Willem II met sterkste ploeg tegen AFC

32
1355

Vier dagen na de teleurstellende wedstrijd tegen ADO Den Haag staat de achtste finale van het TOTO KNVB-bekertoernooi op het programma. Dinsdagavond wacht de Tricolores in eigen huis het Amsterdamse AFC, de huidige koploper in de Tweede Divisie. 

Tijdens het persmoment maandagmiddag gaf trainer Adrie Koster aan de bekerwedstrijd zeer serieus te nemen. ‘Nee, wij gaan niet met een tweede elftal spelen. De belangen zijn voor de club om meerdere redenen erg groot, allereerst sportief, maar bijvoorbeeld ook financieel.’ Tegenstander AFC is de afgelopen weken tweemaal bekeken. ‘We kennen de sterktes van onze tegenstander, maar wij moeten er dinsdagavond staan en ervoor zorgen dat we naar de volgende ronde gaan.’

Heerkens terug
Aanvoerder Freek Heerkens is na zijn tegen ADO uitgezeten schorsing weer inzetbaar. Elmo Lieftink en Karim Coulibaly ontbreken nog. Tegen AFC moet goed gelet worden op Tweede Divisie-topscoorder Raily Ignacio (15 goals) en de tweelingbroers Kenny en Yordi Teijsse, die samen achttien keer doel troffen.

7700
Tot op heden (maandag 15.00 uur) zijn er 7700 kaarten verkocht voor Willem II – AFC. Het uitvak zal met ongeveer 500 Amsterdammers goed gevuld zijn. Meer informatie over de kaartverkoop vind je hier.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
ronald tricolore
Gast
ronald tricolore

Die Anita kan echt niet, geen loopvermogen en al 12 keer balverlies of verkeerde pass

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Kosterrrrrrrr lul niet met je sterkste opstelling!Waar is Akkanayk 😡😡

René
Gast
René

Geen Peters, geen Akkaynak, Crowley weer weggestopt. Dit is dus Kosters beste elftal. Ik zal het netjes zeggen: al winnen we met 12 – 0, Koster vertrek alsjeblieft.

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Bijna dezelfde opstelling als vrijdag! Alleen Heerkens i.p.v. Peters. Laatste kans hoop ik voor enkele spelers ( als ze geen inzet tonen) en anders laatste kans Koster!!!

Wally58
Gast
Wally58

Ja dacht dat ze met sterkste opstelling zouden komen maar Ozbiliz staat er gewoon in ?

frannekesol
Lid
frannekesol

Gwn gas erop vnv met zn allen!
We staan er in de zomer we staan er in de sneeuw!
COME ON WILLEM II!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Willem II met sterkste ploeg tegen AFC
—————————————————————

Nou nou dat is een hele geruststelling🙈

Briegel
Gast
Briegel

Branderhorst
Lewis-Meißner-Peters-Palacios/vd Boogerd
Llonch-Crowley-Akkaynak
Özbiliz-Sol-Avdijaj

Briegel
Gast
Briegel

Verschillen in inzicht: ik hou ervan! Ben dus benieuwd naar en sta open voor de andere wensen van de mensen die een minnetje gaven.

Ben
Gast
Ben

In de sterkste opstelling zet je je beste keeper.

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Voor mensen die rechtstreeks uit hun werk moeten komen omdat ze het anders niet halen, is het toegestaan een (laptop)tas mee naar binnen te nemen? Iemand die dat toevallig weet?

wil
Gast
wil

Laat het even zien bij de controle zou ik zeggen. Daar zullen ze geen probleem van maken.

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Bedankt voor je reactie Wil. Fijn dat jij reageert want dan weet je dat het op zijn minst een normale en meedenkende reactie is en dat waardeer ik. Ik moet maar even kijken wat ik ermee doe want prettig is het allerminst, maar goed. Nogmaals dank!

brand
Gast
brand

Bij mij hebben ze er ooit een mega probleem van gemaakt, de enige optie voor de desbetreffende steward was hem achterlaten bij de catering. De vrouw achter de balie was daar niet erg blij mee en vertelde me dat ik hem onmiddelijk na de wedstrijd op moest komen halen want ‘het kwam welleens voor dat ze pas 5 of 10 minuten na de wedstrijd hun tas pas op kwamen halen’.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Een vrouw heeft toch ook een handtas bij!!

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Klopt. Ik had alleen bedacht dat de grensrechter een stuk meer hoofdpijn zal hebben als ie een laptop tegen zijn hoofd gegooid krijgt, vergeleken met een tampon.

poppels
Gast
poppels

Nooit de tas van rooie Stien gevoeld zeker?!

Vak M
Gast
Vak M

Doe niet zo moeilijk. Laat die op het werk liggen. Of gewoon in de auto.

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Helaas kan ik hem nou net deze dag door meerdere omstandigheden niet op mijn werk laten, en dus moet ik inderdaad “moeilijk doen”. Een auto heb ik niet bij, en al had ik die bij mag ik hem niet onbeheerd in de auto achterlaten. Het zou zelfs mijn ontslag kunnen betekenen als hij gejat zou worden, of zelfs al als men weet dat ik dat zou doen. In plaats van zo’n lullig antwoord te geven kun je misschien ook bedenken dat er gelukkig nog “verantwoordelijke” mensen zijn, er zouden zomaar privacygevoelige gegevens (wellicht zelfs van jou!!) op straat kunnen liggen… Lees verder »

Jan R
Gast
Jan R

Kun je ’t niet opzoeken op je laptop of je die mee het stadion in kunt nemen?

Robby
Gast
Robby

Je kan voor de zekerheid even contact opnemen naar Willem II maar ik verwacht geen problemen. Wel kan ik het me voorstellen dat je je tas even open moet doen voor de poort.

Tri_colores_1896
Gast
Tri_colores_1896

@ Leeuwke

Meest veilige optie (lijkt me) is om je laptop achter te laten bij de supportersclub. Onderaan vak O. Die zijn normaliter zowel voor als na de wedstrijd aanwezig. Als ik noodgedwongen m’n laptop ergens in beheer wil laten, zou ik daar informeren

Saskia
Gast
Saskia

Supportersclub zit momenteel in een soort barak onder vak M tot ze
een nieuwe ruimte in het stadion hebben

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Dank iedereen voor het meedenken!!

Keiebaant
Gast
keiebaant

Laat Willem ll voetballen met een duidelijke visie, Of je speelt aanvallend voetbal en je zal af en toe tegen een zeperd aan lopen . of je speelt behoudend en compact.

Maar ga niet met 3 aanvallers spelen en het middenveld wordt totaal overlopen omdat alle middenvelders een lengte hebben van 110 cm en de ruimtes veel te groot laten zodat je altijd te laat in duel komen.

Pol Llonch is ook geen hoogvlieger, iedereen roept hier dat hij zo hard werkt maar hij krijgt veel gele kaarten omdat hij altijd te laat is in duels en dit moet corrigeren.

Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

heb nooit gezien wat anderen hier zien in Llonch. Als Lieftink weer fit is zouden ze met de punt naar achteren moeten gaan spelen. geen Llonch en Crowley meer. je krijgt zo veel teveel goals tegen.

——————Lieftink—————
—Akkaynak—————–Saddiki–

TTB
Lid
TTB

‘T zal mij benieuwen. Heb het gevoel dat wat voor rare acties je ook bedenkt, Koster ons alsnog zou kunnen verassen met zijn ”tactiek”. AFC draait een prima seizoen, hebben waarschijnlijk een goede flow binnen de groep en reizen vol vertrouwen naar Tilburg. 0.0 druk, want ze hoeven niets. Willem II móet presteren, het zou een redelijke afgang zijn als je nu ook nog uit de beker gegooid wordt. Ben onderhand wel klaar met die maffe keuzes van Koster. Elke week weer hetzelfde liedje. Stuur nou gewoon eens 11 man het veld in zonder vage keuzes te maken of ze… Lees verder »

dn Baaierd
Lid

Zou het ook graag zo eens een keer zien volgens mij is Kolovos het grootst bewaarde geheim van Willem II, en Meißner en Peters wel omgedraaid😉

TTB
Lid
TTB

Hahaha, je hebt gelijk. Was me even ontgaan.

Kolovos lijkt me inderdaad ook wel prima te kunnen voetballen. Het markante is ook dat we een optie tot koop hebben op hem. Op basis waarvan wil je die niet of wel lichten als je hem (bijna) nooit hebt zien spelen?

Rene
Gast
Rene

Kristinsson twijfel ik een beetje over (een beetje heh), hoewel hij het in het tweede erg goed doet. Maar jouw opstelling is ook met Kristinsson 100x logischer dan de laatste tig opstellingen van Koster. Van mij mag het op deze manier.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Let op die kristinson wordt/is een waardige opvolger voor onze Spaanse held!!

Grenzen
Gast
Grenzen

Dat klopt helemaal. Ik heb in hem en vooral in zijn inzet groot vetrouwen.Laat hem gewoon meespelen. Ik zou zeggen 2 spitsen en een sterker middenveld.