Willem II neemt afscheid van Branderhorst, Lieftink en Croux

12
746
Croux kopt de bal door (c) Fotoburo Toin Damen

pties in de contracten van Mattijs Branderhorst en Jordy Croux worden niet gelicht. Daardoor neemt Willem II na dit seizoen afscheid van de doelman en aanvaller. 

Branderhorst (25) wordt op dit moment uitgeleend aan N.E.C., waar hij sinds zijn tijdelijk overgang alle wedstrijden onder de lat stond. Branderhorst doorliep vanaf de B-jeugd de jeugdopleiding van Willem II en kwam in het eerste elftal 27 keer in actie.

Croux
De 25-jarige Croux, die momenteel ook verhuurd wordt (MVV), kwam in de zomer van 2016 over van de Maastrichtenaren. In drie seizoenen kwam hij in 64 wedstrijden in actie.

Lieftink
Het aflopende contract van Elmo Lieftink wordt eveneens niet verlengd. De middenvelder kwam in de zomer van 2016 naar Tilburg, en tekende nadat hij gerevalideerd was een contract voor een seizoen, dat daarna met twee jaar verlengd werd. Hij speelde 47 wedstrijden.

Mattijs, Jordy, Elmo, bedankt voor alles dat jullie voor de club betekend hebben en veel succes in het vervolg van jullie carrière.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
kargbo
Lid
kargbo

Mooi dat ze van de spelers afscheid gaan nemen.

Huphuphup
Lid
Huphuphup

2-3 jaar geleden waren dit alle drie prima spelers voor onze club. Zeker het laatste jaar hebben we een grote stap naar boven gezet. Hier hoort door selecteren bij en dan komen deze jongens te kort.
Heel veel succes gewenst en bedankt voor de inzet voor onze mooie club!

ftricolores1
Lid
ftricolores1

Off topic: Cees Jansma weet te melden dat Joris Mathijssen bij Feyenoord opvolger zou kunnen worden van Martin van Geel..

wil
Lid
wil

Dat weet iedereen.

Ben Stegerman
Gast
Ben Stegerman

Joris is nog te licht voor Feyenoord. Die gaat echt niet naar dat wespennest.

Hiernaast vind ik het vooral jammer om afscheid te nemen van Branderhorst. Begrijpelijk… maar jammer. Onze jeugdopleiding is er juist voor om dit soort mannen in het eerste te krijgen. En Mattijs was er verdomt dicht bij!

kargbo
Lid
kargbo

Er zijn nog meer kandidaten. Afwachten maar of Joris daar naar toe gaat

maxtrash
Lid
maxtrash

Inderdaad bedankt voor de inzet bij Willem II. Veel succes gewenst in de rest van de carrière!

TilboRob
Lid
TilboRob

Van Croux zijn we al 3 jaar afscheid aan het nemen. Heeft wel altijd ‘zijn plek’ geweten, prima prof maar nooit op eredivisie niveau gekomen. Houdoe en bedankt. Branderhorst is jammer maar Woud is waarschijnlijk in potentie echt beter. Lieftink is wel eens belangrijk geweest maar nooit een echte basisspeler geworden en wat pech gehad met blessures. Dus, allemaal prima zo,
en bedankt!

Bavel
Gast
Bavel

Neem aan Lieftink door blessuregeoeligheid… kan me nog paar onvergetelijke wedstrijden van hem herinneren… zonder reden, zie hiervoor, snap in het niet zo

wil
Lid
wil

Het gehele jaar geblesseerd of onderwege.

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

@bavel elmo heeft idd veel pech gehad met blessures. Ook de pech dat er betere spelers op zijn positie spelen. Maar ook is totaal geen klik met de trainer..tja die jongen is 25 en wil spelen. Prima beslissing voor beide dan toch

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Terecht!branderhorst mooie hooligan!maar bedankt voor inzet !