Willem II neemt Nunnely van Ajax over

31
8116

De Telegraaf weet te melden dat Ché Nunnely vrijwel zeker gaat vertrekken naar Willem II. De aanvaller van Jong Ajax zal in Tilburg een contract voor drie seizoenen gaan tekenen. Nunnely speelde sinds 2012 in de jeugdopleiding van Ajax en had nog een contract voor een jaar. De deal zal officieel bekend worden gemaakt als Nunnely de medische keuring heeft doorstaan.

Op De Toekomst gold Nunnely als een groot talent en hij doorliep verschillende vertegenwoordigende Nederlandse jeugdelftallen, tot en met Oranje Onder-20. Een doorbraak in de hoofdmacht van Ajax bleef echter uit. Hij kwam tot 42 optredens voor Jong Ajax in de Eerste Divisie en werkte daarnaast ook enkele duels in de UEFA Youth League af.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Robby
Lid
Robby

Erg leuke speler ben benieuwd of ie direct in de basis komt of hij nog even moet doorgroeien.

Dat een speler als Ché voor ons beschikbaar is komt denk ik door zowel het sportieve als financiele succes van Ajax. Die gaan op betere spelers richten in de hoop weer in de top van Europa te kunnen vestigen. Daar is nu ook het geld voor in Amsterdam.

Jenny
Gast
Jenny

Deze jongen kan bij Willem II alleen maar beter worden. Welkom

ftricolores1
Lid
ftricolores1

Een spelertje die op Football Manager altijd richting de grote clubs in de Premier League gaat haha! Ken hem alleen van naam, dus kan er niet veel over zeggen! 3 jaar contract waardoor hij de tijd krijgt voor ontwikkeling! Welkom en veel succes!

Antonius
Gast
Antonius

Ouwe bekende van Gery Vink??

9jan
Lid
9jan

Hopelijk komt hij beter uit de verf als hij voor een zo goed als vol stadion speelt, dan voor 250 mensen in de KKD, dan kan hij z’n kunsten hier aan ons tonen.

Kleiberg
Lid
Kleiberg

Als je je ogen goed dicht knijpt en het dan leest, als je het een peuter na laat zeggen en als je een beetje een raar werkend brein hebt staat er: Willem II neemt 013 over van ajax.
Ik knijp vooral mn handjes dicht; welkom Che, bij de mooiste club met het mooiste shirt en de mooiste supporters.
Forza Onze Jongens!

Wilco
Gast
Wilco

Natuurlijk is dit niet met absolute zekerheid een topper. Het is gewoon een gok. Wel is het zo, dat bij Willem II de omstandigheden optimaal zijn om deze gok te laten renderen, en buiten dat, in deze gok zit zeer veel potentie. Bedoel, als het geen gok is, zou hij niet af en toe een spelen (ook vanwege botte pech, maar dat doet er niet toe) bij Ajax 2 maar van vaste waarde zijn, en zou Ajax hem ook niet naar Willem II hebben laten gaan. Maar, als Willem II het voor elkaar krijgt hem enig sinds op oud niveau… Lees verder »

El Cammacho
Gast
El Cammacho

Mand…..

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Mooi de vleugelposities zijn nu beide dubbel bezet. Nu is het belangrijk dat de as van het veld goed bezet wordt.
Een oplvolger voor Sol/Isak een opvolger voor Tapia en een centrale verdediger. Dan is vooral de linksbackpositie nog heel belangrijk en zou een betrouwbare keeper ook geen overbodige luxe zijn.
Kortom dit zijn welkome versterkingen, maar willen we ook volgend seizoen een gooi doen naar het linkerrijtje, dan is er nog veel werk aan de winkel.

Rene
Gast
Rene

ik zie een hele nieuwe merchandise-lijn. Ché is niet meer rood, Ché is voortaan rood-wit-blauw.

SargentD
Lid
SargentD

Het heeft een half uurtje geduurd hier, maar het kwartje is gevallen. smile
Zijn Willem Ché sigaren nog een optie, of zit dat er niet meer in met het oog op de rookvrije toekomst?

Ravio
Lid
Ravio

Positief… een jonge Nederlandse speler… Maar eerst maar eens kijken of hij aan kan haken… Gruwelvoorbeelden als De Sa en Ligeon zijn nog niet zo lang geleden, dus laten we nou niet doen of we met zekerheid een absolute topper hebben gehaald….

Pilske
Lid
Pilske

Daar ben ik dus ook bang voor een Lesly de Sa 2.0 (die had ook een goede opleiding achter de rug) Zou mooi zijn als we eens een schot in de roos hebben met deze jongen en dat hij straks voor een mooi bedrag wordt doorverkocht.

Budje
Gast

WII zou de grootste moeite hebben met Ajax2.
m.a.w. Ik denk dat alles wat daar speelt met WII mee kan.

Wilco
Gast
Wilco

Je weet dat Jong Ajax 11e is geworden in de keukenkampioen divisie? Dus wat je eigenlijk zegt, Willem II zou als middelmotor moeilijk hebben tegen de middelmotor van de keukenkampioen divisie? Ik heb geen twijfels over Nunnely maar dat hij op dit moment als een Sol of Isak gezien moet worden, daarvan kan ik met zekerheid zeggen zeker niet. Maar, gezien zijn 3 jarig contract, en ook wetende dat een speler zich snel kan ontwikkelen, weet je het maar nooit wat het gaat brengen. Het is immers een ongeslepen diamant die je binnenhaalt.

DenSande
Beheerder

Welkom bij de mooiste club van Nederland!

Grenzen
Gast
Grenzen

Ik kan de dag niet mooier beginnen.Klasse.

UNITED
Lid
UNITED

Dit is volgens mij echt een buitenkansje. Als je die filmpjes ziet dan lijkt het of deze jongen alles heeft wat een buitenspeler moet hebben: snelheid, actie, voorzet, scorend vermogen en hij heeft ook nog eens oog voor zijn medespelers. Dat heb ik zo nog niet eerder gezien bij Willem II. Afgelopen seizoen is het er niet helemaal uitgekomen als je zijn statistieken ziet maar anders zou Ajax hem waarschijnlijk ook niet laten gaan. Ik hoop dat hij de stap kan maken om zijn talent ook op eredivisie niveau te laten zien.

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Prima aankoop dit! Jonge gast die een prima opleiding gehad heeft en een typische Willem II speler lijkt. Ontiegelijk snel en zoekt altijd direct de 1 tegen 1 op. De keuzes voorin worden ruimer zo dus dat is altijd lekker. Prima werk Joris, ga zo door smile

De Groenteboer
Lid
De Groenteboer

Ken hem niet, maar in ieder geval goede achtergrond en opleiding gehad. Goed om op flanken wat meer keus te hebben. En wie weet breekt hij alsnog echt door… Wel benieuwd of en hoeveel er voor betaald is en of er clausules zijn afgesproken met Ajax..

Frank1896
Lid

Afgelopen voorjaar moest ik mijn ouders op Schiphol ophalen, vooraf kon ik jong Ajax – Almere City bezoeken. Die wedstrijd won jong Ajax met 8-0. Een van de opvallendste spelers in die wedstrijd vond ik Nunnely. Zijn snelheid is een enorm wapen, hij is echt heel snel. Je zou hem wat dat betreft een Overmars type kunnen noemen. Ik weet dat één wedstrijd niet representatief is maar op basis van die wedstrijd is dit een absolute aanwinst.

pupetje
Lid
pupetje

Kan zomaar een leuke aanwinst zijn en tevens een mooie kans voor die jongen. Zal zeker wel kunnen voetballen en een speler die zich in de eredivisie moet bewijzen zal ook vast gemotiveerd zijn en voor zijn kans willen gaan.

Deali
Gast
Deali

Zo zien we maar weer dat er achter de schermen rustig aan word gedaan met een legitieme reden. Kwaliteit boven kwantiteit immers.
Deze jongen is snel, altijd doelgericht en schuwt de 1-op-1 niet. Heeft vooral in de jeugd (o.a. Youth Leaugue, dé CL voor <21) laten zien wat hij kan. In het kampioensseizoen nog 70% van de wedstrijden gespeeld, dit jaar voorbijgestreeft door (top)talenten als Cerny, Lang, Pereira en Traore. Goed opgepikt denk ik dus, kan bij ons zeker verder ontwikkelen op de 7/9/11-positie!

jeppertje
Lid
jeppertje

Ben benieuwd…..Zal niet meteen voor de basis zijn verwacht ik. Had vorig seizoen zelfs bij Jong Ajax geen basisplaats. Verrassend!

vanderGijp
Lid
vanderGijp

Als dit waar is hebben ze het niet verkeerd gedaan, Che Nunnely stond een aantal jaar geleden bekend als groot talent en clubs als Man Utd en PSG wilde hem toen overnemen van Ajax. Maar koos voor een langer verblijf bij Ajax kan dus wel wat! Ben erg benieuwd en mijn complimenten richting Willem II.

Jenny
Gast
Jenny

Welkom bij Willem II.