WILLEM II KOPLOPER!!!

84
6946
Holmén zet Leenmans onder druk die daarmee zijn eigen keeper verrast (foto: (c) Toin Damen)

Door een mooie en verdiende overwinning in en tegen Zwolle is Willem II koploper in de Eredivisie. Willem II kwam achter na een blunder van doelman Wellenreuther, maar bleef goed voetballen. Een doelpunt van Pavlidis bracht Willem II voor rust op gelijke hoogte. Direct na rust kopte Leemans in eigen doel en maakte Pavlidis zijn tweede: 1-3.

Ché Nunnely beleefde een ontzettend goed debuut. Hij had de meeste dribbels van iedereen en had ook het hoogste percentage passes die aankwamen(92%).

Speciale vermelding voor de fantastische supporters in het uitvak en het memorabele eerbetoon aan Henk van Meel in de 48e minuut. Net na de 1-2 van Willem II.

HENK .. deze 3 punten zijn voor jou !!

Eerbetoon aan Henk van Meel (foto: (c) Toin Damen)

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Breinbreker
Lid
Breinbreker

Heerlijke 3 punten. Mijn inziens is de grootste winst dat we zijn blijven voetballen tot de laatste minuut, wat we in het verleden vaak nalieten. Na de eerste actie van Holmen was ik al meteen fan.

Aussie
Gast
Aussie

Is er ergens een uitgebreide samenvatting te zien? Zit in Griekenland en heb t gisteren nie kunnen zien. Loop al wel hele week met willem-ll shirt rond 😎

Corne
Gast
Corne

Korte op YouTube iig

Gilzenaar
Lid
Gilzenaar

Dat zal lekker ruiken dan

Tilburg
Gast
Tilburg

Ja van het schip hou rekening met onze pavlidis hij komt eraan 😊

UNITED
Lid
UNITED

In tegenstelling tot wat sommige hier beweerden een eredivisiewaardig Willem II gezien. Bij Zwolle was dit wat minder het geval maar de eerste 3 punten zijn in ieder geval binnen en we staan nu op de positie waar we horen te staan. Het uitvak was ook weer topfit uit de zomerstop gekomen en ik kan nu al niet wachten tot de volgende awayday in Sittard. Vorig seizoen gaat op en buiten het veld weer overtroffen worden heb ik het gevoel. Maar het hoogtepunt van de hele wedstrijd was de herdenking voor Henk. Kippenvel. Ik denk dat hij enorm trots zou… Lees verder »

Fonske
Gast
Fonske

Trots op ons uitvak. Wat een heerlijke sfeer…

Maddock
Gast
Maddock

Zeg heren en dames, vergeten jullie Vrousai niet, Stond gisteren op 10 te ballen, is niet zijn positie maar vulde dit toch goed in, Ook een jongen voor de voorhoede normaal gesproken. Voorin enkel nog een pure spits erbij om Pavlidis op scherp te houden. Pavlidis wordt de eerste keus. Ik lee hier eerder dat ie geen techniek heeft, nou dan zou ik maar eens een goede tv of bril aanschaffen want dan heb je niet goed gekeken naar doelpunt 1 en zeker ook doelpunt 3 (technisch prima geraakt). WII moet ze richten op een solide verdediger die Peters nerveus… Lees verder »

Kluitje
Gast

Zet aub die Duitse clown er naast deze man blijft de zelfde fouten maken door hem gaan we te veel punten verliezen zet pietje érin

Dre
Lid
Dre

Laat ik voorop stellen, ik zie ook liever een andere keeper en die 1-0 van Zwolle is een grote fout maar Duitse clown gaat me te ver. Hij keept ver van zn doel af en haalt zo ook een aantal gevaarlijke counters eruit en mee voetballend ook prima doelman. Prioriteit ligt op middenveld en linksback Daar moet deze week iets bij want Vitesse is een maat groter dan Zwolle

Snorro
Lid
Snorro

Ben het zowaar een keer met je eens, Dre. Wel een duimpje omlaag. Je weet waarom😉

Tilly-Centraal
Gast
Tilly-Centraal

Zo hoort een voetbalavond te zijn! Dikke leut mee oe maten, heerlijk uitvak én 3 punten. En nu heul rap Fortuna uitverkopen!

Tot op heden heb ik menne mond gehouden op dees forum, en dat ga ik nu niet doen. Henk. voor jou jonge. We zien je niet meer op je fiets door Tilly knarren, geen ongezouten meningen meer over Willem II, gin grappen en grollen over en weer. Sterkte iedereen. Ik ga je missen kerel. Bedankt Tilburg Tifosi, bedankt uitvak, bedankt mede supporters.

Denk aan je vriendschapsband!

Tilburg nr1
Gast
Tilburg nr1

Hoe gaat t nieuwe liedje?

DemougeTB#9
Gast
DemougeTB#9

Grote plus weer voor Pavlidis. Die jongen speelt krap een half jaar profwedstrijden. Maakte in zijn eerste half jaar toch al 6 goals, ook soms als LB en in de schaduw van Isak. Tel daarbij op dat deze jong op dit moment 20 (!!) jaar is, dan hebben we weer een goed talent in de gelederen. Eerste zeer knap afgemaakt en tweede prima voor de man gekomen. Beloofd nog wat voor dit seizoen smile

Fonske
Gast
Fonske

EN een Strakke voorzet van Che…

Jenny
Gast
Jenny

Ik vond Willem II vanavond goed spelen. Uit de winst pakken is gewoon prima ook al krijg je de doelpunten cadeau.

Henkie013
Lid
Henkie013

Laten we aub niet de polonaise gaan lopen. Er valt nog genoeg op aan te merken. Te beginnen met Wellenreuther. Ga je met hem door, dan moet je je ambities bijstellen. De oplossing heb je met Piet al in huis. Wellicht dat de club nog op zoek is naar een derde doelman, voordat ze Wellenreuther afschrijven. Want die gaat een plek op de bank niet accepteren en willen vertrekken. Het centrum staat prima met Peters en Holmen. Wat een verademing is die Zweed. Eindelijk een snelle, sterke centrale verdediger met goede lange bal in zijn poten, is dat even lang… Lees verder »

Allochteun
Lid
Allochteun

Ik neem aan dat piet niet als eerste doelman in beeld is… Mocht woud verhuurd worden is Piet een prima back-up, maar niet beter dan Timon.

sooike1973
Lid
sooike1973

Daar zit je behoorlijk mis beste allochteun

nation
Gast
nation

allochteunen hebben het niet zo met pieten

Tovenaar
Gast
Tovenaar

Wellenreuter is en blijft een hardleerse clown.Je zou toch zeggen dat hij het een keer moet leren. Holmen in de plaats van Meissner is een verademing. Het is wel noodzakelijk dat de versterkingen er gaan komen maar deze geweldige start nemen ze niet meer af.

Allochteun
Lid
Allochteun

Op zich eens met het feit dat het beter kan dan Timon, maar ik betwijfel echt of Velthuizen beter is. Zijn laatste periode bij Vitesse was niet bijster goed / vrij slecht, op Cyprus speelde hij amper en bij AZ stond de teller ook op 0. Timon is dan in ieder geval nog jong.

Een nieuwe keeper is op zich welkom, maar Velthuizen lijkt me ook niet het niveau dat we moeten willen.

OWM
Lid
OWM

En dirruk. Nog kritiek?

Dirruk
Gast
Dirruk

@OWM, Jazeker wel, al zie ik het niet als kritiek maar als opmerkingen wat er beter kan en wat er beter moet, want de winst van vanavond is mooi en verdiend maar verandert weinig aan wat iedereen hier al weken roept. Op de linksback positie hebben we een basisspeler nodig want dit is niet de positie waar Heerkens als basisspeler hoort te staan. Sadikki is een aardige voetballer maar komt gewoon te kort voor de Eredivisie. Dan hebben we nog onze clown in de goal, die ook vanavond weer liet zien dat hij niet thuis hoort onder de lat. En… Lees verder »

JENG013
Gast

Kritiek is een aanwijzing aan een ander dat je iets nog niet oké of goed vindt en iets afkeurt, bijvoorbeeld omdat je vindt dat er iets fout of gebrekkig is. Deze aanwijzing kan verbaal en non verbaal worden geuit. … Als je een aanmerking hebt en kritiek geeft, ben je een criticus (mannelijk) of critica (vrouwelijk).

kruik
Lid
kruik

Als hier bijna iedereen zelfs jij blij verrast met met het spel en de overwinning
lukt het jou toch weer om de azijnzeiker uit te hangen en over te schakelen naar de ellende op het bestuurlijk vlak.Zou zeggen ga zo door en de titel Azijnzeiker van het jaar 2019 is alweer binnen.

Invictus
Lid
Invictus

@Dirruk: ook ik ben de afgelopen weken kritisch geweest. Maar ook ik ben blij met drie punten. Dat had ik vooraf niet verwacht. Toch blijf ik van mening dat het elftal nog in onbalans is. Gelukkig tref je PEC Zwolle op een moment dat men een aantal geblesseerde en geschorste spelers in de selectie heeft. Neemt niet weg dat het belangrijk is dat je drie punten meeneemt uit Zwolle. Complimenten aan de supporters in het uitvak. Toch zal de selectie op korte termijn een kwaliteitsinjectie moeten krijgen.

UNITED
Lid
UNITED

Invictus beter geef je gewoon toe dat je fout zat en dat je zelf in onbalans bent met het maken van voorspellingen

Invictus
Lid
Invictus

@United: dat toegeven is niet nodig. Want ik blijf nog steeds van mening dat de selectie onvoldoende is om in het linker rijtje te belanden en om een seizoen op eredivisie niveau mee te kunnen doen. Ik had zeker niet verwacht dat Willem II 3 punten mee zou nemen uit Zwolle. En natuurlijk ben ik enorm blij met dit resultaat. Dat wil overigens niet zeggen dat ik met alle winden mee moet lullen. Ik zal overigens niet gaan roepen dat jij ongelijk hebt mocht Willem II de volgende wedstrijd verliezen. Dat doen kinderen en geen volwassen mensen.

@win
Lid
@win

De selectie is nog veel te smal, bedoel je dat met onbalans? Tussen de jongens die er al wel zijn is wel duidelijk een balans hoor, tenminste dat vond ik gisteravond wel. We hebben gewonnen omdat we het goed gedaan en uitgevoerd hebben, niet per sé omdat PEC geblesseerden en geschorsten had. Ook PEC is nog niet compleet (of in onbalans), zoals zoveel ploegen. Dat er nog een stuk of 5 spelers bij moeten is duidelijk maar dat de jongens die er zijn kunnen voetballen ook. En dat Koster het toch weer redelijk neerzet evenzeer, dat spel met al die… Lees verder »

Invictus
Lid
Invictus

@Win: Ik ben van mening dat het team in balans is als de reservebank gevuld is met spelers die het eredivisie niveau aan kunnen. Dat is niet aan de orde op dit moment. Daarnaast zijn niet alle posities in het basis team gevuld met spelers die er behoren te spelen.Men is aan het schuiven en uitproberen. Maar nogmaals gisteren hebben er 11 spelers geknokt en drie punten mee naar Tilburg genomen. Alle hulde voor het team en de supporters.

Invictus
Lid
Invictus

John Nr1: bedankt voor je antwoord. Ik heb net als alle supporters op dit forum het beste voor met Willem II. Het is goed om op dit forum met elkaar van gedachten te wisselen. Verschillende meningen zullen er altijd zijn. Daar mag ook discussie over zijn. Dat maakt juist een forum leuk. Wat de positivo’s, de azijnzijkers etc etc gemeen hebben is de liefde voor de club Willem II.

Dre
Lid
Dre

Ja man, lekker bashen op dirruk als we gewonnen hebben. Triest man.

Henkie013
Lid
Henkie013

Ga je luier verschonen OWM! Deze overwinning op een onthutsend zwak Zwolle (dat horen we niet graag, dus duim maar vat omlaag) is een welkome waar we enorm blij mee mogen zijn, maar doe nou niet alsof we nu het team hebben waar we het linkerrijtje mee gaan bestrijden. Er is nog heel veel werk aan de winkel. Wat als wij net als Zwolle 4 basisspelers zouden missen vanavond? Dan had je een megaprobleem gehad. Heel blij met de 3 punten en de nieuwe spelers bevallen goed, maar één zwaluw maakt nog geen zomer.

Jack de Gier
Lid
Jack de Gier

Wij missen wel meer als 4 basisspelers!!!!!!!

sooike1973
Lid
sooike1973

Mooi man!!

Blijken we dus toch al 3 èchte versterkingen te hebben aangetrokken.

Overigens heeft Timon waarschijnlijk hoogst persoonlijk voor een contract voor pietje gezorgd

TommioO
Lid
TommioO

Ondanks zij heldenrol, waar ik hem echt wel dankbaar voor ben, blijft wellenreuther echt een groot risico. Ik ben persoonlijk ook voor pietje.

Grenzen
Gast
Grenzen

Het was genieten met die 2 snelle nieuwe buitenspelers.

danny81
Lid
danny81

Klasse boys !!!
Goed uitvak weer , om trots op te zijn !!!
Ons HENKIE deze zijn voor jou vriend !!!!!

Fraanske
Lid
Fraanske

Hugo Borst meldt zojuist bij studio sport dat Derrick Köhn naar WillemII komt. Van Bayern München. Een linksback. Ben benieuwd.

Bavel
Gast
Bavel

20 jaar, Bayern gespeeld, Ghanese afkomst.. klinkt goed toch, ff afwachten

Robby
Lid
Robby

Daar is al eerder melding van gemaakt hier. Ben benieuwd.

Kolpol
Gast
Kolpol

Spandoek Henk, Goal voor Henk!

Het had zo moeten zijn!

Rojo Blanco Azul
Lid

Breaking: Volgens Studio Sport tekent Derrik Kohn (linker verdediger Bayern Munchen 2 en jong Duitsland) komende week bij Willem II !

Top
Lid
Top

Hugo Borst heeft gelukkig weer wat geruchten de wereld in geholpen bij studio sport.
Een backje van jong bayern München?

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Wie het ook is…slechter dan het huidig “backje” is vrijwel onmogelijk.

@win
Lid
@win

Wat een k*t-opmerking zeg. Freek heeft het, ondanks dat het niet zijn favoriete positie is en hij van nature ook rechtsbenig is, prima ingevuld gisteren (na een wat onwennig begin).

Ja, we hebben nog ene echte linksback nodig, helemaal mee eens, maar om daar nu ene eigen speler zo op af te fikken slaat helemaal nergens op.

wil
Lid
wil

Freek Heerkens heeft het gewoon goed gedaan. Hij werkt gewoon keihard. Hij is een multifunctionele speler. Vergeet dat niet.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ jako

Iets meer recpect mag wel die hier al jaren speelt zich nooit negatief uitlaat over onze club die zich altijd voor de volle 100% inzet. En niet op zijn positie stond. Dat freek kwaliteiten te kort komt is een maar een hele fijne goede speler om erbij te hebben

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

De waan van de dag overheerst weer..In een ander bericht getuig ik van respect voor Freek.Maar die jongen is voetballend heel beperkt.Niets mis mee..Sterker,klasse dat je met dit talent zover bent gekomen.

@win
Lid
@win

“slechter dan het huidig “backje” is vrijwel onmogelijk”, daar reageer ik op, dat heeft niets met de waan van de dag te maken. Freek heeft zijn beperkingen, zeker als linksback, had hij die niet gehad dan speelde hij nu bij Barcelona. Het gaat om het respect voor je eigen spelers, dan moet zo’n opmerking gewoon anders geformuleerd worden.

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Iemand moet het doen, Tilbo mocht het niet van ons…. smile

Kolpol
Gast
Kolpol

Komt een heel interessant links bankje aan! Jonge international en Bayern roots

ftricolores1
Lid
ftricolores1

Hugo Borst verteld bij de NOS dat de linksback van jong-Duitsland naar Willem II gaat komen…
Ook zou Willem II een bod op Ache (spits van Sparta) gedaan zou hebben!

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Willem II zou 250.000 geboden hebben volgens Hugo

Nillis
Lid
Nillis

Ache gisteren verlengd voor 1 jaar bij Sparta

ftricolores1
Lid
ftricolores1

Dat deed Mlapa bij VVV ook… Die ging 2 dagen later voor een dik bedrag weg!

sooike1973
Lid
sooike1973

Maar dat dikke bedrag gaan wij niet betalen. Kansloos door die verlenging denk ik

Jeroen
Gast
Jeroen

Hugo Borst zei helemaal niet dat Willem II een bod op Ragnar Ache heeft uitgebracht! Hugo zegt dat er een club een bod van 250.000 euro heeft uitgebracht op Ache (wat waarschijnlijk een club uit de eerste divisie is). Daarna zegt Hugo dat Willem II met hun miljoenen aan transferbudget wel een bod van 400.000 euro zou kunnen doen. Het contract van Ragnar Ache is op 1 augustus 2019 met 1 jaar verlengd tot 30.06.2021. Het lijkt me sterk dat Willem II zoveel geld betaald voor deze speler die nog veel te bewijzen heeft. We kunnen het geld maar 1x… Lees verder »

Ben
Lid
Ben

Hugo bedoelde wel degelijk dat Willem II een bod van 250.000 heeft gedaan. Bovendien: Moet Willem II het niet juist hebben van spelers die nog veel te bewijzen hebben? (Sol, Isak, Palacios, Tsimikas, etc, etc etc). Ache is precies het type aankoop waar Willem II op loert met het oog op de toekomst. Op tafel leggen die 4 ton.

Objectivo
Gast
Objectivo

Het mooie aan deze overwinning is dat het potentieel nieuwe spelers over de streep kan trekken. Stel dat je uit de 1e drie wedstrijden bijv maar 1 punt haalt, wil niemand meer komen. Erg lekker dus!!

Tilburg_1896
Lid
Tilburg_1896

Ook even positieve woorden voor Adrie Koster. Wat is het toch heerlijk om ‘gewoon’ weer 4-3-3 te spelen met 2 snelle behendige buitenspelers. NOOIT MEER ERWIN!

dn Baaierd
Lid

1 puntje van kritiek op Koster als je met 1 – 3 voor staat kun je zoon jongen als Zuiderwijk toch wel brengen. Die jongen was een licht puntje in de voorbereiding. Dan kun je hem toch nog wel 10 min mee laten doen.

Rojo Blanco Azul
Lid

Lekker mannen ! Als we deze positie vasthouden zijn we in mei landskampioen !

Goalen makuh
Gast
Goalen makuh

Nog maar 33 speelrondes volhouden en we zijn kampioen!

Lord of Fail
Gast
Lord of Fail

Na de VIP aanval van vorig jaar hebben we dit jaar een KPN aanval. Zie ik daar nu een potentiele sponsor binnenkomen?

Kleiberg
Lid
Kleiberg

Briljante gedachtengang! smile

wil
Lid
wil

Dit was genieten. Kei en keihard gewerkt. Lewis wat een beest in de achterhoede. Ik vraag me af waarom Wellenreuther uit zijn doel kwam bij dat eerste doelpunt van Zwolle.
Ook een geweldig eerbetoon aan Henk van Meel. De rillingen liepen over mijn rug.
Henk deze 3 punten dragen we aan jou op.

TilboRob
Lid
TilboRob

Lewis is en blijft een BAAS!

Bavel
Gast
Bavel

Een ongelukkig moment…. meer niet, wie rekent op dat de bal op de rug van een verdediger valt, niet grote maken dan het is. Wellenreuther speelt altijd ver van goal, ruimt er ook regelmatig ballen mee op, soms zit mee soms tegen, dit puur pech net las terugspeelbal geluk.

sooike1973
Lid
sooike1973

Ook zonder die bal op de rug had Timon daar gewoon nooit mogen zijn. Was echt wel een grove inschattingsfout

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Deze 3 punten zijn voor jou Henk

the-frozen-one
Lid
the-frozen-one

De eerste 3punten zijn binnen.

Geweldige voorhoede KPN!!!!
Daar gaan we nog veel plezier aan beleven.
Middenveld moet er echt iets bijkomen.
Verdediging staat ook best goed zo, alleen nog een goede linksback, want Heerkens past niet in dit elftal. Wel een goede 12de man.
Snel ook een andere keeper in de goal. Wat doet die gek daar bij die 1-0

Snorro
Lid
Snorro

Heerkens heeft een verdienstelijke pot gespeeld. Foutloos

dn Baaierd
Lid

Misschien iets voor commerciële zaken om eens een balletje op te gooien bij KPN😉

Ravio
Lid
Ravio

Holmen absolute aanwinst, net als Nunnely… Kohlert ook goed. Saddiki komt te kort, Heerkens staat verkeerd, dus dat is niet zijn schuld….
Al met al een knappe start… Hopelijk trekt dit de twijfelaars over de streep… tekenen bij de koploper… wink

Frank1896
Lid

Sadikki speelde een heerlijke tweede helft.

Snorro
Lid
Snorro

Helemaal mee eens