Willem II huurt Diego Palacios

54
3292

Willem II heeft een akkoord met SD Aucas over de huur van Diego Palacios. Palacios wordt door Willem II voor één seizoen gehuurd van de club uit Ecuador.

De 19-jarige linksback uit Guayaquil speelt sinds 2017 voor SD Aucas, een club die uitkomt op het hoogste niveau in Ecuador. Hij speelde 22 wedstrijden en scoorde hierin een keer. Daarnaast kwam hij ook uit voor het nationale elftal Ecuador O20. 

Palacios zal worden gepresenteerd nadat alle formaliteiten omtrent zijn werkvergunning en de medische keuring zijn afgerond.   

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

normaal zou ik zeggen; kan je nou echt geen linksback in nederland vinden?
maar aangezien hij uit de koker van meesterscout De Visser komt zeg ik dit niet… smile

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Ik ben blij om te lezen dat wij wederom een jonge en tevens talentvolle voetballer hebben weten te strikken. Diego; werk hard, doe altijd uw best, ben vriendelijk, respectvol en sportief en dan komt het helemaal goed met uw carrière.
Evert

WillemIIOosterhout
Gast
WillemIIOosterhout

Nergens lees ik dat Willem II in de markt is voor Veerman. Kans dat Sol vertrekt is volgens mij 99,5% waarom niet anticiperen en voor Veerman gaan. Heeft Joris een andere optie liggen?

Zekur
Gast
Zekur

Je zou toch inderdaad zeggen dat Joris echt een alternatief heeft staan want juist Veerman zou een ideale kandidaat zijn om Sol op te volgen. Dan ben ik benieuwd naar dat alternatief..

Sprang
Lid
Sprang

Is Veerman serieus de ideale kandidaat? Het is niet voor niks dat die jongen al 3 jaar lang op de bank zit. Tevens heb ik begrepen dat ie lang is, maar eigenlijk niet kan koppen. Denk dus dat hij niet goed genoeg is en de club vast andere spitsen op t lijstje heeft. Ik heb ook geen idee of Willem II geld heeft. Maar als dat niet zo is en je speculeert dat Sol weggaat(we verwachtte al dat hij weg zou zijn) en je koopt alvast een speler. Dan geef je dus eigenlijk geld uit dat er niet is. Dacht… Lees verder »

Sliceland
Lid
Sliceland

Veerman is te duur en in sol is geen concrete interesse.

JTW
Lid
JTW

Lijkt mij een prima versterking. Jong, gedreven, talentvol. Uit de stallen van Piet, dus het zal wel goed zitten. En of hij nou is gehaald om na een goed seizoen over te nemen, in de etalage te zetten voor Aucas of gewoon omdat we dit seizoen een prima linksback nodig hebben, dat maakt allemaal niet uit. Een goede linksback kan erg belangrijk zijn hebben we kunnen zien aan Dijks en Tsimikas, maar het zijn uiteindelijk niet de spelers die de club miljoenen op gaan leveren. Liever de spelers in de as onder contract (Sol, Llonch, Crowley), dan de backs. Hopelijk… Lees verder »

Hoppa
Gast
Hoppa

Ik vraag me wel af wat ze nu met de nog maar net gekochte Dankerlui willen. Moet die met McGarry strijden om back up linksback te worden of gaat McGarry voor Jong Willem II spelen. Of moet ie voor de rechtsback positie gaan waar we Lewis en Heerkes al voor hebben.

FranSol1896
Lid
FranSol1896

Dankerlui is een rechtsback dus back up voor Lewis.

Robby
Lid
Robby

Heerkens is eigenlijk voor centraal achterin en zal denk ik naast Meissner plaats nemen op Lachmans oude plek tot Peters weer fit is (als ei ooit weer fit wordt). Dankerlui is voor backup Lewis en McGarry voor Palacios. achterin zijn we dan volgens mij klaar en resteert nu alleen nog de rechtsbuiten, 2e spits en evt een 1e spits als Sol vertrekt.

JoeKeenan
Lid
JoeKeenan

Dus zonder Peters is de spoeling nog behoorlijk dun centraal achterin

dn Baaierd
Lid

Dan heb vd Bogert en Ryan als back-up. En je zou Lieftink nog terug kunnen zetten op Lc. Is ook niet mijn 1e keus maar het is een mogelijkheid die toegepast zou kunnen worden. Het middenveld is zo wel compleet. Alleen voor rechts buiten heb je nog 1 goede vleugelspeler nodig. Want Croux komt gewoon weg te kort en voor Kristisson is het denk in nog net te vroeg. Op Links heb je Kolovos en Coulibaly.
Wat nog nodig bij vertrek van Sol is 2 spitsen 1 rechter vleugel aanvaller en 1 Centrale verdediger.

JTW
Lid
JTW

DM: Wellenreuther & Branderhorst
RB: Lewis & Dankerlui
LCV: Meißner & Peters
RCV: Heerkens & vd Bogert
LB: Palacios & McGarry
VM: Lieftink & Saddiki
CM: Llonch & Akkaynak
AM: Crowley & ?
LB: Kolovos & Coulibaly
RB: ? & Croux
SP: Sol & Velikonja

Overig: Urbanski, Kristinsson, Ryan.

Voorhoede heeft de prio vanaf nu!

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Het is toch triest gesteld dat we een 19 jarige knul uit Ecuador op moeten halen, waarbij hij in principe 2 ton salaris op moet strijken. Is er voor dat geld geen fatsoenlijke back in Nederland op te halen ??

We zullen weinig horen van de media wanneer we het goed doen, maar owee als we 3 potjes achter elkaar verliezen…dan gaan we weer door het stof…

2 nieuwzeelanders
2 Spanjaarden
3 Duitsers
1 Griek
1 Pool
1 Ecuador
1 Engelsman
Hoppa

Steun je Club
Gast
Steun je Club

Jankerd…. nu al…. Dat is het lot van een club als willen II …. allemaal spelers die door topclubs al.in de gaten zijn gehouden. Geen gevalletjes veloso en kerekes. Afgelopen jaat de uitblinkers…. allemaal spelers uit andere landen

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@Steun je club
Waarom ben je een jankert als je twijfels op het aankoop beleid? Je hoeft toch niet de polonaise te lopen. We hopen allemaal dat het als een tierelier gaat lopen… maar je mag toch best je twijfels hebben. Heeft niks met janken te maken

Etahrwb013
Gast
Etahrwb013

Twijfels ?niet als Mr de Visser adviseert….die zit er niet vaak naast namelijk!!

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Zeker veel last van de warmte ?
Als je niet fatsoenlijk kan reageren dan hou je bek dicht, koosje.
Normale discussies wil ik ten alle tijde aangaan, maar niet als men al begint met jankerd…

Frietmet
Lid
Frietmet

Normale discussie maar in je zelfde post wel hebben over kneusje en grote bek. Loser.

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Pak nog een frietje, wordt je misschien wat rustiger van…

John Nr1
Lid

Welkom in Nederland. De grote Nederlandse talenten zitten vast bij de top 5 en spelen liever in de jong teams dan bij ons. De allergrootste talenten vertrekken naar buitenland. Wat overblijft zijn de B garnituur spelers a la van der linden, van peppen, holla etc die ook doodleuk veel geld eisen. Liever een jonge talentvolle speler uit Verweggistan met kwaliteit dan spelers van het kaliber van der linden ophalen. Het goede aan beleid is dat alle spelers vast liggen en restwaarde hebben. En het mooue is dat al mijn grootste Willem II helden buiten Leon Meijs allemaal buitenlanders waren Hyypia… Lees verder »

Etahrwb013
Gast
Etahrwb013

Istvan szeker meej zun kat niet vergeten john😂😂😂

UNITED
Lid
UNITED

Ik dacht altijd dat veloso jouw favoriete speler was. Ik denk dat je toch wel een bepaalde basis moet hebben die langer bij de club speelt en die de taal spreekt. Verder maakt het inderdaad geen fuck uit waar ze vandaan komen.

Moker
Gast
Moker

There’s only one Kevin Maddock! Zoja Kees!

Frietmet
Lid
Frietmet

We zijn allemaal mens. We zijn allemaal 1. Thanks evert voor je lessen. Het werkt bij mij echt.

Love.

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Beste Frietmet,
Het doet mij ontzettend deugt te lezen dat mijn berichten op dit forum bij dragen aan liefde en verdraagzaamheid t.o.v. mensen/voetballers uit andere culturen. Niets dan lof valt jou ten deel.
Evert

Jack de Gier
Lid
Jack de Gier

Er zal vast een Nederlandse betaalbare back zijn, maar ben bang dat je dan geen kwaliteit vastlegt! De grote talenten of zeer bruikbare spelers kunnen wij helaas nog niet betalen, vandaar moet je het op deze manier proberen. Ik ga ervan uit dat er met Vink, Koster, de Visser en Joris toch wel wat voetbalkennis is ten opzichte van spelers beoordelen. Je weet nooit of een speler het gaat redden, maar eerlijk gezegd heb ik het volste vertrouwen in dit kwartet.

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Kijk, dit is nou een normale discussie.
Kijk je mee ‘steun je club ?

Etahrwb013
Gast
Etahrwb013

Heeft niks met normale discussie te maken…jij begint namelijk een hele rits buitenlandse spelers express te benadrukken om een reactie uit te lokken…dat je dan jankert genoemd wordt is dan maar zo want als Joris er 10 uit de hiofdklasse gehaald had dan had je daar wel problemen mee…..wij zijn Willem II en moeten het zo doen dit is de voetbalwereld

Etahrwb013
Gast
Etahrwb013

Opletten azijnzijkert we hebben ook een belg!!kappa!

#samenmetpietnaardeheuvel

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Och, je hebt nog gelijk ook. Sterker Nog, was de IJslander ook nog vergeten…

Maar wat een niveau hier voortaan, waar blijven de tijden dat je met budje-kater-latten-mabo etc. Op een leuke manier de discussie aan kon gaan.

Veel plezier manne, de groeten ermee

Wiggel
Gast
Wiggel

He. Je vergeet mij… Alias Wiggel.. haha

Rojo Blanco Azul
Gast
Rojo Blanco Azul

Die strijkt geen 2 ton op. Dat zou het geval zijn als hij eigendom van Willem II zou zijn. Omdat hij gehuurd is, is hij gewoon nog eigendom van zijn club in Equador en die betalen zijn salaris. Neem van mij aan dat dat een stuk lager is dan 2 ton. De huursom voor Willem II is niet bekend, maar past binnen de begroting die daarvoor staat. Als zich een betere (Nederlandse) optie had voorgedaan zou de TD daar zeker voor gegaan zijn. Palacios is dus qua prijs/kwaliteit de best beschikbare invulling voor de linksback positie.

SGE Frankfurt
Gast
SGE Frankfurt

Lijkt mij eerder een verdedigende middenvelder…lijkt wel te kunnen ballen…

https://www.youtube.com/watch?v=sJzczE7WnmA&spfreload=10

Jako
Gast
Jako

En nu de voorhoede nog !!

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Komt op advies van Piet zoals te lezen is in het BD. In dat zelfde BD stond een artikel over Piet dat hij het ( nog steeds) goed kan vinden met Willem II en dat hij nogwel een lijstje had met spelers die wel interssant voor Willem II kunnen zijn. Ik ben benieuwd, ik ken de speler totaal niet. Dat ie ons maar positief mag verrassen!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Veel buitenlanders met verschilde nationaliteiten. Als koster er maar een geheel van kan maken

Frietmet
Gast
Frietmet

Was vorig jaar ook geen probleem. Voetbal spreken we allemaal.

Etahrwb013
Gast
Etahrwb013

Die vink komt van Ajax daar zijn het allemaal import spelers…..dus zal wel goed komen denk!!

El_Cammacho
Gast
El_Cammacho

Optie op koop? Of gevalletje Tsimikas?

Rojo Blanco Azul
Lid

Het contract met zijn huidige club loopt in 2019 af. Een koopoptie is dus niet meer aan de orde. Dat wordt (tijdig) onderhandelen met de speler zelf, maar die zal het feit dat hij transfervrij is ten volle willen uitnutten

UNITED
Lid
UNITED

En dan moet willem II een salaris voor buiten EU gaan betalen…

TaTa Untd
Gast
TaTa Untd

Het is nog steeds veel geld, maar tot en met 20jaar is salaris min. €211.000. Vanaf 21 jaar = €422.000.

KneiterdvanSchenninginhetkruis
Gast
KneiterdvanSchenninginhetkruis

Onjuist. Contract van Palacios met Aucas loopt nog tot 2023. Er is geen sprake van optie tot koop. Daarnaast is afgesproken dat hij 70% van de wedstrijden speelt. We kunnen er dus vanuit gaan dat ie voor de basis is gehaald. Overigens liep hij eerder stage bij Chelsea.

Lijkt mij een deal waarbij Aucas de speler in de etalage kan zetten en Willem ll een jaar kan profiteren van een talentvolle back.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ KneiterdvanSchenninginhetkruis
Afgesproken dat hij 70,% van de wedstrijden speelt? Ik hoop niet dat we dit echt hebben afgesproken. Want als hij niet aan de verwachtingen voldoet moet je hem dus opstellen? Als dat zou is dan zijn het grote pannenkoeken aan de Goirleseweg.. wij moeten altijd zelf kunnen bepalen of un speler wel.of niet speelt..

Maddock
Gast
Maddock

Ja geen NAK taferelen hier!

KneiterdvanSchenninginhetkruis
Gast
KneiterdvanSchenninginhetkruis

Welke halve loopt dit nou te minnen? Het komt allemaal recht uit de bek van de sportief ditecteur van Aucas. Zelf even lezen?

http://www.expreso.ec/deportes/aucas-chiquipalacios-futbol-talentonacional-XH2292154

JTW
Lid
JTW

Sociedad Deportiva Aucas confirmed on Monday, July 23, the transfer of its player Diego ‘Chiqui’ Palacios , who started this season and for his outstanding talent received an offer from Willem II Tilburg. A fortnight ago came the formal proposal from the team, which belongs to the first division of Holland. “We have decided to lend the player a loan for one year,” confirmed Hugo Castañieira, sports manager of the Eastern box. The leader clarified that it is not a sale, that the player still belongs to Aucas until 2023 and that there is no option to buy in favor… Lees verder »

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

@Knej….
Wat is je bron van die 70% speeltijd?

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

Herstel: ik zie het al

El_Cammacho
Gast
El_Cammacho

Optie op koop? Of mogelijk gevalletje Tsimikas?

Ikzelf
Gast
Ikzelf

Zal moeilijk worden als hij echt goed is.
Eerst maar eens kijken hoe hij is.

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

@ ikzelf
Hij spreekt in ieder geval Spaans….. wink

WillemIIWaalwijk
Gast
WillemIIWaalwijk

Gewoon nu al gesprek aan gaan en de gok nemen!