Willem II huurt Jari Schuurman van Feyenoord

9
3582

Willem II laat zojuist weten dat het met Feyenoord tot een akkoord gekomen over de huur van Jari Schuurman. Het 19-jarige talent wordt gehuurd voor één seizoen. Zou dit de eerste zet van Mathijsen zijn?

Schuurman maakte het volledige afgelopen seizoen deel uit van de eerste selectie van Feyenoord en maakte in de laatste competitiewedstrijd zijn debuut voor de Rotterdammers. Bij Willem II hoopt Schuurman meer minuten te maken op het hoogste niveau.

Trainer speelde belangrijke rol
‘Ik heb er ontzettend veel zin in om in Tilburg aan de slag te gaan en kijk er naar uit om minuten te gaan maken in de Eredivisie. De trainer, Erwin van de Looi, speelde een belangrijke rol in mijn keuze voor Willem II. Ik denk dat ik bij die club een nieuwe stap in mijn ontwikkeling kan maken. Ik zie erg uit naar het nieuwe seizoen’, aldus Schuurman.

Een van grotere talenten
Erwin van de Looi: ‘Jari is al jaren één van de grotere talenten binnen zijn leeftijdscategorie. Dankzij onze goede contacten met Feyenoord zijn we in staat geweest Jari naar Tilburg te halen. We hopen dat hij zich bij ons verder gaat ontwikkelen waardoor wij komend seizoen veel plezier aan hem kunnen beleven.’

Schuurman behoort tot de voorselectie van Oranje onder 19. Daarmee gaat hij van 11 tot en met 24 juli naar het EK in Duitsland.

9 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments