Willem II huurt Mo El Hankouri van Feyenoord

97
6375

Willem II heeft de talentvolle linksbuiten Mo El Hankouri van Feyenoord gehuurd. De twintigjarige Rotterdammer komt voor een seizoen naar Tilburg.

Willem II heeft momenteel zes buitenspelers in de selectie. Dit zijn Coulibaly, Azzaoui, Calcan, Abubakar en Croux. El Hankouri leek te vertrekken naar FC Dordrecht op huurbasis, maar Willem II troefde de schapenkoppen af.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Goof
Lid
Goof

WAAR ZIJN ZE GVD MEE BEZIG AAN DE GOIRLESEWEG!!

We hebben meer dan voldoende buitenspelers (of gaan er vertrekken) en zeker met het stempel talent. Directe versterkingen hebben we nodig! Hou je centen in je zak en haal Veerman, vd Linden/De Wijs en Breinburg dan wordt het nog wat dit seizoen!

HOPELIJK HEB IK HET MIS MAAR DIT LIJKT ME ECHT EEN ZINLOZE AANVULLING!!

Ibo
Gast
Ibo

Misschien willen die ervaren spelers die jr noemt wel helemaal niet naar onze club komen. Allemaal mooi om dit soort spelers te noemen. Ik zie ze stuk voor stuk ook graag komen masr de realiteit is dat dit soort kwaliteitsspelers echt wachten op iets beters dan onze mooie club. Komen ze niet aan de bak, dan willen ze eind augustus heel.misschien de optie Willem II overwegen.Wat ik probeer aan te geven: we kunnen wrl van alles willen, maar de spelers en betreffende clubs moeten zelf ook willen. 

Goof
Lid
Goof

Het is eind augustus

wil
Lid
wil

Niemand heeft deze jongen zien spelen wordt nu al afgekraakt. Triestig. Als Veerman zo goed was dan speelde hij elke week wel bij Heerenveen. Hij mag ook alleen maar de bank warm houden. Goed dat we niet hebben toegegeven aan Streppel.

TheObserver
Lid
TheObserver

Gaat er niet om Wil of deze jongen wel of niet kan ballen. Hij zal best wel technisch heel onderlegd zijn. Gaat erom dat we al zeer veel spelers van dat kaliber hebben. Had je überhaupt nog een buitenspeker nodig dan had je beter voor de ervaren Ruben Schaken kunnen kiezen of anders een Menig.

De focus ligt op vervangers/aanvulling centrale as en op de back posities als backup. Daarom heerst er hier de woede bij vele supporters, het is niet op de persoon El Hankouri…die jongen snap ik best dat hij WillemII prefereert boven FC Dordrecht

Antonius
Gast
Antonius

Als Mo zo goed was had ie wel meer dan 11 keer in de Feyenoord beloften gespeeld. Gaat hetzelfde gat in als Schuurman.

Cards
Lid
Cards

Dwaze zet weer, maar ik hoop van harte dat deze jongen het wel laat zien

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Nogmaals PANIEK, PANIEK, PANIEK bij de club. Alleen wel knap dat ze nu voor Mo El Hankouri gaan!! Deze speler is toch zeer goed te vergelijken met de vorige spitsoptie Henk Veerman. OOK veel ervaring in de eredivisie, lang, sterk, stormram toch!! Joris, ome Gerard, meneer Hermans stop alsjeblieft met ons voor de gek houden. Geef gewoon toe dat jullie met z’n drieën GEFAALD hebben!!

Bjorn
Gast
Bjorn

Helemaal gelijk, sommige denken echt nog dat veerman breinburg en een sterke cv gaat komen , nou forget it, die willen nu al niet meer komen , die zijn ook niet blind, w2 heeft de tijd gehad en gefaald hard gefaald,  maar de meeste worden hier pas wakker  als Den Haag en roda jc uit pas 1 punt oplevert, zal ik je zeggen dan is het te laat

ikzelf
Lid
ikzelf

Niveau ” laag bij de grond”.

TheObserver
Lid
TheObserver

klopt ikzelf ! Laag bij de grond, tis aan de Goirleseweg niet echt heuvelig !!

Verder heeft Björn voor de volle 100% gelijk overigens.

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Ikzelf. Hou toch eens op met je kinderachtige opmerkingen. Je bent wel erg close met Joris en ome Gerard. Gelukkig wordt jouw mening steeds minder gewaardeerd en worden er hier op Tilbo steeds meer mensen ECHT wakker. Jij wordt met nog enkele vriendjes niet meer serieus genomen! En het is inderdaad “laag bij de grond” om je trouwe supporters zo in de steek te laten. Als je dat bedoelt dan begin je het te snappen!!!

ikzelf
Lid
ikzelf

Ik hoop toch wel dat ik niet de enige ben die ziet dat het niveau beneden alle peil is! Wat een gebral. niemand weet iets maar we schreeuwen maar van alles wat echt niet kan!

Sprang
Lid
Sprang

@Highway

ik miste je vandaag al met je kansloze teksten en gezeur.

Kun je nou werkelijk waar nog niet even 2 dagen wachten voor je, alweer, gaat lopen mauwen over van alles en nog wat.

Donderdag weet je precies welke spelers er zijn gehaald en eventueel zijn weggegaan. Als het dan nog zo is als vandaag heb je reden tot janken en klagen. Maar wacht nou gewoon nog is even 2 dagen. Het maakt toch geen zak meer uit of die ervaren belangrijke krachten vandaag morgen of donderdag komen. Voor donderdag 23:59 moeten ze wr zijn.

Ronald Rotterdam
Gast

Wij mochten niemand meer van Feyenoord huren omdat zij vonden dat Jari Schuurman te weinig had gespeeld en nu weer een buitenspeler zonder ervaring is d was dan beter als bv jordy croux had Michiel Kramer als breekijzer gehuurd als dat mogelijk was of Jari opnieuw gehuurd maar die is al weer inmiddels verhuurd

balliefleur
Lid
balliefleur

Aron Johansson (oud AZ)mag weg bij Werder Bremen en een Nederlandse club heeft interesse . Willem II misschien ? Zou wel een aanwinst zijn

UNITED
Lid
UNITED

Ik weet niet of ze die kunnen betalen.

Er1k90
Gast
Er1k90

misschien dat heerenveen hem haalt en dan veerman naar Willem II laat gaan wink

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Frietmet

Ja liever bovenin de jupelier league mee draaien dan ergens onderin in de Eredivisie..bij  un club waar je niet weet waar je instapt. Hier is alles behalve stabiliteit tot op heden.. zo’n gekke gedachte is dat niet… 

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ ikzelf

Zijn de reactie gebaseerd op onzin dan? Dacht het niet. En de club heeft ook zelf geroepen dat er nu alleen nog ervaring bij moet. En dan komen ze met een Talent aanzetten en waar volgend seizoen waar afscheid van nemeen. Zo het niet een klein beetje kunnen dat de club zich dat overzich zelf afroept?

John Nr1
Lid

Ken je de gemaakte afspraken met Feyenoord? Zou best kunnen dat we deze speler gratis krijgen. Hij kon naar Dordrecht maar wilde zelf in eredivisie spelen.

misschien wel mooi 1-2 tje tussen van geel en Joris. Weten wij veel.

dat er kwaliteit en ervaring bij moet is helder maar om nu al conclusies te trekken is veel te vroeg

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@John Nr1

Ik hoop dat je gelijk hebt. En wadeer je positiviteit. En dat we een seizoen tegemoet gaan zonder degradatie zorgen. Want ik hoef me gelijk niet te krijgen. Want Clubbelang boven eigenbelang en dat geld voor iedereen hier die kritisch is. Maar er gebeuren tot op heden weinig positieve dingen. Vind ik

Ben
Lid
Ben

@ Forza Willem II, John Nr1 heeft altijd gelijk, merk ik zolang ik al op tilbo zit.

ikzelf
Lid
ikzelf

Nee. Het gaat erom dat men een bedrijf moet runnen en bezig is met het halen van spelers. De nieuwe feijnoorder is een van de nieuwelingen. Er wordt zo onbeschaamd gereageerd op deze keuze, da’s niet normaal. Enig niveau zou op zijn plaats zijn. En wacht gewoon eens af ipv nieuwe spelers vooraf als ongewenst te benoemen. 

John Nr1
Lid

Sjezus. Word wel een zure bedoeling hier. We halen een talentvolle linksbuiten van Feyenoord en we schreeuwen moord en brand over de club en de td.

de hele eredivisie is jong en ervaren. Laten we verder Wachten met conclusies tot donderdag 31 augustus 23.59 uur. Dan pas kun je een eindoordeel vellen over de transfers en aan einde van de competitie pas over de daadwerkelijke kwaliteit van het team. Dan word de eindbalans opgemaakt.

en iedereen die nu al kan voorspellen waar we eindigen raad ik aan heel veel geld in te zetten op Bwin

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

John Nr 1. Ben jij niet te close met Joris!! Zodat je niet je echte eigen mening kan geven!  Je lijkt op Gullit als hij aan de voetbaltafel bij Ziggo of NOS zit en vragen krijgt over geselecteerde spelers voor Oranje. Jammer dat je niet zegt wat je zou moeten zeggen!! Gewoon dat het niks is met Joris en Ome Gerard.

John Nr1
Lid

Bepaal zelf wat ik vind en wat ik zeg. Van alleen meelullen word niemand wijzer.

mijn mening is dat er voldoende kwlaiteit is ingekocht maar dat er nog ervaring bij moet. Bij voorkeur een cv en een balvaste spits en bij voorkeur veerman. Een as met peters Lachman rienstra veerman is volgens mij eredivisie waardig.

Dat is mijn mening en na 3 wedstrijden waarvan twee tegen top 5 clubs ga ik nog geen conclusies trekken. Na 34 wedstrijden word de eind balans opgemaakt en niet na een dramatisch slechte eerste helft tegen Feyenoord

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Beste John nr1. Heb jij dit jaar dus ALLEEN  een slechte 1e helft gezien tegen Feyenoord. Nou dan neem ik je niet echt meer serieus. Dus Utrecht, Excelsior en de 2e helft tegen Feyenoord waren volgens jou dus WEL goed!! Nou dan kan het seizoen voor jou dus niet meer kapot!!

John Nr1
Lid

Zie je me ergens zeggen dat ik het goed vind wat ik tot nu toe heb gezien ? Het valt tot op heden zeker niet mee, maar sommigen roepen hier al dat we gaan degraderen. Dat vind ik veel te voorbarig. Elftal heeft tijd nodig. Nieuw team staat niet binnen paar weken.

Eerste half uur tegen Excelsior vond ik redelijk en de fase na 1-2 ook. Resultaat zeer teleurstellend. Utrecht uit was dramatisch begin. Daarna redelijk in de organisatie.

feyenoord uit genoeg over gezegd.

 

ikzelf
Lid
ikzelf

Je moet alle reacties eens even lezen. Er komt een nieuwe speler, de TD is bezig met nog meer spelers en wij, de ” supporter” kraakt alles af, zeikt en boort alles de grond in. Er wordt zelfs gevraagd om uitleg!stuitend, kwetsend, ongepast en een Willem II supporter onwaardig! Wacht gewoon eens af en verwelkom een speler zoals het hoort!!!

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

ikzelf weer totale onzin wat je hier predikt. We zochten toch geroutineerde wat oudere spelers?! En deze speler lijkt ook wel erg op Henk Veerman toch. Logisch dat je een spiegelbeeld van Veerman zoekt als je hem niet kan krijgen toch!!! En als je dat doet dan kom je toch direct bij onze nieuwe vriend Mo uit!! Niks ten nadele van hem. Maar geen enkele logica zit hier achter van onze TD!!

Sprang
Lid
Sprang

En alweer Highway. Wacht nou is af man. Het is nog geen donderdag 23:59. Wie weet heeft Joris deze jongen aangetrokken als vervanger van calcan en croux omdat die op t punt staat ergens anders te gaan voetballen.

Wacht nou is gewoon tot alles duidelijk is en alle feiten op tafel liggen. Dan kun ken mauwen nu is dat nog 2 dagen te vroeg!

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

@Sprang. Ik hoef niet pas op het einde van de transferperiode aan te geven dat het aankoopbeleid van onze Joris en consorten slecht is. Elke aankoop of huur tot nu toe heeft geld gekost en dat hebben we dus niet meer om te besteden aan degelijke en ervaren Nederlands sprekende spelers. En niet om sommige posities overbezet te hebben en andere onderbezet! En ik heb een hekel om alles achteraf te doen. Je kent toch het spreekwoord van achteraf en de koe!! Of is het kalf en de put je meer bekend!!

Sprang
Lid
Sprang

@Highway. Dan blijf je lekker negatief vent! Ook prima!

Waar haal jij je plezier uit bij Willem II eigenlijk? Alles is namelijk kut bij jou…

het spel, het aankoop beleid, de spelers, de trainer, de td, de ad.

Wat kom je in vredesnaam doen bij de club. Want zoals jij het schetst is het echt wen ontiegelijke kutclub

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

@ Sprang. Volgens mij weet jij het verschil nog steeds niet tussen REALITEIT en NEGATIVITEIT. Terug naar de basisschool dus! En ik ben een fanatieke supporter van onze club. Maar een kritische volger en pik niet alles wat de heren in pluche ons vertellen en doen laten geloven.

Sprang
Lid
Sprang

@highway. Heeft niks met realiteit te maken als je niet wil wachten tot donderdag met je oordeel over de selectie. Als er bijv vd linden en Veerman bijkomen heb je een prima selectie dit seizoen!

maar goed. Zeik maar raak. Ik hoop dat je dan aan t einde van t ruziën ook mans genoeg bent om je ongelijk toe te geven als dat zo is!

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

@Sprang. Geen probleem om straks toe te geven wanneer ik fout zou zitten. Maar ik hoop hetzelfde van jou wanneer het niet zo is. Evenzo van John nr1, Ikzelf en Snorro.

Sprang
Lid
Sprang

@highway.

Al eerder aangegeven dat als t prut is ik dit zal benoemen. Maar ik geef t wel de tijd. Team heeft tijd nodig.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@  Ben

Breinburg gaat echt niet meer komen die laat NEC niet meer gaan. En daarbij zal hij zelf liever bovenin in de jupelier league mee willen doen en om het kampioenschap mee doen. Dan un ploeg die om de onderste plaatsten mee doet. Daar kan hij zich misschien in de kijker spelen..  En ge weet als ervaren speler me god niet waar ge instapt. We hebben het ons heel moeilijk gemaakt door van teveel spelers afscheid te nemen..

Ben
Lid
Ben

Volgens mij speel je jezelf in de eredivisie makkelijker in de kijker dan in de jup.

Frietmet
Lid

Haha liever Juup dan ere ? Dat heeft alleen donny de groot gedaan omdat hij simpelweg wist dat hij het niet aankon. 

Jerry_32
Lid
Jerry_32

Je roept zelf al weken/maanden over ervaring en waar kom je mee op de proppen? Een jongen die 1 wedstrijd in Feyenoord 1 heeft gespeeld. Als hij nu met Jong Feyenoord al wat ervaring had in bijv. de JL had ik nog wat vertrouwen, maar dit is gewoon het ingooien van je eigen ruiten. Waarom kan dit niet met jongens van de eigen opleiding als Hilterman, Ogenia en Aboubkhal (groot gelijk ze eieren voor hun geld kiezen!)?  Dit is toch maar bankopvulling, net als vorig jaar met Schuurman. Doe dat dan met eigen jeugd, als je ze toch sporadisch gebruikt.… Lees verder »

niels van sleeuwen
Gast
niels van sleeuwen

Helemaal mee eens

advanpelt
Lid
advanpelt

Hier ben ik het mee eens voor de volle 100%!!!!

Maximaal
Gast
Maximaal

Hilterman (had ze één telefoontje gekost) en Aboukhlal zijn geen jeugdspelers meer bij Willem II, maar spelen nu voor respectievelijk Jong FC Utrecht en Jong PSV.

Bolle41
Lid
Bolle41

Wat wij missen is een Engelse spits die 2 voortanden mist en een Italiaanse sloper achterin……

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Zouden Guthrie en Gentile nog willen dan?Wel in de 50 maar dat maakt niet uit!
Altijd nog beter dan deze puinhoop!Hoe krijg je het als TD verzonnen……

Ben
Lid
Ben

Als we de 8 ton voor Veerman nog in de pocket hebben, laten we dan in elk geval Breinburg halen, dat is de stofzuiger met veel inzet en energie die we nu missen. Hij mag voor 3 ton vertrekken bij NEC.

Jada
Lid
Jada

Weer een A- junior, daarmee breek je geen potten. Bijna elk “talent” van een topclub blijkt het voetballen in Tilburg ineens verleerd, omdat daar iets anders verlangt wordt. Joris, haal nu eens wat routine, kracht en sluwheid binnen, speeltuin voetballers hebben we nu al wel genoeg

Invictus
Lid
Invictus

@Sprang: Goede inhoudelijke reactie op mijn bericht. Ik denk dat het handelen van de beleidsbepalers in voorgaande  jaren zorgt dat veel supporters kritisch zijn op dit moment. Laten we eerlijk zijn. Alle nieuwe spelers zijn wel erg jeugdig en onervaren. De afgelopen jaren hebben de supporters op de laatste dag van de transferperiode te vaak moeten horen dat het allemaal niet gelukt is.  Dat geeft de burger geen moed. Ik hoop alleen dat de supporters zich niet gaan richten op de spelers. Die zijn immers niet verantwoordelijk voor de samenstelling van de selectie. Zij zijn alleen dit avontuur ingestapt. De… Lees verder »

Sar
Gast
Sar

Geen speld tussen krijgen!

Sar
Gast
Sar

Dit is toch lachwekkend…dit kan niet zo niet neer!!

dn Baaierd
Lid

Had deze niet aan zien komen maar Mo welkom en dat we van je mogen gaan genieten dit seizoen. Vraag me alleen af waar onze stormram blijft die echt in de spits oorlog kan maken. En een middenvelder die hier en daar nog wel een rot schop durft te geven zodat we daar de oorlog gaan winnen.

TheObserver
Lid
TheObserver

Natuurlijk mogen we weer niet klagen! Doe het toch…dit slaat werkelijk waar alles !!!!! Je hebt Calcan,,Croux , Azzaoii , Coulibaly en straks Abubakar voor de flanken…identieke spelers ,identieke leeftijden. Je kunt constateren zelfs door de opkomende backs dat je beter een goed 5-3-3 of het liefst 4-4-2 in een ruit kunt goed voetballen, nee men haalt gewoon nog een buitenspeler !!!! Verdomme je centrale as heeft ervaring en back up nodig.Had dan nog liever Schuurman vorige week nog een jaar gehuurd is multi functioneler. Kan er met mijn pet niet meer bij…

 

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Bijna al die buitenspelers die jij noemt zijn niet goed genoeg, op abubakar na dan. Juist daarom had ik graag een Menig hier gezien. Maar goed, vrees dat we te weinig vlees op de botten hebben om dit soort spelers aan te trekken.

Begin aan mezelf te merken dat de gelatenheid de overhand begint te krijgen, wat een farce.

Ijdele hoop….

TheObserver
Lid
TheObserver

Je hebt ze helaas al deze flankspelers, ben het roerend met je eens dat ze (voorlopig) tekort komen.Daarom ben ik ook veel meer een voorstander van 4-4-2 met opkomende backs (al jaren trouwens )

Sprang
Lid
Sprang

@theobserver.

Ben het met je eens dat 6 flankspelers een beetje teveel van het goede is. Ik denk dan ook dat er nog 1 misschien 2 zullen vertrekken. Is dit niet zo zou ik graag van vd looi of Mathijsen uitgelegd krijgen wat we met 6 flankspelers moeten.

Voor de ervaring en echte sterkhouders moeten we gewoon nog even geduld hebben. Nog 2,5 dag. Ik geloof dat Willem II hard bezig is deze spelers binnen te halen. Zo niet, dan heeft men op een aantal fronten gefaald.

TheObserver
Lid
TheObserver

Goed verwoord Sprang. Ik verwacht dat misschien Calcan verhuurd word aan een Jupiler League  ploeg..of anders verhuurd aan een Roemeense club. Croux was ik een enorme fan van bij MVV , echter het komt er te sporadisch uit ,vind hem te licht en te blue eind vorig seizoen gingen de geruchten dat een club uit Moskou geloof ik €700.000 ingedachte had , dan zeg ik strik erom meteen. verder schijnt al het vertrouwen in Coulibaly al ver op te zijn, daar hij al niet meer in de pikorde voorkomt, dan mogen Wielaert en Mathijsen zich dat ernstig aanrekenen… want dan… Lees verder »

Jerry_32
Lid
Jerry_32

Croux niet goed genoeg? Vanuit subtop JL instromen bij Willem II en in je debuutseizoen betrokken zijn bij 8 (27,5% van de totale productie) doelpunten is een prima begin. Croux kan zeker doorgroeien, maar dan moet je hem wel laten spelen he.

TheObserver
Lid
TheObserver

Zeg ook niet dat ik het helemaal niks vind he !

staat ook dat ik enorm bewonderde bij MVV en dat als die club uit Moskou nog steeds € 700.000 voor hem zou over hebben ik dan voor die keuze zou kiezen ,daar ik hem behalve die assists te flegmatiek vind.

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

Wat een zure reacties weer. Lees van diverse Feyenoorders dat dit een creatieve en brutale voetballer is. Kunnen we er best bij hebben, echter niet in plaats van ervaren krachten. Dus mooie aanvulling en verder met de echt noodzakelijke versterkingen. Welkom Mo!

Briegel
Lid
Briegel
Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

hou nou eens op met jonge talenten!!!

die hebben we nu genoeg.

er moeten ervaren mannen bij die zich al bewezen hebben op eredivisie nivo.

en verder hadden we ook geen buitenspeler nodig. of het moet zijn dat Mathijsen nu al het vertrouwen in zijn eigen aankopen is verloren.

er moeten 2 ervaren verdedigers, 1 ervaren controlerende middenvelder en een volwaardige centrumspits bij!!

Snorro
Lid
Snorro

Ondanks het feit dat het niet de ervaren versterking is waar willem II naar op zoek is, geeft dit aanvallend meer mogelijkheden en creativiteit. De bank wordt er ook niet slechter van. Maar wat is Tilbo.com de laatste weken trouwens een zure kutsite geworden zeg. Ik meldt me over een paar dagen weer kinders, als de jankerds zijn uitgejankt.

Invictus
Lid
Invictus

@snorro: doe dat maar. In Noord Korea papegaaien de mensen na wat de beleidsmakers hebben bepaald. In een democratisch land uiten mensen hun mening. Het staat je vrij om daar inhoudelijk op te reageren. Maar jouw reactie heeft meer weg van een zure kinderachtige uiting richting je mede supporters die een andere mening hebben dan jij wenst te lezen. Wordt eens volwassen vent.

Sprang
Lid
Sprang

@invictus. Ik snap snorro aan 1 kant wel. Tuurlijk heb je gelijk dat iedereen een mening mag hebben en geven. Uiteraard! maar wat snorro bedoeld is dat er op ieder bericht gewoon enorm gezeken wordt. Nu komt er een manneke van 20 binnen wandelen er wordt er gezelen dat t geen ervaren man is. En ook dat snap ik. We hebben ervaring nodig. Maar wat maakt het nu nog uit of die ervaring vandaag, morgen of donderdag komt. Zolang deze maar komt. Dus laten we nou eens afwachten tot donderdag 0:01 en kijken wat er is binnen gehaald en eventueel… Lees verder »

Snorro
Lid
Snorro

@ SprangInderdaad. Dank u!@ InvictusAls je enkel het negatieve kunt benadrukken heeft nog weinig meer weg van een mening en als je een zure zeikerd bent, krijg je een zure reactie terug. Jij wilt graag ervaren versterkingen en tot op heden heb jij die niet gekregen van Willem II. Het ongenoegen wat dat bij jou oproept leidt ertoe dat jij enkel nog maar oog hebt voor jouw ongenoegen en dat hier met die gekke highway patrolman non stop ventileert. Dat wij daar allemaal van mee mogen genieten schrijven dan wel gewoon weg onder het mom van vrijheid van meningsuiting. Je kunt je ongenoegen… Lees verder »

Nielske
Lid
Nielske

Gezien de huidige kansen en productie is het niet zo heel gek dat er een aanvaller bijkomt.Maar dan nog hebben we zwaar behoefte aan ervaring. Hopelijk komt er iets uit de hoge hoed.

dvd01
Gast
dvd01

Mijn god, wanneer houdt het eens op. Totaal onnodig. Als je jeugd in je elftal wil hebben neem dan iemand uit de eigen jeugd.

willie wortel
Lid
willie wortel

Als we jongens gaan huren van deze leeftijd, dan is het seizoen nu al gespeeld.

ik denk dat wat ze hebben laten zien bij Feyenoord niemand meer wil.

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Ze kunnen mij alleen nog maar overtuigen als ze Boymans of Veerman, Breinburg, en een ervaren centrale verdediger aantrekken….

patriekolorus
Lid
patriekolorus

We hebben MANNEN nodig die een duel kunnen winnen, kan deze transfer net zoals de meeste hier dan ook niet begrijpen.

Briegel
Lid
Briegel

Hiep hoi, een vleugelaanvaller die we niet nodig hadden om voorzetten te geven op een kopsterke spits die we niet hebben! Het land is gered…

kukeltje
Lid
kukeltje

Sol is geen kopsterke spits???

Briegel
Lid
Briegel

Nee, niet voldoende. Op zich een prima voetballer (ik ben ook fan), maar niet voor de oorlog die we af en toe moeten maken in de 16. Vorig jaar was scoren een probleem, dit jaar weer. We hebben ondanks de vele kansen tegen Excelsior en de mogelijkheden tegen Utrecht dit jaar pas 3 of 4 schoten binnen de palen afgeleverd, dus zeg het maar…  

kukeltje
Lid
kukeltje

Ben het met je verhaal eens, maar als Sol fatsoenlijke voorzetten krijgt kopt hij ze wel erin.

Briegel
Lid
Briegel

En ik denk dat dat eens te meer tot z’n recht komt als een type Veerman de targetman kan zijn.

kukeltje
Lid
kukeltje

Absoluut. Een soort bliksemafleider!

JamesQuinn
Lid
JamesQuinn

Sol is één van de beste koppers van de Eredivisie. Het probleem is alleen dat onze trainer niet met traditionele vleugelaanvallers wil spelen, dus komt er ook nooit een fatsoenlijke voorzet (die ene keer dat linkspoot Croux daadwerkelijk linksbuiten speelde leverde dat gelijk een prima doelpunt op, tegen Groningen). Met deze speelwijze heb je echter weinig aan Sol, maar heb je een type-Oulare nodig. Als je 8+ ton plus salaris kunt uitgeven aan Veerman, dan kun je voor dat geld net zo goed proberen Boymans te halen.

OldskooL
Lid
OldskooL

Ik snap niks van deze zet, de vleugels zijn al goed bezet. Nu komen er heel veel vragen mij te boven. Komt er nog een stand in voor Sol? Word Mo de vervanger van Crowley? Betekent dit dat er geen aanvaller meer bij komt? Of middenvelder. Of komen er nu nog 3 spelers bij zodat vd Looij meer keuzes krijgt?

En welkom Mo!

david loggie
Lid
david loggie

je trekt Coulibaly en Azzaoui aan, terwijl je croux en calcan al hebt. Drie van de vier hebben het vertrouwen niet van de trainer of krijgen het niet. Dat los je mi niet op met het aantrekken van een talent van 20 die amper op niveau heeft gespeeld. Dan had je een type sahar moeten halen. Mo, ik wens je veel succes en verras ons.