Willem II huurt Jop van der Linden van AZ

74
4879

Foxsports.nl weet te melden dat de 27 jarige Jop van der Linden van AZ gehuurd zal worden door Willem II.
Hij moet vandaag nog wel medisch gekeurd worden in Tilburg. Van der Linden arriveerde in de zomer van 2015 in Alkmaar en speelde vijftien competitieduels voor de hoofdmacht. Dit seizoen kwam hij nog niet in actie.

Eerder kwam Van der Linden uit voor Go Ahead Eagles, Helmond Sport, AGOVV Apeldoorn en Vitesse.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Bjorn
Gast
Bjorn

Weer veel huurlingen die volgend jaar wegzijn,die maken der eigen niet druk dit jaar , zou jij ook niet doen als je weet dat je na een jaar kan vertrekken bij je baas, en dan volgend jaar moeten ze weer een compleet nu elftal zoeken, net zoals dit jaar , dus het wordt niks 

frankvandeven
Lid
frankvandeven

Die negatieve reacties zijn vaak “mollen” van de zusjes uit het oosten.Laat je niet uit de tent lokken en negeer ze gewoon.

Invictus
Lid
Invictus

@kruik: omdat iemand zijn mening afwijkt van die van jou is het een mol van de zusjes uit Breda? Laat mensen gewoon hun eigen mening ventileren. Dat doe jij hier op het forum toch ook.   Probeer eens een keer een inhoudelijke discussie aan te gaan in plaats van te roepen dat iemand een mol, zuur of een azijnzeiker is. Dat is in mijn optiek een narcistisch trekje.

TheObserver
Lid
TheObserver

@kruik.

de zusjes komen uit het Westen, de boertjes komen uit het Oosten.

TheObserver
Lid
TheObserver

Achterin er wat bij, Nederlands ..ervaring genoeg en goede vrije trap en penalty nemer. Dat wilden we toch allemaal…dus hoor je mij niet over. Snel door naar extra middenvelder en aanvaller nu. Heracles raakt Armenteros kwijt en Nac verhuurt een aanvaller aan FcOss om ruimte te creeeren in de aanval…dus Joris BE ALERT meer ploegen die zoekende zijn. Falenburg lijkt bij ADO in de aanval te komen ,daar ze El Khayati en Immers al op 10 hebben, nogmaals had hen er graag voor de spits posities graag bijgehouden,ongeacht hij zelf wilde of vanuit WillemII nog interesse was. (Verstandhouding eas goed… Lees verder »

wil
Lid
wil

Het lijkt er wel op dat we voortaan meer negatieve als positieve supporters hebben. Constant klagen over versterkingen. Komen er eindeljk versterkingen dan is het ook weer niet goed. Spelers die komen worden al tot de grond toe afgebroken voordat iemand ze heeft zien spelen.

Ravio
Gast
Ravio

Dat is enkel en alleen te wijten aan de domme interviews van Mathijsen met de strekking stabiele middenmoter en afscheid van de onderste regionen met minder huurlingen maar juist meer kapitaal op het veld! Daar wordt ie nu op afgerekend!

NAC supporter
Gast
NAC supporter

helaas lastig voor zijn clubs maar een speler naar mijn hart: hij weigert op kunstgras te spelen!! dat zouden meer spelers moeten doen. Ik hoop ook echt dat NAC en WII er in blijven. Dat meen ik. Weg met die kunstgras competitievervalsing!! Succes komend jaar (32x) en hopelijk kunnen we 3 plastic clubs onder ons houden!!

Broodje Jantje
Lid
Broodje Jantje

Eens met je mening maar pleur op naar je eigen rattensite! Oprotten hier.

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Jop van der Linden is niet beter dan de weggestuurde Dries Wuytens. Die is verdedigend zelfs beter. Maar we moeten het nu dus hebben van een reserve speler die al bijna een jaar geen voledige wedstrijd op niveau heeft gespeeld. Ga dan voor Rens van Eijden. Nee we worden weer blij gemaakt met een dooie mus. Jop succes en ik hoop dat de keuze op jou de beste mag zijn.

david loggie
Lid
david loggie

Dries wilde zelf weg wat begrijpelijk is. Hoopte natuurlijk bij Heracles op minuten, maar zit daar ook gewoon op de bank. Dus op een gegeven moment moet je een bankzitter vervangen door een andere. In dit geval vind ik Jop vd linden wel een goed alternatief. Rens van eijden is uiteraard beter, maar niet haalbaar. Is stand in voor de blessuregevoelige Vlaar.

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Erik Falkenburg naar den Haag! Had hem er nog graag erbij gehad hele nuttige speler die zich altijd vol ingezet heeft voor Willem II

bedankt Erik en veel succes!

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Ja Falkenburg hadden we beter kunnen houden. Is per seizoen goed voor gemiddeld 6-7 doelpunten. Jammer dat hij weg moest. Kan zijn waarde al direct laten zien in de eerstvolgende wedstrijd van Den Haag!!

@win
Lid
@win

Falkenburg wilde zelf weg.

John Nr1
Lid

Versterking met specifieke kwaliteiten (fantastische trap), ervaring en Nederlands. Ook met beperkingen (traag).

dat het huur is zegt me in deze fase niets meer. Je moet nu zorgen dat je nog twee sterke spelers bijhaalt en overleeft.

pas als nieuwe stadion er is kun je financieel en sportief edht stappen maken.

Bjorn
Gast
Bjorn

In het nieuwe stadion worden we kampioen john nr1 , in de juup

BrabantHenk
Lid

Zoist! Kunnen die duizenden mensen die op de wachtlijst staan eindelijk een plekje in het volle stadion bemachtigen en kunnen die sponsors ook worden ontvangen die nu nog geen plek hebben op de overvolle business tribune.  smile

JVS
Lid
JVS

Kunnen we steeds lopen zeuren maar met het oog op de verbouwing van t stadion en de jonge spelers die zich nog moeten ontwikkelen maakt het dit seizoen niet uit HOE en met wat voor middelen we ons handhaven maar DAT we ons handhaven. Dan kunnen we volgend seizoen weer met een schone lei, selectie en begroting beginnen. Fijn dat we ervaren spelers erbij halen. Natuurlijk zie ik ze liever gekocht worden. Maar liever uit voorzorg huren dan van die paniekaankopen waar je dan aan vast zit..

Invictus
Lid
Invictus

Dat verhaal hoor je toch ieder seizoen. Handhaven en dan weer opnieuw beginnen.  Ik dacht toch echt dat Willem II een stabiele club wil worden. Dan moet je niet ieder seizoen gokken op handhaving. Dan moet je bouwen aan een hecht team. Dat Willem II het stadion niet vol krijgt (behalve tegen de top3) heeft te maken met het beleid van afgelopen jaren. En opnieuw zijn we weer een stap verder verwijderd van een stabiele club. We hebben een legioen aan gehuurde vreemdelingen aangetrokken. Het merendeel van deze voetballers trekt medio 2018 de deur weer achter zich dicht. Vervolgens kun… Lees verder »

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Voor op de bank? Hij gaat Peters en Lachman niet uit het elftal spelen, al zeker niet als hij niet op kunstgras wil spelen. (PS het zijn voornamelijk onze concurrenten die op kunstgras spelen!)

Op zich geen slechte speler, maar gelet op het bovenstaande, het feit dat het weer een huurconstructie is en dat Freek Heerkens al stand-inn is voor de centrumverdediging heb ik toch mijn twijfels of dit een versterking is.

 

loekie
Gast
loekie

Snap er ook niets van. Is voor de huidige groep geen directe versterking voor het basis elftal. Had liever een ervaren rechtsback en ervaren middenvelder gezien met wat minder drang naar voren.

jack degier
Lid
jack degier

Of hij gaat met 3 centrale verdedigers spelen, en zet de backs wat hoger!

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Meen je dat nu serieus? Vijf verdedigers? Ik mag toch hopen van niet!

scoft
Lid
scoft

Ik hoop dat dat eindelijk eens gebeurd.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ RWB

Op je vraag waarom we van der Linden niet defenetief overnemen. Wat dacht dat hij dat zelf niet wilde omdat hij dan achteruit gaat op z’n salaris.. En Daarbij neem ja als club ook een risico aangezien hij sinds zijn zware blessure niet of bijna niet meer heeft gespeelt.

koen verhoeff
Lid
koen verhoeff

Er staat nu toch een aardige selectie als er ook nog een spits bijkomt. Aan onze trainer de taak om nu snel een elftal in het veld te brengen dat punten gaat pakken. Hij heeft in ieder geval keus genoeg.

Lachman31
Lid
Lachman31

Op papier staat er een leuk elftal maar in de praktijk is het anders. Ik verwacht een heel zwaar jaar voor Willem II.

koen verhoeff
Lid
koen verhoeff

Gemakkelijk zal het niet worden, nee! Maar hetzelfde geldt voor ADO, Roda, NAc, VVV, Excelsior, Twente etc. Zolang we werken met een begroting van net boven de tien miljoen is elk jaar zwaar.

Lachman31
Lid
Lachman31

Wij kunnen niet meer doen dan de spelers steunen. Hopelijk gaat het later in het seizoen een beetje draaien. Degraderen zullen we niet doen maar zie ons dit jaar ook niet veel puntje pakken.

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

Welkom Jop. Veel succes!

Nu nog een goeie technisch directeur huren en ik zie toekomst iets vrolijker in….

Patrick
Gast
Patrick

Denk dat het tijd wordt dat die Pedro es een keer op de bank beland, die doet verdedigend werkelijk geen drol, laat hele linkerkant leeg en wil alleen aanvallend de belangrijke man zijn. daar een echte middenvelder naast Crowley en Rienstra zetten zal de verdediging ontlasten (of 4 middenvelders en 2 voorhoede). Scheelt ook dat Lamprou weg is, deze keeper is minder en betekent ook minder voor zijn verdediging. Dat verdedigers vooral verdedigend sterker moeten worden en minder apathisch en doortastender is een feit.

Maximaal
Gast
Maximaal

Hier wil ik toch wel een lans breken voor onze torhunter. Als je als doelman tegen Feyenoord vijf verdedigers voor je hebt staan, die opzichtig meerdere malen de fout in gaan, dan heeft dat ook voor jouw gemoedsrust consequenties. Hoewel de 2-0 van Berghuis had die wel mogen hebben en zijn knieval bij de strafschop zag er erg knullig uit. Tegen Utrecht had hij toch een paar mooie reddingen.

Loekie
Lid
Loekie

Zou een aardige linksbenige vervanger zijn van Peters maar ik neem aan dat die gewoon blijft. Maw komt er een ervaren nederlandse speler ga je hem waarschijnlijk niet opstellen.  Benieuwd of er nog ervaren basisspelers bij komen.

 

johnbo
Lid
johnbo

Ik snap vele reacties hier niet, gillen moord en brand dat er versterkingen bij moeten komen, komt er versterking, is het weer zeuren dat hij gehuurd is, eerst hadden we teveel buitenlandse spelers, nu is er een Nederlandstalige bij, ongelofelijk hoe sommige hier kunnen zeiken op alles, we zitten nu eenmaal niet in de positie dat we zomaar ff contracten af kunnen kopen, laat staan dat we top spelers kunnen kopen, vorig jaar en al meerdere jaren ervoor hangt de hele competitie aan elkaar van gehuurde spelers, en hoe komt dat…….. omdat sommige grootmachten alle talenten een contract aanbieden om… Lees verder »

pupetje
Lid
pupetje

Als het gaat lukken om te handhaven dit jaar kun je met al die huurlingen volgend seizoen weer opnieuw beginnen. Dat is al een aantal jaar zo. Tuurlijk komen we vanuit een hele slechte financiele positie maar ik vind het een gebrek aan visie, of geen uitvoering geven aan een visie als je niet probeert het aantal huurlingen terug te brengen. Andere clubs (directe concurrenten) lijken soms wel die spelers aan te kunnen trekken. Het laten vertrekken van ervaren spelers en het niet halen van de ervaren vervangers is gewoon niet goed en vragen om problemen.  

Sprang
Lid
Sprang

Zwolle heeft 5 huurlingen twente 4 vvv 4 nac 6 roda 3. Alle clubs hebben hier mee te maken. We zijn niet anders dan andere clubs.

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

Ik verbaas me daar ook over. We hebben versterking nodig, ervaring en Nederlandstalig. En bovendien lees ik van alles over ons centrale duo waar “men” op dit moment een mening over heeft. Dan haalt Willem II een Nederlandse centrale verdediger met > 70 wedstrijden Eredivisie ervaring (weliswaar op huurbasis, maar toch) en dan hebben we toch nog wat te mekkeren. Ik zou zeggen, mooie versterking en welkom bij de club.

En op naar de volgende versterking, nog iets minder dan 1,5 dag de tijd.

Tilburg noord
Gast
Tilburg noord

Ze kunnen straks het affiche wel veranderen van 9 sept…..: fc huurlingen – fc den haag 

Snorro
Lid
Snorro

Ze kunnen jouw naam wel veranderen in ghetto van Tilburg.

Tilburg noord
Gast
Tilburg noord

ge komt er nog wel nog wel achter Waor we staon het einde van het seizoen 

Snorro
Lid
Snorro

Neh. Dès goed Menneke. We gaan ut zien war.

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

@Tilburg Noord: Eind van het seizoen sta ik nog steeds vierkant achter mijn club. Is dat wat je bedoelde?

Ravio
Gast
Ravio

Een huurling die weigert op kunstgras te spelen….. 24 wedstrijden maximaal genieten van deze ster…. Buiten zijn geweldige trap mist hij eigenlijk alles. Snelheid, duelkracht en inzicht. 2 klassen minder dan Peters en enkel geschikt voor de positie van linker centrale verdediger, daar hij als linksback door iedereen voorbij gelopen wordt. Drama, drama, drama!

Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

weigert op kunstgras te spelen? wat is dat nou weer voor iets raars? hij wordt toch ook voor een heel seizoen betaald???!!! hij moet gewoon spelen als de trainer hem opstelt!!!

Bart S
Lid
Bart S

@ravio. ik ben ook niet echt onder de indruk van deze nieuwe speler.

maar om nou te zeggen dat ie 2 klassen minder is dan Peters lijkt me ook volstrekt onjuist.

Peters is een zeer matige, risicoloze, andere spelers met problemen opzadelende , trage, zich zelf ca 7 gele kaarten per jaar veroorzakende verdediger omdat hij de situatie niet goed inschat,   verdediger.

Aardige vent, matige voetballer.

Van mij mocht ie ( en mag hij nog ) naar Heereveen. Daar zijn ze echter tot juiste inzicht gekomen want als je Leeuwin al liever neemt dan Peters, dat zegt voldoende toch.

 

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Eindelijk iemand die Peters perfect analyseerd!Overschatte speler!

Ravio
Gast
Ravio

vd Linden is echt wel minder dan Peters. Zonder zijn geweldige trap was hij nooit hoger gekomen dan de Eagles.En Peters gaat er natuurlijk niet uit. Dus wat gaat deze man toevoegen? Goede sfeer in de kleedkamer? Invallen bij een voorsprong op echt gras en dat dan Heerkens moet opdraven op kunstgras? Wat een vedettegedrag… Ik vind kunstgras ook kut, maar als ik tonnen kreeg om een potje te voetballen, dan voetbalde ik desnoods op mn blote poten op t kalr beton…Nutteloze, dure toevoeging die dadelijk geforceerd moet gaan spelen en ons punten gaat kosten!

koen verhoeff
Lid
koen verhoeff

@Wel eens stil gestaan bij het feit dat we te maken kunnen krijgen met blessures en schorsingen? Je moet elke positie dubbel bezet hebben.

John Nr1
Lid

Waar staat dat hij zelf heeft gezegd niet op kunstgras wil spelen.

hij heeft aangegeven niet naar Zwolle te willen omdat hij niet wekelijks op kunstgras wil spelen. Die spelen namelijk elke week op kunstgras.VI vertaalt dit naar dat hij helemaal niet op kunstgras wil spelen en iedereeen neemt dat klakkeloos over.

laten we Afwachten of dit echt zo is …

Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

niet echt een killer maar dit zorgt iig voor wat meer mogelijkheden en concurrentie centraal achterin.

nu nog een back een controlerende middenvelder en een centrum spits in 2 dagen. (en hopen dat het niet die Kadlec wordt)

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Mooie versterking welkom Jop. Hebben we straks een jaar de tijd om alweer een bijna geheel elftal te vervangen! Nu maar hopen met z’n allen dat we dit seizoen overleven in de eredivisie!!

Sliceland
Lid
Sliceland

neem aan dat ze bij een aantal huurlingen ook een optie tot koop hebben.

noair
Lid
noair

Op vi.nl valt het volgende te lezen;

Willem II kan overigens bij slechts 24 van de 31 resterende wedstrijden een beroep doen op Van der Linden. De verdediger weigert pertinent te spelen op kunstgras. Dat was ook de reden dat een overgang naar PEC Zwolle niet door ging.

Weet iemand wat zijn beweegredenen hiervoor zijn?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Wat dacht je van evt blessures die je oploopt op kunstgras

En hij heeft pas een zware blessure gehad

kukeltje
Lid
kukeltje

Een speler met principes?

david loggie
Lid
david loggie

Goede aanwinst, ervaren Nederlandse verdediger. Dan kan Lachman uitrusten op de bank. Heb het idee dat hij gewoon vermoeid is door het toernooi met Curacao.  Ik schrijf Lachman zeker nog niet af, zoals velen hier wel doen. Ik maak mij meer zorgen om vooral Lewis en in iets mindere mate de Tsimikas. het zijn de backs die hun mannen niet pakken en of laten lopen. Vervolgens moeten andere spelers keuzes maken en speelt de tegenstander het goed uit. Wat mij betreft Heerkens op rechtsback.

KruikEreNoord
Lid
KruikEreNoord

helaas huur maar wel een zeer bruikbare aanwinst!

Zekur
Lid
Zekur

Groot, sterk en veel ervaring. Daarnaast heb ik hem ook meerdere vrije trappen van een meter of 20 binnen zien schieten, is ook een mooi wapen. Lachman naar de bank? 

@win
Lid
@win

Multifunctionele verdediger met eredivisie-ervaring, meer dan welkom.
Overigens, de man op de foto is niet Jop van der Linden….

Sprang
Lid
Sprang

Of de foto is veranderd. Maar dit is job van der Linden

@win
Lid
@win

De foto is veranderd inderdaad. Aanvankelijk stond er een foto van Wout Weghorst boven het artikel.

TommyV
Lid
TommyV

Conclusie: Peters gaat weg.

Sprang
Lid
Sprang

Nope!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Hoeze Tommy v?…. Jop ipv van Lachman Lachman op de bank.

Al weet je het idd nooit bij willem ll en dat ze Peters  laten gaan.. maar ga er van uit hoop het 1e

Tilburg_1896
Lid
Tilburg_1896

2 linksbenige centrale verdedigers lijkt me ook niet ideaal

KaleDop
Lid
KaleDop

De man met ervaring voor de verdediging. Nog twee linies te gaan…

Goof
Lid
Goof

Van der Linden is een prima versterking. Ik snap alleen niet waarom ze hem niet definitief overnemen. Met huurlingen ben ik wel een beetje klaar….

Lord Of Fail
Gast
Lord Of Fail

Dan wil ik best weten hoe je spelers nog kan vastleggen als daar niet genoeg geld voor is. Ik kan ook geen Audi kopen als ik net genoeg geld heb voor een Fiat.

Ravio
Gast
Ravio

Wat een farce…. huur…. En er zal wel geen optie zijn…. En het is een speler die eigenlijk alleen op de plek van Peters kan spelen, dus wat gaat dat inhouden?

UNITED
Lid
UNITED

Slechte zaak, weer huur.

Er1k90
Gast
Er1k90

wie weet hebben ze een optie tot koop op kunnen nemen..

ikzelf
Lid
ikzelf

Doe eens normaal man! Ben eens gewoon blij!