Willem II op Koningsdag tegen OFI Kreta

18
3682
Vroussai trefzeker in het duel met KV Oostende (foto: (c) Toin Damen)

Op Koningsdag, de open dag van Willem II, nemen de Tricolores het in het Koning Willem II stadion op tegen OFI Kreta. De wedstrijd tegen de Grieken, die afgelopen seizoen op de dertiende plek eindigden, begint om 14.30 uur. 

Drie dagen eerder, op woensdag 24 juli, speelt Willem II de voorlaatste vriendschappelijke wedstrijd voordat de Eredivisie weer begint. Panachaiki, eveneens een Griekse ploeg, is de tegenstander. Panachaiki speelt op het een na hoogste Griekse niveau en eindigde daarin afgelopen seizoen op de vijfde plaats. De locatie en tijdstip zijn op dit moment nog niet bekend.

Het volledige programma van de voorbereiding vind je hier. De Koningsdag is op zaterdag 27 juli.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Soen
Gast
Soen

Ik denk dat er zaterdag op den opendag een stuk of 8 nieuwe aanwinsten via een touw van het dak van het stadion komen.

TheOberver
Gast

Laten we het hopen, anders vrees ik dat er zaterdag van de stress minimaal 6 supporters AAN ee n touw AAN het dak van het stadion hangen smile

vak-a
Gast
vak-a

Tis weer maandag, weer een week voorbij. Laten we hopen dat er deze week in elke linie minimaal 1x versterking bij komt.

vak-a
Gast
vak-a

Willen de mensen hier geen versterkingen?
Laat me raden; geduld hebben, onze club is niet in de positie om, transfer deadline is eind augustus, dus het komt goed.
Niet raar opkijken als we in de competitie een slechte seizoensstart hebben en in de achtervolging moeten op de concurrentie. Vooruitzien is regeren. Dus ik heb zo mijn twijfels.

Ome joop
Gast

In het kader van we gaan onze supporters eens belonen voor het prachtige seizoen vorig jaar en het sfeer vuurtje wat ze hebben aangestoken (sfeer wordt zeker komend seizoen doorgetrokken en nog beter gemaakt) gaan we de open dag spelen tegen Bristol of Antwerp (zit het stadion ook meteen goed vol), iets waar ook al jaren om wordt gevraagd !!! Komen ze weer met OFI Kreta aanzetten…. Ik wil zeker niet negatief doen of ontevreden zijn, maar dit had toch wel beter gekund. Invulling Koningsdag 2020 : Op de parkeerplaats alles inrichten voor een super middag voor de kids, voor… Lees verder »

Dirruk
Gast
Dirruk

@ ome Joop, Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat er na talloze jaren van aangeven dat een wedstrijd tegen Bristol City een voetbalfeest kan zijn, dit jaar officieel contact is geweest tussen beide clubs. Omdat Bristol City al vroeg zaken regelt m.b.t. trainingskamp ed. kwam de datum dit jaar niet overeen met hun planning omdat ze in Florida een trainingskamp afwerken. Koningsdag 2021 bestaat onze club 125 jaar en wat zou er mooier zijn om op die Koningsdag dan eindelijk een wedstrijd tegen onze vrienden uit Bristol te spelen. En de betrouwbare bron heeft aangegeven dat men hier nu… Lees verder »

Ome joop
Gast

Dat wist ik niet, dat zou erg leuk zijn ! Als ze dat nou op tijd aangeven (spelen in Bristol, dan kunnen we massaal afreizen naar Bristol komende zomer en daar gezamenlijk een mooi feestje bouwen. Spelen we toch nog Europees voetbal !!!

Dmitri Shoukov
Gast

Ik dacht dat je niet negatief wilde doen Joop….. Zeur dan niet zo!

Snorro
Gast
Snorro

Moeten we voor de zekerheid voetbalschoenen meenemen?

forza013
Gast
forza013

Wordt vast een enig oefenpotje! Altijd al keer een wedstrijdje 7 tegen 7 willen zien op professioneel niveau!

Willem II Boven Alles!!
Gast
Willem II Boven Alles!!

Een open dag met twee nieuwe spelers en bijna een elftal dat vertrokken is. Dat gaat een feest worden. Wel benieuwd of die Ramselaar en Buttner een beetje leuke gasten zijn!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

De wedstrijd van woensdag vind achter gesloten deuren plaats

Wouter
Gast
Wouter
UNITED
Gast
UNITED

mayday mayday edo in paniek

Jan R
Gast
Jan R

Deuren? Zaalvoetbal? Toch 7 tegen 7?
Grapje!