Willem II is blij met een bescheiden stadion!

8
2440

“Vroeg of laat; je staat een keer in de rij voor een seizoenkaart van Willem II”, vertelt Mischa Rook, de nieuwe commercieel manager van Willem II. “Er is dusdanig veel potentie dat het stadion vroeg of laat een keer bomvol zit”, zegt hij in het nieuwe nummer van KingZine. De krant is 19 september te krijgen voor en na de wedstrijd tegen FC Utrecht. 

Dat Willem II niet mee deed aan de mode toen grote stadions in waren, is het geluk van de club, volgens Rook. Tijdens het interview gaf hij onder andere aan:

“Bij bijna alle andere clubs zijn de stadions groter geworden. Maar nu zie je dat het steeds lastiger wordt om stadions vol te krijgen. Ik bedoel, wij zitten hier nu in het café, maar we hadden ook Manchester United kunnen kijken. Het is niet meer bij te houden, er is altijd voetbal op tv. Ik denk dat het voor Willem II voldoende uitdaging is om het stadion vol te spelen. Ik denk dat het misschien wel gelukkig is dat het stadion niet gegroeid is. We moeten gefaseerd naar schaarste toewerken. Bij Vitesse wordt fantastisch gevoetbald, maar in het Gelredome zitten meer mensen niet dan wel.”

Naast een interview met Mischa Rook en Berry van Gool vind je in de nieuwe KingZine meerdere verhalen die gaan over de verhouding tussen Willem II en de stad. Raadsleden vertellen over wat de stad voor de club kan betekenen (en andersom). Ook zijn er foto’s van romantische Willem II-plekjes in de stad die naar goed Tilburgs gebruik vakkundig van de kaart zijn geveegd. Mis het nieuwe nummer niet!

8 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments