Willem II nog op zoek naar nieuwe hoofdsponsor

26
1937
TILBURG - Tricorp wordt hoofdsponsor van Willem II, koning Willem II stadion, 31-07-2014, eredivisie voetval 2014 - 2015. Tricorp directeur Hendrik Stiksma.

Willem II behaalde over het seizoen 2017-2018 een winst van ongeveer 600.000 euro. De club verwacht komend seizoen door te groeien naar een begroting die boven de 11 miljoen zal komen. Daarmee vind Willem II aansluiting bij clubs als Heracles, Pec Zwolle en Nac Breda. De begroting zal mede groeien door ruim 4 ton aan extra inkomsten aan TV gelden. De degradatie van Sparta, Roda en vooral FC Twente zorgt dat Willem II een paar plaatsen stijgt in de ranglijst op basis waarvan de TV gelden zal worden verdeeld.

Belangrijk fundament onder de nieuwe begroting is de financiele bijdrage van een nieuwe hoofdsponsor. Tricorp zal een stapje terug doen en word businesspartner. Ook Cleanprofs en CBV Ecologics zullen van het shirt verdwijnen. Daarmee is ruimte gemaakt voor een nieuwe hoofd/shirtsponsor. Berry van Gool geeft in BD aan dat er diverse kanidaten zijn maar dat de juiste match nog niet gevonden is. Er bestaat zelfs een kans dat Willem II met een wit blok op het shirt zal beginnen aan het nieuwe seizoen. Geen sterke prestatie van de commerciele afdeling en directeur Berry van Gool. Tricorp heeft al in een vroegtijdig stadium aangegeven te gaan stoppen en het is niet gelukt om snel een nieuwe hoofdsponsor te vinden.

Laten we hopen dat deze ontwikkeling geen negatief effect gaat hebben op de samenstelling van de nieuwe selectie.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Hans
Gast
Hans

Komend seizoen gaat alles weer het zelfde, op het laatste moment, sponser weg, spelers weg, enkele nieuwe spelers halen, en hup alles staat er weer als een huis.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

We lappen gewoon allemaal geld en wij worden hoofdsponsor😉

twannie
Gast
twannie

iedereen kan n nieuwe sponsor aanbrengen werk je bij n potentiele hoofdsponsor aarzel niet om je directie enthousiast te maken

Sia
Gast
Sia

Fuji Film? smile

dn Baaierd
Lid

En hier word toch ook iedere keer over de van Mossel group gesproken. Maar dat lijkt er dan ook steeds minder op dat die het gaan worden.

1 voordeel we zullen dit jaar niet hoeven te discuseren over de aantal sponsers op het shirt zoals afgelopen jaar.

Ikzelf
Gast
Ikzelf

Komt goed.

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Berry heeft altijd een grote mond over de “goede” prestaties die HIJ heeft geleverd zodat we nu in de zwarte cijfers staan maar zoals eerder al aangegeven heeft is hier meer sprake van geluk dan van goed werk van onze Berry. De meest recente sponsors die we hebben gehad zijn niet echt voortgekomen uit het super relatienetwerk van Berry. Maar waren al op de één of andere manier betrokken bij onze club als sponsor. Dus Berry nu kun je mij en velen overtuigen met niet alleen maar mooie woorden maar ook met daden en verras ons met een grote sponsor!!… Lees verder »

Kees
Gast
Kees

Berry is goed bezig. Jij denkt te scoren met ” Diruk dn Tweede” uit te hangen.

En over grote mond gesproken……

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

@Highway Patrolman: ik begon je zure reacties al een beetje te missen (not). De manier waarop jij Berry van Gool elke keer weer diskwalificeert zegt wat mij betreft meer over jouw gefrustreerde en negatieve kijk op de Willem II organisatie dan over de feitelijke prestaties van Berry van Gool en zijn mensen zelf. Accepteer nou eens dat de Willem II directie geen enkele verantwoording aan jou af hoeft te leggen en dat ze met lange(re) termijn bezig zijn en niet met opportunistische zaken die sommige supporters graag zien gebeuren. Die hoofdsponsor komt wel. Laat de mensen die er verantwoordelijk voor… Lees verder »

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Noem de “prestaties” die helemaal op het conto van Berry komen dan eens op Guillaume. En dus niet datgene wat gebaseerd is op puur geluk. Laat jij maar eens zien hoe slim jij bent!

Tricolores Forever
Gast
Tricolores Forever

Ik als “gewone ” supporter, lees: iemand die de club uit en thuis volgt en me weinig tot niet interesseer wat er op het kantoor van de directeur allemaal wel of niet gebeurt, ziet dat Berry een patiënt die voor 99% was overleden weer tot leven heeft gewekt.

Hoe dit tot stand is gekomen zal me werkelijk roesten, onze club leeft nog/weer en dát is voor mij het belangrijkste. Zonder geluk vaart niemand wel ook onze hier zo bekritiseerde Berry niet.

Is hij de juiste man op de juiste plaats? Zolang er geen aantoonbaar beter alternatief is voor mij wel!

Maximaal
Gast
Maximaal

Geen geld uitgeven wat je niet hebt, kan mijn neefje van acht ook. Volgens mij is Bottelier (alleen en samen met de twee andere wijze mannen) die Willem II uit de shit hebben gehaald en niet van Gool. Ze hebben een rapport opgesteld, waarvan als je dat een beetje doorleest meer en meer van verdwijnt.

TheObserver
Lid
TheObserver

Komt allemaal goed toch dieje hoofdsponsor !?!? Berry zijn netwerk kennende en met de Spaanse spelers van de laatste jaren ..ligt het voor de hand wie de hoofdsponsor word. “Manana Manana “😊

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

@Highway Patrolman: Ik hoef aan jou helemaal niks te laten zien. Net zo min als ik precies weet of hoef te weten wat Berry allemaal doet of niet. Dat was mijn punt juist.

Net als de zure en denigrerende ondertoon die vrijwel constant in jouw commentaren zit. Ik zal ze voortaan gewoon negeren. Kun jij ze gewoon melden en hoef ik me er niet aan te ergeren. Da’s vrijheid van meningsuiting namelijk.

Sliceland
Lid
Sliceland

Ik hoop dat Cleanprofs niet helemaal weg is gegaan. Die gingen van 2 stoelen in een box naar rugshirtsponsor. Werden heel oordinaire en slecht ontvangen tijdens de eerste wedstrijd. Ze komen niet uit Tilburg en zagen se sponsoring als kans hun naamsbekendheid te vergroten. Om door te groeien moet je dat soort partijen hebben. Net weer een grote sponsor die word gepusht om shirt sponsor te worden omdat niemand anders het doet. Is natuurlijk super dat een Gert Jan van eck het steeds weer doet met zowel destil als tricop. Maar die moeten juist de vaste grote business partners zijn… Lees verder »

Frietmet
Lid

Berry faalhaas!

Ikzelf
Gast
Ikzelf

Ik vraag me wel eens af wat het nut is van het beledigen van bestuur, voorzitter of TD van onze club. De roepers hebben totaal geen idee wat deze mensen voor werk doen en waar ze mee bezig zijn. En terecht dat supporters of tilbo reactie gevers dit niet weten! Bovendien is het zo provocerend en onbeschoft dat ik me afvraag wat deze mensen hiermee voor hebben. Denk eens na maar ik veronderstel dat dat niet mee zal vallen!!

Sprang
Lid
Sprang

Laat Willem II (lees: Berry van Gool) dan weer eens gewoon informatie avonden organiseren. Maar nee. Daar is ie mee gestopt omdat het 2 jaar geleden te heet werd onder zijn voetjes.

Zorg gewoon dat je supporters op de hoogte zijn door 1x per jaar de cijfers te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. Hoe moeilijk kan dat wezen!

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

@Frietmet: lekker onderbouwde reactie weer. Dank voor je nuttige bijdrage.

Keeskruik
Gast

Bij marlboro hadden ze intresse ..mja ge meugt nie meer rokûh straks

Jack de Gier
Lid
Jack de Gier

Ik vind de commerciële afdeling al sinds jaar en dag een aanfluiting! Je moet niet op je luie reet zitten wachten op sponsors. Je moet bekwame mensen aannemen die persoonlijk ieder bedrijf in Tilburg en omgeving afrijden, als enthousiaste vertegenwoordigers, om stoelen te verhuren en aan klantenbinding te doen. Er is zo veel meer uit sponsoring te halen als nu het geval is. Al jaren een gemiste kans!

Grenzen
Gast
Grenzen

Inderdaad.Niet bepaald de sterktse kant van de club.

Ikzelf
Gast
Ikzelf

Mauwert. Al lang gedaan natuurlijk. Sponsor komt!

Sjef
Gast
Sjef

We hebben helemaal geen nieuwe hoofdsponsor nodig na alle meevallers van afgelopen seizoen, toch Berry? Misschien Barcelona als hoofdsponsor?