Willem II hoopt op langer verblijf Andersen

5
2092

Ajax-aanvaller Lucas Andersen komt dit seizoen op huurbasis uit voor Willem II. De Tilburgse club zou de jonge Deen ook na de zomer dolgraag willen behouden. Dat meldt Voetbal International.

VI schrijft dat technisch manager Carlos Aalbers en trainer Jurgen Streppel héél erg tevreden zijn over Andersen, die sinds zijn komst naar Willem II viermaal trefzeker was in veertien competitieduels. De rechtspoot is gevleid.

“Alles klopt op dit moment bij Willem II, een fijne, rustige club, met fans die onvoorwaardelijk achter me staan. Als ploeg worden we de laatste maand met punten beloond voor ons goede positiespel en aanvallende voetbal”, aldus de 21-jarige jeugdinternational.

“En zelf ben ik ook opgebloeid”, vervolgt hij. “Ik ben er best een beetje trots op dat ik me uit de moeilijke situatie bij Ajax heb geknokt en kan eigenlijk niet wachten tot de tweede seizoenshelft begint. Ik geloof echt dat we nog veel beter kunnen met Willem II.” Andersen liet zondag overigens blijken dat hij het niet ziet zitten om nogmaals verhuurd te worden door Ajax.

(On)Haalbaar?

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments