Willem II moet verder doorpakken in de zomer

67
4999

Door de geflatteerde nederlaag in Den Haag sluit Willem II het seizoen af als de nummer 10 van de Eredivisie. Met name de resultaten in de laatste weken zorgen voor een vervelende nasmaak van een verder prima seizoen.

Zeker als je bedenkt dat Willem II 3 jaar geleden in mei nog met NAC Breda  moest strijden om een plaats in de Eredivisie. Willem II eindigde in het seizoen 2016-2017 op de 16e plaats in de Eredivisie. De twee daaropvolgende seizoenen eindigde Willem II op de dertiende plaats met een minimale afstand tot de degradatieplaatsen.

In dat perspectief is de prestatie in het huidige seizoen (10e plaats en bekerfinale) een goede stap op weg naar een structurele plek in het linkerrijtje.

De zomer zal gebruikt moeten worden om de organisatie verder te professionaliseren. De komst van een zwaargewicht als Martin van Geel zou Willem II helpen om ook op commercieel en organisatorisch gebied een flinke stap te maken.  De begroting zal op middellange termijn naar tenminste 16 a 17 miljoen euro moeten doorgroeien. Dat moet de basis zijn voor structurele groei.

Het technisch beleid van Mathijsenis helder. Er is een juiste balans gevonden tussen investeren in eigen jonge spelers (koop of optie tot koop) en het huren van spelers met absolute meerwaarde (Tapia en Isak). Dor het aantrekken van jonge, buitenlandse talenten creeert Willem II transferwaarde.

Willem II investeert daarnaast in een eigen jeugdcomplex (terrein RKTVV) en de trainingsinsensiteit voor zowel de jeugd als selectie is fors opgevoerd. Komende zomer wordt er ook fors geïnvesteerd in de faciliteiten voor de selectie. Nieuwe kleedkamer (waar nu de persruimte zit) en extra en moderne fitness faciliteiten moeten zorgen dat de randvoorwaarden voor verdere professionalisering op orde zijn.

Belangrijkste actie voor deze zomer is het doorselecteren binnen de huidige selectie. Een aantal key-spelers (Isak, Tapia) zal vertrekken. Avdidjaj, Lieftink, Ozbiliz, , Kristinsson , Anita en Palacios zijn reeds vertrokken of zullen vertrekken. Al is de kans dat Palacios nog een jaar zal blijven erg groot. Vergeleken bij andere jaren staat er nog een stevige basis waarop doorgebouwd kan worden. Talenten als Akkaynak, Saddiki, van den Bogert en Ogenia zijn weer een jaar verder en krijgen een nieuwe kans in het nieuwe seizoen. Joris Mathijssen en de scouting hebben in de afgelopen transferperiodes bewezen te beschikken over een goed netwerk en een duidelijk beeld van de markt.

Naast de gerichte aankopen (verdedigende middenvelder in plaats van Tapia) en een centrale spits (Sol / Isak) zal ook moeten worden gekeken naar het doorselecteren op de zwakke  delen van de huidige ploeg. Met name het centrale verdedigingsduo (Heerkens / Meissner / Peters) mist kwaliteit en snelheid om het gewenste spel (hoog druk zetten) te kunnen spelen. Met Lewis en een mogelijke verlenging van Palacios beschikt Willem II over twee backs met specifieke (aanvallende) kwaliteiten.

Ook de keepers zullen onder de loep moeten worden genomen. Willem II beschikt over twee talentvolle keepers met een mooie toekomst. Maar op dit moment maken ze beiden te veel fouten die direct punten kosten.

Op het middenveld blijven Llonch en Crowley twee spelers die een goed seizoen hebben gespeeld. In beide spelers zit nog veel potentie om verder door te groeien. Akkaynak en Saddiki moeten komend seizoen de aansluiting maken. Om ook komend seizoen een rol van betekenis te spelen zal een diepte investering gedaan moeten worden op de positie die Tapia na de winterstop perfect invulde. Een speler met loopvermogen en die de duels op middenveld kan aangaan. Dat zal een zware kluif gaan worden.

Voor het afgelopen seizoen wreven we ons in onze handen met een voorhoede Avdidjaj, Ozbiliz en Sol. In de praktijk bleek dat met name Avdidjaj en Ozbiliz niet geschikt waren voor het spel dat Willem II wilde spelen. In balbezit leverde beide spelers nog rendement op. In de omschakeling zorgde ze voor grote problemen in het team. De komst van Vrousai en Pavlidis heeft deze leegte inmiddels opgevuld. Een echte rechtsbuiten met veel diepte en een diepe spits kunnen het aanvalspel van Willem II weer een nieuwe dimensie geven. Het vervangen van Sol en Isak zal de grootste uitdaging gaan zijn. Willem II wil zeker in de spitspositie een speler in eigendom hebben, maar sluit het huren van een speler van de buitencategorie (Isak) niet uit.

Al met al mogen we terugkijken op een mooi seizoen met een teleurstellend einde. Mede door de transfers van Sol en De Jong is de financiele basis op orde. Doorinvesteren in de organisatie (Martin van Geel), Faciliteiten (jeugdcomplex en stadion) en gericht versterken van het team kan Willem II het laatste zetje geven naar het linkerrijtje.

De combinatie met de groeiende beleving en sfeer in het Koning Willem II stadion zorgen ervoor dat we nu alweer uitkijken naar een mooie zomer en de start van het nieuwe seizoen!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Ton_WillemII
Gast
Ton_WillemII

Eerst nu orde bij mijn en ons Willem II. Helaas zien we ook nu weer dat bestuurlijk een aantal zaken niet op orde zijn en dat dit zijn weerslag heeft op de laatste wedstrijden en onze spelers. Spelers doen hun best maar bestuurders en organisatie blijven achter. Dit vraagt geen uitstel en moet op orde zijn voor het nieuwe seizoen. Onvoldoende beleid, een directeur die op de winkel past. Wat wil Willem II en hoe gaan we we hier invulling aan geven? De supporters een compliment, zij zijn er klaar voor. Nu nog de organisatie.

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Hou toch op…net alsof de bestuurlijke wanorde er de oorzaak van is dat sommige spelers verzaken….

Ton_WillemII
Gast
Ton_WillemII

Een en een is nog steeds twee. Een goede organisatie met een heldere doel zorgt er voor dat alle onderdelen in de organisatie een bijdrage kunnen leveren naar de toekomst. Binnen een organisatie met als helder doel professionalisering en groei is de bijdrage van een individuele speler beperkt. Voetbal is een teamsport. Een organisatie functioneert als iedereen bereidt is om er voor te gaan en het eigen belang ondergeschikt is. Mijn zorg is dat de door je bevestigde bestuurlijke wanorde, Willem II belemmert. Een bestuur dat op orde is, is klaar voor een nieuw seizoen en de gewenste groei met… Lees verder »

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Bevestigde bestuurlijke wanorde? Dat zijn grote woorden. Vertel.
Bedoel je dat de RVC nog niet compleet is en dat de nieuwe AD nog niet binnen is?

Ton_WillemII
Gast
Ton_WillemII

Bestuurlijke wanorde zijn is niet door mij benoemd. Het is niet van belang wie wat precies zegt Mijn vaststelling is dat er voor de supporters niet helder is wat de visie en het beleid van Willem II is naar de toekomst. Hierbij hoort een profielschets van een toekomstig algemeen directeur met heldere doel- en taakstellingen. Willem II moet stoppen met een ad-hoc beleid. Voor bestuurders, sponsors en supporters moet inzichtelijk zijn wat we met zijn allen willen bereiken. Een opsomming van tekortkomingen op dit moment levert hier geen bijdrage aan. Een onderbouwd beleidsplan en hoe te bereiken voegt meer toe.… Lees verder »

Harrie
Gast
Harrie

Wie wat wanneer zegt, is wel degelijk van belang. Graag man en paard en anders zwijgen, vind ik.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Welke zaken kloppen niet?je roept wel maar noem het beestje is bij de naam!!kom met bronnen kom met feiten en laat Joris anders gewoon zijn gang gaan tot op heden doet hij het goed voor ons…ik pak bier en bitterballen en ga er eens voor zitten
..

Bram1979
Lid
Bram1979

Diemers/el jebi
Van der werf/ Jürgen mattheij
Calvlan
Unnerstal/van leer
Tapia
Cerny huren

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

van Leer? Uitgekotst bij de zusjes…..

TheObserver
Lid
TheObserver

Maar wat namen erin gooien..

Room, de Boer, koopmans
Dumic, Hoogma (huur) Cavlan, Stijn Wuytens
Schouten , Tapia ,Diemers
Ndayischimi ,Lundqvist
Druiiff,Mlapa ,novakovich, Aitor, Venema (huur)

wil
Lid
wil

Zou er in Griekenland geen goede keeper zijn . Onze Griekse tour is ons toch goed bevallen.

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Als we het stadion ook eens daar naartoe verplaatsten Wil? zou dat niet een optie zijn….

Dre
Lid
Dre

Goede analyse, als je als club ook daadwerkelijk die stap wilt maken naar het rechter rijtje dan zul je ook moeten betalen om bepaalde kaliber spelers binnen te trekken. De verdediging is niet linker rijtje waardig. Alleen Lewis. Palacios maakt week in week uit beslissende fouten en de centrale verdedigers zijn te langzaam en vooral in de opbouw heel matig. Cavlan lijkt me een goede versterking. Hansson van Feyenoord meteen aantrekken En verder zal er toch gevist worden in de buitenlandse vijver want hier loopt gewoon te weinig rond voor het niveau dat wij willen nastreven.

Jupkep
Gast
Jupkep

Mij lijkt een stap naar het linker rijtje beter !

Top
Lid
Top

Kunt wel speculeren maar Willem II kennende komen ze toch weer met onbekende pareltjes aan. Zeg zou zelf, wie kende Sol, Vrousai, Palacios, Lonch en Isak voordat ze naar Tilburg kwamen?

Ibo
Gast
Ibo

Mits fit, Romero huren van PSV

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Een harde verdedidiger waar spelers voor vrezen!

P081
Gast
P081

Ik Zou graag de volgende spelers willen zien bij Willem II • Calvlan: linksback die transfervrij is en ook aanvallend heel sterk. Voor linksback moet er eigenlijk een speler komen voor de lange termijn • Chirivella: speelde bij ons goed en heeft volgend jaar een 1jarig contract bij Liverpool. Zou een prima middenvelder kunnen zijn die samen met Crowley en Llonch de kar trekken op het middenveld. • Hansson: speelt een goed seizoen bij RKC en ik denk dat dat een goeie speler voor ons kan zijn met zijn pontentie. • Matusiwa: dragende kracht op het middenveld van de graafschap… Lees verder »

Zekur
Lid
Zekur

Goed lijstje, Chrivella speelde hier een prima seizoen, maar krijg je met hem, Crowley en Llonch niet een erg “klein” middenveld. Een grote fysiek sterke kerel, a la Lieftink, maar dan een klasse beter, zou ook niet misstaan mijns inziens.

P081
Gast
P081

Eens op het middenveld gaat het een uitdaging worden wie erbij komt. Persoonlijk hoop ik dat ze nog een soort speler als Llonch vinden.

Ravio
Lid
Ravio

Crowley zie ik niet blijven. Dus dan kan er nog een reus bij op 10 ;-). Chirivella was overigens fysiek wel sterk, dus dan is t niet zo’n probleem. Mooi koppel met Llonch ook…. Zo’n Spaans blok!

frannekesol
Lid
frannekesol

Spelers die ik hier volgend jaar evt graag zie spelen enkele voor basis en andere prima voor de breedte van de selectie denk ik.

– Van der Werff (transfervrij)
– Sinkgraven (huren?)
– Namli mogelijk?
– Mlapa (supersub?)
– Diemers
– Novakovic?
– El Jebli?
– Marcus Edwards?
– Cavlan?
– Engels?

Ik hoor graag de meningen.

Gemeentelijk Sportpark
Lid
Gemeentelijk Sportpark

Key-spelers… Jeetje zeg, in het kader van onnodig Engels… Moet dat nou? Ook maak ik me zorgen over het feit dat er steeds minder autochtone Nederlandse spelers zijn. Met Heerkens en Peters eigenlijk nog maar twee. Branderhorst moest al onterecht Wellenreuther voor zich dulden en Lieftink nietszeggende spelers als Anita en Saddiki. Dan heb je er met Brand in ieder geval nog een, maar ook hij schijnt te vertrekken… Hoewel ik wel kan genieten van buitenlandse spelers die iets extra’s bieden (Isak en Llonch, bijvoorbeeld), moet me dit toch van het hart.

kukeltje
Lid
kukeltje

Autochtoon? Je bedoelt gewoon blank!
Heb het lef en zeg dat dan gewoon. Jij hebt namelijk geen idee of onze donkere spelers autochtoon of niet zijn!
Verder een kansloze opmerking!!!

Lex
Lid
Lex

Doorpakken betekent voor mij in ieder geval:
– Tapia trachten vast te leggen (boven huidige salarisplafond) of het zoeken in een vervanger zoals Schouten van Excelsior;
– Cavlan (Emmen) aantrekken als vervanger voor Palacios;
– Balker (Almere City) aantrekken als cv: sterk, snel, voetballend vermogen;
– spits buitencategorie huren (zoals met Isak);
– rechtsbuiten en linksbuiten prioriteit geven;
– keeper en Peters/Meissner/Heerkens scherp evalueren.
Kortom: voor mij zijn Lewis, Llonch, Crowley en Pavlidis de “zekerheidjes”.

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Tapia lijkt me geen haalbare kaart. Zijn contract loopt nog een jaar door. Feyenoord zal dus willen verkopen. En daar zal een voor Willem II veel te hoog prijskaartje aan hangen. Bovendien heeft hij een salaris dat niet haalbaar is. Die gaat echt niet voor de helft in Tilburg ballen.

Kingo
Lid
Kingo

Als Tapia niet haalbaar is dan zou Matisuwa een goede zijn, mag blijkbaar van Ajax vertrekken en doet het goed bij de Graafschap

Ibo
Gast
Ibo

En evt Mbende van Cambuur als sterke centrale verdediger. Beresterk, om bang van te worden. En El Jebli als Crowley vertrekt.
Overigens vind ik Vrousai ook wel n zekerheidje…

Ravio
Lid
Ravio

El Jebli??? Astumblieft zeg…. 3 x niks…

UNITED
Lid
UNITED

Ipv el jebli zou ik dan eerder voor Lundqvist gaan van nac. Stak de eerste weken met kop en schouders boven de rest uit en is redelijk goedkoop op te pikken waarschijnlijk.

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Geen nakkertjes op ons heilige gras….

Krilles
Lid
Krilles

Misschien dat die Lundqvist hij de eerste weken goed speelde, maar ik heb hem later aan het werk gezien en daarbij sprongen de tranen me bij in de ogen (zowel van verdriet als van plezier, als je begrijpt wat ik bedoel). Tel daarbij op dettie van nak komt en dan is de afweging snel gemaakt.

JurgenStreppel
Lid
JurgenStreppel

Pavlidis is onze nieuwe spits

Deli
Gast
Deli

En daar ben ik zeker niet ontevreden mee. Jongen is pas 20 jaar en dit waren zijn eerste wedstrijden betaald voetbal. Werkt en sleurt erg hard en is als LB al zo uit mijn hoofd bij +-10 goals in 15 wedstrijden betrokken geweest. Ligt ook nog drie jaar vast, dus mag zeker het vertrouwen krijgen mijn inziens

Robby
Lid
Robby

Dat denk ik ook, al moeten we er nog een spits bij hebben maar Pavlidis heeft me positief verrast.

Ravio
Lid
Ravio

We zien hem nu als linksbuiten goed spelen. Als centrumspits minder geschikt zegt zn oude trainer Verbeek…. Er moet n zekerheidje bij centraal voorin…

Frietmet
Lid

Verbeek…

Krilles
Lid
Krilles

Hij naaide hem er woensdag toch fantastisch in vanaf de spitspositie!

Sogetup
Lid
Sogetup

goed verhaal, voel me gelijk weer stuk beter (serieus, niet sarcastisch bedoeld).

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Een mooi positief verhaal hier boven. Maar wat ontbreekt is dat er ook een evaluatie plaats moet vinden met Koster, Vink en Wapenaar! Zij hebben met hun “ingevingen” bij de wedstrijden tegen PSV en daarna meer kapot dan goed gemaakt binnen de selectie. Ook mijn “vriend” Joris mag goed in de spiegel kijken want alle spelers die in bovenstaand verhaal worden omschreven als tekort komend hebben van hem al wel een langdurig contract gekregen. Woud, Heerkens, Wellenreuther etc. Dus ik zou zeggen ALLES eens goed doorlichten!!

Captain Howdy
Lid
Captain Howdy

Denk dat genoemde spelers onder de aanvankelijke doelstellingen goed genoeg waren of bevonden zijn en dat door het overwegend positieve verloop van het seizoen de lat gewoon hoger is komen liggen. het is en blijft ook gokken, staat zo’n speler er wel heb je door langdurig contract goud in handen zoals met Sol, groeien ze niet door dan heb je misgegokt. spelers als Heerkens heb je in ieder geval voor de breedte nodig maar in de basis moet gewoon een betere staan, we hebben niet de luxe dat we iedere postie dubbel kunnen bezetten met gelijkwaardig spelers.

Ravio
Lid
Ravio

Goed stuk! Omschreven zoals veel supporters het zien denk ik. Alleen, Palacios nog een jaar huren? Zodat zijn club er volgend jaar financieel beter van kan worden? Lijkt me een zeer slecht idee. Palacios is absoluut geen buitencategorie zoals de genoemde Isak en Tapia. Met van Hintum en Cavlan kan ik zo 2 betere, Nederlandstalige en ook nog eens transfervrije opties opnoemen. Palacios geeft met een kleine 30 wedstrijden Eredivisie in de benen nog steeds elke bal blind voor, waarbij een goede voorzet een zeldzaamheid is. Gezien zijn enorme salaris zou ik zelfs overnemen niet eens een goede optie vinden.… Lees verder »

TTB
Lid
TTB

Goede analyse Ravio. Het blijkt maar weer dat er genoeg werk aan de winkel is voor Joris en onze nieuwe AD.

Met name qua Palacios ben ik het met je eens. Zo geweldig vond ik hem niet spelen dit seizoen. Verdedigend geeft hij (te) veel ruimte weg en aanvallend nog (te) weinig overzicht helaas. Hem nog een jaar huren gaat de club vrij weinig mee opschieten gok ik zo.

LK1896
Lid
LK1896

Eens, palacios deed gisteren tegen ADO werkelijk alles fout wat hij fout kon doen en maakte dit seizoen al gruwelijk veel fouten. Aanvallend ook vaak te besluiteloos op de linkerflank. Leuk om met de bal naar voren te rennen maar rendement vrijwel 0.

Willem Colores
Lid

S.v.p. Tapia losweken van Feijenoord. Zeker als van Geel komt zou dit toch kans van slagen moeten hebben zou je zeggen, tenminste als Tapia zelf wil.

TilBrow@
Beheerder

Snap niet waarom iedereen lyrisch is van Tapia, heeft zeker hele goeie wedstrijden gespeeld. Maar ook hele zwakke waar hij ver door de ondergrens ging. Zeker als het middenveld overlopen wordt en hij meer achteruit moet lopen laat Tapia veel steken vallen. Enorme gaten op het middenveld, alleen in balbezit super, verdedigend vaak zwak! Daarom heeft Feyenoord hem al afgeschreven! Maar zijn hart ligt bij Twente, lekker die kant op met hem!

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Ik wrijf nog even door mn ogen.. Heb ik dit goed gelezen???

Fraanske Sol
Lid
Fraanske Sol

Goed geschreven artikel en 100% waar!!

De verdediging heeft de hoogste prioriteit. Wat een drama was dat dit seizoen.

Ik zou het een slechte zaak vinden als Martin van Geel algemeen directeur wordt. Hij is een technisch directeur en geen algemeen directeur. Hij zou zeker wel een meerwaarde zijn maar ik zie van Geel niet het traject van de verbouw van het nieuwe stadion en trainingscomplex voor zijn rekening nemen.

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Weet je eigenlijk wel welke opleiding Martin van Geel heeft gedaan ? Blijkbaar niet, anders zou je hem ook wel als algemeen directeur kunnen zien. Daarnaast heeft hij bij de clubs waar hij gewerkt heeft kunnen zien wat wel en niet werkt. Ik heb er best vertrouwen in dat hij dit goed aankan.

DelanoH
Gast
DelanoH

Eens IHEN. Martin van Geel begon bij onze club na zijn spelerscarriere volgens mij zelfs als commercieel manager, kent het reilen en zeilen in het voetbal als geen ander.

Wat in het stuk niet duidelijk naar voren komt is dat de begeleiding van het team en de club ook verder geprofessionaliseerd moeten worden. Dan heb ik het over medisch, mentaal, sociaal, video-analyse, data-analyse etc etc

Fraanske Sol
Lid
Fraanske Sol

Nee, ik weet niet wat voor opleiding hij heeft gedaan. Jij wel? Hij heeft in de keuken kunnen kijken bij AZ maar daar stond het stadion al, bij Feyenoord was hij niet betrokken bij de plannen voor de verbouw/nieuwbouw van het stadion, dus zou niet weten waarom hij juist de aangewezen persoon is om deze kar te trekken. Als onze bankier Berry van Gool hier niet in slaagt, zie ik het niet zitten dat Martin van Geel, die zonder enige ervaring in de vastgoed, dit tot een goed eind gaat brengen. Ik ben bang dat hij te veel op de… Lees verder »

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

@Ferry van de Z ja, ik weet precies op welke scholen Martin heeft gezeten en welke vervolgopleiding hij heeft gedaan. Samen met hetgeen hij in al die jaren en bij al zijn clubs meegemaakt en gezien heeft maakt hem een algemeen directeur van een BVO waar ik op voorhand vertrouwen in heb. Op de stoel van Joris gaan zitten is inderdaad een gevaar, maar als het klopt dat zij goed met elkaar door een deur kunnen dan moeten zij samen toch een twee-eenheid kunnen vormen? Ik zeg, laten ze zichzelf maar bewijzen.

Goolse hoek
Gast
Goolse hoek

Off Topic:
Hoe staat het er eigenlijk met Amsterdam uit voor.
Nog nieuwe ontwikkelingen of gaat dit ook met een nachtkaarsje uit.

Snorro
Lid
Snorro

Nachtkaarsje uit…

Wil013
Lid
Wil013

Goed stuk. Ik denk, dat straks met van Geel erbij de juiste spelers wel gevonden gaan worden. Verder ben ik benieuwd hoe het jeugdcomplex er uit komt te zien zodat we in de toekomst steeds meer eigen jeugd door kunnen gaan schuiven richting de selectie, als je dit goed aanpakt zal je daar later zeker profijt van gaan hebben.

Rojo Blanco Azul
Lid

Goed, duidelijk en no nonsens opinie-stuk en helemaal eens. Ik mis alleen al tijdenlang tekst en uitleg over de aankoop van het te vernieuwen stadion. Reuze benieuwd hoe het met die plannen staat, hoe het er uit komt te zien er per wanneer we daarover gaan beschikken.

Kleiberg
Lid
Kleiberg

Amen.

RobinV
Gast
RobinV

Wie heeft dit stuk geschreven? Ik ben het hier dus echt 100% mee eens! Willem II moet nu gaan doorselecteren en leren van de zwaktes dit seizoen. Helaas moet geconcludeerd worden dat onze doelman(nen) en centrale verdediging te veel tegendoelpunten hebben gekost en we daar kwaliteitsimpulsen in nodig hebben als we de ambitie hebben om structureel in het linker rijtje te komen. Peters en Meissner zijn topgasten, maar voldoen helaas niet (meer). Daarnaast moeten de gaten ook weer kwalitatief opgevuld worden waar we afgelopen seizoen in uitgeblonken hebben. Dank spreek ik met name over de vervanging op de posities van… Lees verder »

UNITED
Gast
UNITED

Meissner zou ik laten gaan en daar een talentvolle snelle verdediger bijhalen. Palacios vind ik ook nog te wisselvallig. Crowley zullen we wel moeten verkopen deze zomer als hij niet bijtekent. Dus daar zal waarschijnlijk ook een vervanger voor moeten komen. Pavlidis lijkt me een prima invulling voor nr 9 maar er moet sowieso nog een buitenspeler en een spits bij.

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Zoals in dit stuk wordt opgemerkt, de begroting zal nog flink omhoog moeten om een stabiele middenmoter te worden. Met een begroting van 11 miljoen is het al een prestatie om weg te blijven uit de gevarenzone.

drobs
Lid
drobs

Duidelijke taal.. Zoals wij alle al dachten/zeiden moet er op elke linie een verbetering plaats vinden. Geld zat verdient dus komt goed!

Frankwie
Gast
Frankwie

Goed stuk.

Bobby
Gast
Bobby

Inderdaad de spijker op zijn kop. Ben beniewd met welke verrassingen onze TD deze zomer op de proppen komt. Zou Cavlan van Emmen hier graag zien.

LK1896
Lid
LK1896

Cavlan van Emmen en Novakovic van Reading zie ik hier beiden graag spelen komend seizoen.

pietertje
Lid
pietertje

Novakovic zeker!

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Doe er dan Koselev ook bij