Willem II op trainingskamp in Oisterwijk

39
6419

Komende week belegt Willem II een trainingskamp in Oisterwijk. De trainingen vinden plaats op de velden van RKSV Oisterwijk. De verwachting is dat komende week een aantal nieuwe spelers gaan aansluiten. De week zal worden afgesloten met een oefenwedstrijd tegen TOP Oss in Oisterwijk. (zaterdag 13 juli, 12.00 uur)

Let op: de trainingstijden en locaties zijn onder voorbehoud van wijzigingen!

Klik hier voor het trainingsschema >>>

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Dafkuh
Lid
Dafkuh

benieuwd waar ze zaterdag al de auto’s laten parkeren met de oefenwedstrijd.
al de parkeerplaatsen bij trinitas oisterwijk zijn bezet door kermis exploitanten.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

#Dafkuh

Gewoon op veld parkeren aan de kant van onze keeper 2 hélft auto’s aan de andere kant. Is de onze verdedeging ook op orde
# zorgminder 😁

TricoEnques
Gast
TricoEnques

Klein beetje ongeduld voel ik nu toch ook wel… ik zie respectievelijk kleinere clubs met transfers waar je van alles over kunt denken.. toch ook wel wat verrassingen in mijn ogen. Ik denk dat er een sterk Eredivisie voor de deur staat. Hopelijk zijn ze aan de Goirleseweg toch ook bereid wat risico te nemen.. kan weleens nodig gaan zijn.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ TricoEnques

Welke spelers van die clubs had jij graag hier gezien
En die een echte versterking zijn voor ons?. Want daar zijn we naar op zoek.

TricoEnques
Gast
TricoEnques

Benschop, Nikolai Laursen, Marko Kolar, Patrik Raitanan, Kenneth Paal, Jurgen Mattheij, Laros Duarte, Armando Obispo, Peniel Mlapa naar mijn idee prima spelers voor Willem II. Paar van deze spelers voor 500.000 de rest allemaal ver eronder of transfervrij. Zoekt Willem II spelers van zwaarder kaliber? Dan ben ik zeer benieuwd wat er gaat komen.

frankwie
Gast
frankwie

De enige versterkingen hiertussen lijken mij Benschop, Mlapa en eventueel Obispo. Twee van die drie gaan naar ‘grotere’ clubs als Groningen en Vitesse. Mlapa is net voor een paar miljoen verkocht door vvv.

JVS
Lid
JVS

Ben het hier zeker mee eens! Emmen heeft met Kolar een goede spits in handen en ook Mattheij had ik hier graag gezien.

TTB
Lid
TTB

Keepers: Ervaren keeper aantrekken die er meteen kan staan (Lamprou, Velthuizen, Vorm?) Wellenreuhter houden voor 2e viool, Woud verhuren zodat hij een heel seizoen kan spelen en beter kan worden. Verdediging: Rechtsback: Deze positie is wel voorzien. Lewis natuurlijk, backup Dankerlui Centrum: Peters kan misschien nog een seizoen mee. Naast peters moet nog een snelle, sterke cv aangetrokken worden. Meissner, Heerkens, Vd Bogert en Ryan zijn (nog) niet goed genoeg voor het niveau wat je wil nastreven. Linksback: Cruciale positie. Hier moet een kwaliteitsinjectie komen, want McGarry en Ryan kunnen dit allebei (nog) niet naar behoren invullen. Middenveld: Aanvallend: Mocht… Lees verder »

voetbalfan
Lid
voetbalfan

Ik snap wel dat ze de miljoenen die ze gekregen hebben goed willen besteden maar we waren lang zeker van behoud. Hij had toen al een lijstje moeten hebben van spelers om te versterken. Toen wist hij ook al dat het geld beschikbaar kwam.
Eventuele twijfelaars voor scc kopen zo geen kaart natuurlijk…

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Op het middenveld heb je idd maar 2 eredivisiewaardige spelers, al zou het zou maar kunnen dat Crowley alsnog verkocht gaat worden.
ik denk dat je na Lewis en Peters en compleet nieuwe achterhoeden moet gaan halen, en heel snel afscheid nemen van Sadikki , Meissner, van de Bogert, Dankerlui, Wellenreuther, mc garry, Heerkens

wil
Lid
wil

Hoe laat zijn de trainingstijden in Oisterwijk

JvHooH
Lid
JvHooH

Vslthuizen vastleggen en Woud een jaartje stallen in de kkd. Heeft potentie maar mag eerst wedstrijden gaan keepen en ervaring opdoen.

pietertje
Lid
pietertje

Op welk terrein in Oisterwijk?

Don d'n Macaron
Gast
Don d'n Macaron

misschien ff het artikeltje lezen ? zijn maar 4 zinnen

pietertje
Lid
pietertje

Idd zat gisteren met vrienden op terras in Barcelona onder het genot van wat alcohol
te keuvelen over de wedstrijd in Oisterwijk. En aangezien ik Nevelo en Taxandria niet zag staan bij het koppensnellen heb ik het niet goed gelezen. Kan gebeuren he.

wil
Lid
wil

RKSV Oisterwijk. Sportpark den Donk. Sportlaan Oisterwijk.

Tricolores Forever
Lid
Tricolores Forever

Ge kunt rustig gaan slapen, Wil!
Nieuwe spelers zijn onderweg 😉

F.Meeuwesen.
Gast
F.Meeuwesen.

Eerst zien dan geloven!!!!!!

prince
Lid
prince

Idd. Zeiden ze twee weken geleden ook.

drobs
Lid
drobs

Mathijsen zei laatst nog te proberen de versterking voor de training kamp voor elkaar te krijgen…😒

LK1896
Lid
LK1896

”Te proberen”, inderdaad. Dat wil niet zeggen dat je nu wellicht onderhandelingsruimte moet weggeven om de spelers er maar bij te hebben. Het is constant wikken en wegen. Heb maar vertrouwen, alles komt goed. Nieuwe spelers zullen gepresenteerd worden zodra Willem II een goede deal kan sluiten.

ikzelf
Lid
ikzelf

Dat klopt LRR

Dirruk
Gast
Dirruk

@LRR,

Ik heb anders uit betrouwbare Bron vernomen dat er inmiddels meer dan 1 gewenste transfers zijn afgeketst omdat Willem ll niet daadkrachtig genoeg optreedt. Natuurlijk komt alles goed want we gaan komende weken nog een aantal nieuwe spelers begroeten maar of dit de beste aankopen zijn zullen we nooit weten.

Inmiddels zijn er wel een aantal namen ( buiten die van Dolberg🤣 ) van het ideale transferlijstje afgestreept.

S.V.
Gast
S.V.

Dirrukje heeft het weer vernomen…..
Ga op de kermis staan als waarzegger…..

Dirruk
Gast
Dirruk

@ S.V. Heb ik vorige week gedaan op de kermis in Goirle en toen kwam er een klant die verdacht veel leek op Joris Mathijsen in mijn attractie, en die vroeg of ik eens in mijn glazen bol wilde kijken of Casper Dolberg naar Willem ll zou komen. Daarna vroeg ie of er een mogelijkheid was dat Mathijs de Ligt een contract zou tekenen in Tilburg en of ik kon zien of Ryan Dylan zou voldoen als linksback. Toen hij op alledrie de antwoorden hetzelfde antwoord kreeg had hij nog een lijstje met namen maar omdat zijn geld op was… Lees verder »

LK1896
Lid
LK1896

En zo zal er binnenkort ook wel een speler bij Willem II tekenen die ook naar andere clubs in de Eredivisie kon. Een speler kan nu maar eenmaal bij één club tekenen. Sometimes you win, sometimes you lose. Het heeft geen zin om hier achteraf te vermelden als een transfer niet is doorgegaan want daar win je helemaal niks mee (afgezien van een brok negativiteit).

Dirruk
Gast
Dirruk

@LRR, Misschien moeten degene die hiervoor verantwoordelijk zijn dan gewoon eens iets minder hoog van de toren blazen i.p.v. te roepen dat ze eind juni de selectie op pijl willen hebben want dat schept verwachtingen bij de supporters. En natuurlijk zijn er 1001 redenen te verzinnen dat een speler voor een andere club kiest of nog even wacht om nu naar Willem ll te komen omdat er misschien nog betere opties voorbij komen ( we zijn nu eenmaal geen 1e keus voor veel spelers ) maar je geeft aan dat het geen zin heeft om achteraf te vermelden als een… Lees verder »

LK1896
Lid
LK1896

Dirruk, Willem II heeft uitgesproken de intentie te hebben de selectie tijdig rond te hebben. Zoals het er nu naar uit ziet hebben we de volgende spelers in de basiself die vorig seizoen ook goed waren voor een basisplek (Wellenreuther, Lewis, Meissner, Peters, Llonch, Crowley, Vrousai en Pavlidis). Dat zijn 8 van de 11 spelers. Tel daarbij op de 2 gerichte versterkingen en ik zie de situatie zeker niet somber in. De intentie hebben en het daadwerkelijk realiseren is een verschil. Willem II moet gewoon rustig blijven en geen spelers gaan halen om supporters tevreden te stellen (dan ben je… Lees verder »

Shoukov
Lid

Misschien Dirk moet jij zelf eens wat minder ouwehoeren. Echt, zo belangrijk als je zelf denkt is je mening niet!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Dmitri Shoukov
Misschien een stomme vraag maar ga hem toch stellen
Wat is jou bijdragen hier op Tilbo buiten commentaar hebben op andere mensen hier. Heb jou nog maar zelde tot nooit inhoudelijk zien reageren over het voetbal…

LK1896
Lid
LK1896

Dirruk, bij elke club ketsen gewenste transfers af. Dit kan verschillende oorzaken hebben (twijfel binnen de club, andere geïnteresseerde clubs, etc., etc.). Het heeft dan ook geen nut om te kijken welke spelers er zijn afgeketst, dan kun je een heel ander elftal samenstellen en dit is bij andere eredivisie-clubs niet anders. Komende weken zullen er echt nog wel goede spelers onze kant op komen.

Invictus
Lid
Invictus

@ Dirruk: Ik kan geen gebruik maken van die betrouwbare bronnen. Maar ik heb een onderbuikgevoel dat zegt dat Willem II niet daadkrachtig optreed. Waarom lukt het clubs als Groningen, Heracles, Utrecht en Emmen wel om spelers vast te leggen. Deze clubs starten met een voorsprong t.o.v. Willem II aan het seizoen omdat het elftal is ingespeeld. Vorig jaar werd het argument “geen financiële middelen” door mening supporter gebruikt als verzachtende omstandigheid. Dat kan nu geen argument meer zijn. Op dit moment straalt de club in ieder geval niet uit dat men een stabiele subtopper wil zijn. En ja ook… Lees verder »

Kiekas
Gast
Kiekas

Utrecht heeft gewoon meer te besteden, die zitten (voorlopig) gewoon in een hele andere vijver dan ons. Logisch dat zij dan ook eerder spelers kunnen binnen halen. Groningen haalt voorlopig nog niet echt topspelers en moesten vooral ook veel kwantiteit binnen halen doordat er veel spelers zijn vertrokken. Emmen, serieus? Die vissen in een hele andere vijver dan ons, maar dan ook qua kwaliteit een stuk lager. Het is knap hoe zij in vergelijking met andere lager geklasseerden veel mannen binnenhalen, maar van al deze namen zou ik er vooraf weinig inschatten op plaats 12-8. Dit soort spelers staan dus… Lees verder »

TheObserver
Lid

Weet je wat het is. Elke tilbo bezoeker heeft denk de beste bedoelingen met onze club. Natuurlijk komen er nog spelers bij en natuurlijk kan de selectie nu nog niet voor 95% rond zijn. Maar het is nu 3e jaar op rij dat er ook in mijn ogen niet draadkrachtig/te laks wordt gehandeld op het gebied van transfers. Als ik mij niet vergis werden alleen Wellenreuther ,Lewis en Saddiki vroegtijdig gepresenteerd voor aanvang van de 1e training. Hetzelfde lulverhaal, dat (alle ) nederlandse spelers van niveau WillemII onhaalbaar .zouden zijn. Heracles en FcZwolle, Ado en zelfs Fc Groningen bieden qua… Lees verder »

Invictus
Lid
Invictus

Gelukkig zijn er ook mensen zonder oogkleppen op. Bij de ambitie om een structurele subtopper te worden mag daadkrachtig handelen op transfergebied verwacht worden. Een voetbalclub is tegenwoordig een ondernemingshuis. En bij ondernemen moet je risico nemen om te kunnen groeien. Ik nodig vak K opnieuw uit om ophef duimpje omlaag te drukken.

Captain Howdy
Lid
Captain Howdy

heeft allemal niet zo veel met daadkracht van club(s) te maken, de echt interessante spelers weten dat ze toch wel ergens een leuk contract tekenen dus die kijken ook nog even de kat uit de boom en wachten nog even met ergens tekenen , spelers die zich nu al laten contracteren zijn of de hele grote jongens, of derde garnituur die al lang blij zijn ergens een contract te hebben, is nou eenmaal nadeel van zo’n ruim transfer venster, voordeel daarvan is dan weer wel dat je na een paar wedstrijden nog kan bijsturen als je nog centjes over hebt.… Lees verder »

LK1896
Lid
LK1896

En uiteindelijk is Willem II 10e geëindigd + bekerfinale ;). Komt goed!

Robby
Lid
Robby

Heeft er iemand ook wel eens aan gedacht dat door de transfer van Frenkie de Jong iedereen denkt dat de zilvervloot bij ons is binnengekomen en dat clubs/spelers nu hoofdprijzen vragen? Net zoals vorig jaar zullen er in augustus nog wel een aantal spelers gehaald worden maar he is dat zo erg dan? afgelopen seizoen zijn we ook 10e geworden en het jaar daarvoor was het net zo. Snap niet dat dit elk jaar weer gebracht wordt als een unieke gebeurtenis. Ik hoop vooral dat we voorzichtiger zijn met huurlingen omdat we anders volgend jaar weer deze discussie hebben. Als… Lees verder »

wil
Lid
wil

Hopelijk ga ik rustig slapen en komt alles weer op zijn pootjes.