Schaars (Psv), Clint Leemans (Jong PSV), Adil Aoussar Excelsior), Pelle Clement (Jong Ajax), Uros Matic (Nac Breda) en Tomas Bruns (Heracles) veelvuldig voor.

Naast een middenvelder zijn de Tricolores ook nog naastig op zoek naar aanvallende versterkingen.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

je moet een vervanger halen want Haemhouts is nog geblesseerd en dan heb je alleen Ojo voor 2 posities!

Auassar lijkt me een goeie!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Nee hoor Robby is niet meer geblesseerd is vorigeweek ingevallen en staat vanavond waarschijnlijk in de basis…

marijnonline
Lid

Volgens Elfrink van het ED (in een tweet vanavond) is Leemans bekeken, maar is de interesse nooit concreet geworden. Maar volgens mijn logica moet dit dus vóór het vertrek van Wuijtens gespeeld hebben..

Lijkt mij overigens een prima speler voor de toekomst, aangezien we voldoende middelen in huis hebben om het seizoen af te maken met een Eredivisiewaardig middenveld.

Guido Scheffer
Lid

Prima speler voor de toekomst?

Zolang er geen duidelijkheid met Meneer van Gool komt, is er geen Toekomst.

Schaars huren

reighs_roman
Lid
reighs_roman

Willem II moet voor leemans gaan van jong psv kan een topper worden. Of voor snodgrass van hull city uit engeland gaan goede speler.

patriekolorus
Lid
patriekolorus

veeeeeeeel te duur qua salaris!!!!

Johan Derksen
Lid
Johan Derksen

Is Duarte geen optie!? Speelde in zijn Heracles tijd een aardig potje mee.

MitchellDijks
Lid
MitchellDijks

Auassar meteen halen indien mogelijk!

dn Baaierd
Lid

Ik zou voor Clint Leemans gaan niet te duur en nog te kneden. Vast leggen voor 2,5 jaar met een optie voor nog 1 of 2 jaar. Heb hem diverse keren aan het werk gezien en hij is gewoon een intressante optie. En kunnen ze investeren in de toekomst maar dat zullen ze dus wel niet doen. Ook nog zo iets onze vaste basisspeler mag verkocht worden maar onze vaste invaller niet. Oke Braber is misschien wel belangrijk in de groep maar dat was Stijn ook als je dan toch geld wil hebben op de rekening kun je Braber ook… Lees verder »

Butch
Lid
Butch

Gaat Leermans worden van PSV, geruchten gaan daar al dat ie al weg gaat

Bud
Lid
Bud

Met Vloet erbij?

Kostas Lamprou
Lid
Kostas Lamprou

Als we nou eens een speler KOPEN in plaats van huren

frankvanstraalen
Lid
frankvanstraalen

Waarom?? als we toch maar met contracten van 1 jaar werken kun je beter huren.

drobs
Lid
drobs

Pelle Clement lijkt mij wel een goede vervanger en trouwens wij worden toch al jaren jong Ajax genoemd.. dus 1tje extra kan best razz

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@Drobs

Je hebt er niks aan om een speler die nog niks heeft laten zijn op het hoogste niveau te huren voor un halfjaar.en ajax zal hem niet willen wegdoen als het z’on groot talent is. Dus nee niet doen…

drobs
Lid
drobs

Klopt je hebt gelijk, maar wie dan..? Want ik denk dat Auassar ook niet haalbaar is!

Bud
Lid
Bud

Matic is niet goed genoeg, Schaars is over the hill, Bruns heeft geen enkele reden om te komen, al die beloftes zijn geen directe versterking. Auassar was bij Excelsior niet eens zeker van de basis…

Stel dan Haemhouts op en geef je geld uit op een positie die wel te versterken is en kijk in de zomer verder

FranSol1896
Lid
FranSol1896

Auassar is juist 1 van de spelers in de eredivisie die alle minuten voor de winterstop heeft gespeeld. En het jaar daarvoor heeft hij bijna alles gespeeld (29 basisplaatsen en 3 invalbeurten) op een blessure en een schorsing na  Dus niet zeker van de basis klopt niet helemaal volgens mij…

Ik zou dat zeker een prima vervanger vinden. En Bruns ook, maar denk niet dat die weg gaat bij Heracles.

Bud
Lid
Bud

Je hebt gelijk. Ik zag hem vorig seizoen invallen, maar meestal staat hij in de basis. Wel een stevige vent, 29 jr dus het kan nog.

frankvanstraalen
Lid
frankvanstraalen

Ik vind Auassar wel een goede optie, maar een talentvolle belofte is ook zeker welkom. Wij moeten het niet hebben van gearriveerde spelers, maar goed van scouten. Clement schijnt een talent te zijn….En het afkopen van een jeugdcontract zal niet zoveel kosten.

Bud
Lid
Bud

Volgens mij heeft Streppel laten zien dat we het juist niet moeten hebben van de tieners maar van de mid twintigers met een paar jaar ervaring. Zolang je nog aan het overleven bent tenminste

frankvanstraalen
Lid
frankvanstraalen

Daar heb je punt Bud, al  doelde ik  met gearriveerd meer op Schaars. Al lijkt mij een talentvolle middenvelder achter (Ojo, Heamhouts en Falkenburg) ook niet verkeerd.

Pah
Lid
Pah

de Jong te vroeg “terug” gestuurd naar AJAX?

Sprang
Lid
Sprang

de jong zou nog niet gaan spelen al zou ojo, haemhouts, falkenburg wn braber ook nog vertrokken zijn.

Sprang
Lid
Sprang

Haha. Matic. Ga toch weg joh.

Mijn voorkeur in volgorde. Schaar, aussar, bruns, Clement.

patriekolorus
Lid
patriekolorus

een goede spits lijkt me veel belangrijker!