Willem II kan tevreden zijn met een punt tegen Twente: 2-2

55
2666

Willem II heeft vanavond in eigen huis met 2-2 gelijk gespeeld tegen FC Twente. FC Twente begon sterk aan de wedstrijd en was de bovenliggende partij. Toch was het Willem II dat op voorsprong kwam dankzij Cabral. Vier minuten na de 1-0 werd het zelfs 2-0 door opnieuw Cabral. De wedstrijd was nog lang niet gespeeld, omdat Twente nog steeds het betere van het spel had. Nog voor rust maakte de Tukkers de aansluitingstreffer; Ziyech scoorde uit een vrije trap de 2-1.

Als snel in de tweede helft (53ste minuut) trok Twente de stand gelijk dankzij een doelpunt van opnieuw Ziyech. Na de 2-2 gingen beide ploegen op zoek naar de volgende treffer. Twente speelde nog altijd beter dan Willem II. Willem II had echter wel op voorsprong kunnen komen: Ondaan raakte de paal en Dijks kopte de bal maar net naast.

Gezien de wedstrijd kan Willem II meer dan tevreden zijn met dit punt tegen Twente. De Tricolores blijven na dit gelijke spel op de 10e positie staan. Volgende week gaat Willem II op bezoek bij Excelsior.

 

55 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments