Home » Laatste Nieuws » Willem II langer door met Wapenaar
OLIVA - Willem II in Spanje, 05-01-2017. Voetbal, eredivisie voetbal seizoen 2016-2017. Trainingskamp, accommodatie hotel Oliva Beach en golf. Willem II keeper Kostas Lamprou, met op de achtergrond Willem II keepers trainer Harald Wapenaar.

Willem II langer door met Wapenaar

Willem II wil Harald Wapenaar langer aan de club verbinden. De club en Wapenaar hebben al een aantal gesprekken achter de rug en verwachten ergens eind deze week alles rond te hebben.

9 reacties

 1. OldskooL

  Verstandige keuze!

  2

  0
 2. JTW

  Zou heel erg mooi zijn. Heeft inmiddels bewezen dat hij Lamprou, Wellenreuther én Branderhorst beter heeft gemaakt. Persoonlijk vind ik dat Lamprou de beste keeper is van deze drie, maar het is verder een zinloze discussie. Lamprou staat hier niet onder contract, Wellenreuther en Branderhorst wel. En laatstgenoemden zijn prima keepers voor Willem II. Laat Wapenaar hen beide maar nog beter maken, die concurrentiestrijd haalt hopelijk het beste in ze naar boven.

  13

  0
 3. Die heeft onze keepers alleen maar beter gemaakt.

  11

  0
 4. prima keuze. Gelukkig laten we ons hier niet leiden door onder andere de hetze van dirruk jegens Harald. Willem II heeft nu gewoon twee prima keepers in huis met wellenreuther en branderhorst. Kunnen wel zeiken over het verleden en over Lamprou maar ik vind toch echt dat kostas ondanks zijn drive teveel blunders maakte. Branderhorst en wellenreuther zijn minstens gelijkwaardig en dat is mede dankzij wapenaar

  17

  16
  • Dan heb jij naar andere wedstrijden gekeken als ik. Het hele verhaal over hoe het is gegaan doet er niet toe om te weten dat Kostas beter is dan Wellenreuther en Matthijs. Het komt mij over dat je het er om doet om tegen Dirruk in te gaan en het daarom niet eens bent met zijn mening. Je mag Dirruk aardig of onaardig vinden maar de beste man is niet te betrappen op een leugen of dergelijken. En als het niet uitkomt van wat hij zegt dan zit daar een verklaring achter die later wordt toegelicht. En als je Kostas al teveel fouten vond maken? Hoe kun je dan positief zijn over Wellenreuther (begin van het seizoen)?

   14

   25
 5. pirot Russia

  Goede trainer

  9

  0
 6. Zeer goed nieuws dit.

  12

  0
 7. koen kooiman

  Fijn dat hij langer wil blijven, maakt keepers echt beter

  11

  0
 8. Super.. Echt een vent met een enorme passie en inzet !!

  24

  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *