Willem II met sterkste ploeg tegen AFC

31
1411

Vier dagen na de teleurstellende wedstrijd tegen ADO Den Haag staat de achtste finale van het TOTO KNVB-bekertoernooi op het programma. Dinsdagavond wacht de Tricolores in eigen huis het Amsterdamse AFC, de huidige koploper in de Tweede Divisie. 

Tijdens het persmoment maandagmiddag gaf trainer Adrie Koster aan de bekerwedstrijd zeer serieus te nemen. ‘Nee, wij gaan niet met een tweede elftal spelen. De belangen zijn voor de club om meerdere redenen erg groot, allereerst sportief, maar bijvoorbeeld ook financieel.’ Tegenstander AFC is de afgelopen weken tweemaal bekeken. ‘We kennen de sterktes van onze tegenstander, maar wij moeten er dinsdagavond staan en ervoor zorgen dat we naar de volgende ronde gaan.’

Heerkens terug
Aanvoerder Freek Heerkens is na zijn tegen ADO uitgezeten schorsing weer inzetbaar. Elmo Lieftink en Karim Coulibaly ontbreken nog. Tegen AFC moet goed gelet worden op Tweede Divisie-topscoorder Raily Ignacio (15 goals) en de tweelingbroers Kenny en Yordi Teijsse, die samen achttien keer doel troffen.

7700
Tot op heden (maandag 15.00 uur) zijn er 7700 kaarten verkocht voor Willem II – AFC. Het uitvak zal met ongeveer 500 Amsterdammers goed gevuld zijn. Meer informatie over de kaartverkoop vind je hier.

31 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments