Willem II – KAA Gent afgelast

20
1721
OLIVA - Willem II in Spanje, Willem II - KAA Gent 3-1. 08-01-2017. Voetbal, eredivisie voetbal seizoen 2016-2017. Trainingskamp, accommodatie hotel Oliva Beach en golf. Willem II speler Elmo Liefting achtervolgt door Nielsen.

De oefenwedstrijd Willem II – KAA Gent die gepland stond voor a.s. zaterdag mag op last van de Politie niet door gaan en is dus afgelast.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Abc
Gast
Abc

had wel even een maaltje gestuurd mogen worden vanuit WII. Sws naar de SCC houders..

wil
Lid
wil

De Gemeente Loon op Zand heeft de wedstrijd afgeblazen omdat Uno Animo geen evenementvergunning had aangevraagd . De voorzitter van Uno Animo  heeft alsnog geprobeerd  een vergunning aan te vragen. Maar dat konden de heren ambtenaren in een korte tijd niet regelen. Over bureaucratie gesproken!! Vrijwilligers waren al weken bezig om het veld in een goede staat te brengen. Het veld lag er dan ook perfect bij. UNO mist dan ook minimaal €6000 kantine inkomsten. De voorzitter is dan ook woedend en volgens zijn zeggen heeft hij het helemaal gehad. Normaal hoeft er nooit een evenementvergunning aangevraagd te worden. Te… Lees verder »

Sjef
Gast
Sjef

Een voetbalclub die een evenementenvergunning aan moet vragen voor een voetbalwedstrijd. Tja das ook heel gek natuurlijk dat je dat daar doet. Wat is dit land toch gek geworden zeg…

wil
Lid
wil

@Sjef het wordt inderdaad steeds gekker.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Volgend seizoen maar gewoon wedstrijden tegen Bristol City en fc Antwerp spelen dan een van de twee tijdens Koningsdag en de ander elders.  Onee wacht lokale driehoek zal altijd wel iets verzinnen om zoiets te verbieden🤫😭

Lord of Fail
Gast
Lord of Fail

Mijn stem heb je! Ik was toevallig bij de laatste play off wedstrijd van FC Antwerp geweest. Is echt wel een leuk clubje.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Zal me niks verbazen als ie straks elders achtergeslotendeuren wordt gespeelt

Tricolores Forever
Gast
Tricolores Forever

En dat is dus gebeurd, eindstand 1-1. Doelpunt Abubakhar.

dre
Gast
dre

Wat een bullshit zeg. Lekker zaterdagje, zoontje mee, pilsje in de zon. Niemand bij Willem II die het in Z’n hoofd haalt om te rellen hoor. Als ze dat echt willen  rellen spreken ze wel ergens in een bos af met Zenith of Standard Luik.

VakkieP
Gast
VakkieP

Heel klote….vooral voor een club als uno animo

Dit soort wedstrijden zijn toch een leuk extra inkomen voor ze

Dirruk
Gast
Dirruk

De politie van Tilburg moet ook d’r stempel weer even drukken op het beleid van Willem ll. Zullen wel weer met enkele non argumenten komen, dat ze bepaalde info hebben dat het wel eens uit de hand kan lopen. Vorig jaar waren er ook al hevige rellen tegen de Buffalos van KAA Gent natuurlijk.

 

 

VakkieP
Gast
VakkieP

@dirruk

Politie tilburg gaatniet over loon op zand. Dat is een gemeente op zich..

Maar het lijkt een politiek spelletje

Lees de verklaring van uno animo

Kees
Gast
Kees

Je hebt gelijk vakkie p maar dirruk zo dr wel weer een andere draai aan gaan geven want dirrukje heeft altijd gelijk…..;-)

Dirruk
Gast
Dirruk

@VakkieP,   De politie Tilburg ( en dan speciaal het voetbalteam van de politie Tilburg ) geeft een advies aan de lokale driehoek, in dit geval aan de gemeente Loon op Zand. En die moeten dan een besluit nemen over de “risico’s” die dit voor de bevolking heeft. En de burgemeester van Loon op /Zand heeft nog nooit van haar leven met die verschrikkelijke hooligans te maken gehad natuurlijk en wil dit graag zo houden. En dan zeggen we gewoon dat Uno Animo geen evenementenvergunning heeft aangevraagd en is de gemeente Loon op Zand niet verantwoordelijk voor de geleden schade.… Lees verder »

Dirruk
Lid
Dirruk

@VakkieP en al die andere personen die het allemaal zo goed weten hier op Tilbo.

 

is er iemand die mij uit kan leggen waarom deze wedstrijd is verboden door de burgemeester.

 

Dirruk zal er wel weer een draai aan geven maar ik heb toch echt uit de enige betrouwbare bron bij het BD vernomen dat de wedstrijd uit veiligheidsoverwegingen verboden is door de politie.

 

En dat is echt niet de politie Loon op Zand hoor want die hoeven niet stand-by te staan in Hilvarenbeek morgen.😂🤣😂.

 

vakkieB
Gast
vakkieB

Voor voetbalwedstrijden (zoals eredivisiewedstrijden) is een evenementenvergunning nodig. Die vraagt de KNVB ieder jaar voor clubs aan. Ook voor andere KNVB gerelateerde wedstrijden doen ze dat.   Voor lokale voetbalverenigingen is dat niet nodig, zolang er geen overlast is voor de omgeving (parkeren tot diep in de wijk bijvoorbeeld). Maar zodra een profclub op het terrein gaat voetballen van een amateurvereniging en daar gaat spelen tegen een andere profclub wordt het een grijs gebied.   Loon op Zand heeft daar ooit beleid voor opgesteld, hoe daar mee om te gaan: —– In een aantal gevallen is het lastig te bepalen… Lees verder »

de Dominee
Gast
de Dominee

Waar ik altijd lees en nooit reageer. Ben ik toch benieuwd hoe iemand die meer dagen op de Paaz afdeling heeft doorgebracht, dan ooit dagen heeft gewerkt. Zoveel verstand heeft van alle zaken (van directie bedrijfsvoering (wat een voetbalclub is) tot gemeentelijke besluitvormen)

Robby
Gast
Robby

Komt goed deze gaat ook gewoon achter gesloten deuren. Let maar op. Die trend is al een paar jaar geleden ingezet.

djorisnul13
Lid

Deze wedstrijd is ruim van tevoren aangekondigd en dan last de politie hem 48 uur voor de aftrap af. Schandalig. Vorig jaar is deze wedstrijd ook gespeeld, bij SC ’t Zand in plaats van bij UNO Animo, en verliep deze wedstrijd probleemloos.

Een aderlating. Zowel voor de supporters als de spelers en technische staf. Zou de eerste serieuze krachtmeting worden.

TTB
Lid
TTB

Op last van de politie? Ben benieuwd welke motivatie daar achter schuilt.

Wel jammer dit, was wel een pot met een tegenstander van iets groter formaat dan Dongen of Diessen. Had je toch een iets fatsoenlijkere (met alle respect voor eerdergenoemde) tegenstander en serieuzere test gehad om te zien hoe je elftal ervoor staat.