Willem II levert (jeugd-) internationals

2
1051
Bron: Willem II

Doelman Michael Woud is door de KNVB opgenomen in de voorlopig selectie van Nederland onder 20 jaar, dat het in een vriendschappelijke wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Portugal opneemt. 

Bondscoach en voormalig Willem II’er Bert Konterman heeft de keeper voor het eerst in zijn voorlopige selectie opgenomen. Woud, die zowel een Nederlands als Nieuw-Zeelands paspoort heeft, speelde tot op heden enkele wedstrijden in de nationale jeugdelftallen van Nieuw-Zeeland en stond één keer in een oefeninterland van het nationale elftal onder de lat. De wedstrijd in Estoril (Por) wordt gespeeld op donderdag 6 september. Vrijdag 31 augustus maakt Konterman de definitieve selectie bekend.

Kristinsson bij Jong IJsland
Kristófer Kristinsson is voor Jong IJsland opgeroepen, dat het in twee EK-kwalificatieduels opneemt tegen Estland en Slowakije. Kristinsson maakte in het voorjaar al zijn debuut voor Jong IJsland. Daarvoor kwam hij bijna dertig keer in actie voor lagere jeugdteams.

Nations League voor Özbiliz
Aras Özbiliz is voor het Armeens elftal geselecteerd. De Armeniërs spelen in het kader van de UEFA Nations League op 6 september in eigen land tegen Liechtenstein en op 9 september in en tegen Macedonië.

Ook Avdidjai (voor Kosovo) en Palacios (Ecuador) zullen na de wedstrijd tegen PSV (1 september) afreizen naar hun geboorteland om een interland te spelen.

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments