Willem II hervat 5 januari training; 7 januari start trainingskamp Portugal

15
1799
OLIVA - Willem II in Spanje, 06-01-2017. Voetbal, eredivisie voetbal seizoen 2016-2017. Trainingskamp, accommodatie hotel Oliva Beach en golf. Willem II speler Jordens Peters, Willem II speler Guus Joppen, Willem II speler Fran Sol, Willem II speler Victor van den Bogert, Willem II speler Asumah Abubakar, Willem II keeper Nigel Bertrams, Willem II speler Abel Franssen, Willem II speler Dries Wuytens, Willem II speler Funso Ojo, Willem II keeper Kostas Lamprou, Willem II speler Freek Heerkens, Willem II speler Jari Schuurman, Willem II speler Elmo Liefting, Willem II speler Niels Wouters.

Willem II gaat gedurende de winterstop voor een zesdaags trainingskamp naar Portugal. Van zondag 7 t/m zaterdag 13 januari verblijft de selectie in het Colina Verde Resort, zo’n 20 kilometer ten oosten van Faro.

Op vrijdag 5 januari traint de selectie van hoofdtrainer Erwin van de Looi voor het eerst in het nieuwe kalenderjaar op het trainingsveld achter het Koning Willem II stadion. Dat gebeurt ook op zaterdag 6 januari. Zondags vliegen de selectie en staf naar de Portugese Algarve.

Vriendschappelijke wedstrijd
Willem II speelt op vrijdag 12 januari tijdens het trainingskamp een oefenwedstrijd tegen het Schotse Hibernian.

Hervatting competitie
Op zaterdag 13 januari keert Willem II terug naar Nederland. Acht dagen later staat de eerste competitiewedstrijd van 2018 op het programma. In Tilburg is FC Groningen op zondag 21 januari om 14.30 de tegenstander.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
WillemIIgoals
Lid
WillemIIgoals

Ik las net dat een of andere Pieter Bogaers samen met vd bogaart en ogenia en die ijslander van onder-19 ook meegaat met de trainingskamp. Weet iemand of hij een groot talent is of alleen opvulling?

bonker
Gast
bonker

Nee dat zijn geen heel grote talenten, ben een paar keer gaan kijken naar de A1, en vond dat alle spelers heel matig waren 

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ OPA HENK en Keiebaant

We zijn Van verschilende factoren afhankelijk   betreffende  club moet  mee werken spelers moet zelf Willen etc etc. Spelers liggen niet voor het oprapen

Opa Henk
Lid
Opa Henk

@Forza Willem II

daar heb je wel gelijk in, en wij hebben tegenwoordig  niet echt alle factoren mee. Ik denk dat de trainer ( zoals Advocaat bij Sparta) ook een doorslag gevende reden zal zijn dat spelers voor een club kiezen. Normaal ben ik er ook geen voorstander voor om financiële risico’s te nemen, maar ik denk nu toch echt dat als Sparta, Roda, Twente, en misschien ook NAC met euro’s gaan strooien dat wij niet kunnen achteroverleunen in onze positie.

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Is er ook nog een update omtrent de geblesseerden Ogbeche-Abubakar-Peters-Chirivella ?

Opa Henk
Lid
Opa Henk

We moeten ons wel snel versterken, anders komen we straks aan het eind van januari weer met paniek aankopen aanzetten! Reken er maar op dat alle clubs die bij ons in de buurt staan zich zo snel mogelijk gaan versterken te beginnen met Sparta. Ga je dit pas tegen eind januari doen dan heb je weer enkele wedstrijden nodig om een ingespeeld elftal te krijgen en loop je achter de feiten aan!

Sprang
Lid
Sprang

Veel goede spelers zullen vaak pas aan t eind vrij komen of je moet geld neer kunnen leggen.

Keiebaant
Lid
Keiebaant

En dat is nu toch een het enige wat Willem ll moet doen, de portemonnee trekken. Uiteraard als het een speler is waarvan men overtuigt is van zijn kwaliteiten. Elk seizoen wordt er gewacht tot paar dagen voor de deadline maar nu niet wachten/gokken maar doorpakken en zo snel mogelijk laten aansluiten bij de groep.

wil
Lid
wil

Ben benieuwd of Wellenreuther mee op trainingskamp gaat

 

kurt zaro
Gast
kurt zaro

denk dat ze daar al wel klaar mee zijn

ADA
Gast
ADA

Hoelaat morgen???

Tilburg013
Gast
Tilburg013

14:30 uur begint het, ben benieuwd of er nog verrassingen of proefspelers op het veld staan. 

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Ga er maar vanuit dat er geen proefspeles  op het veld staan vandaag  voorkomt teleurstellingen. Mochten  er speles  komen met een met een meer waarde  zal waarschijnlijk pas de laatste week, 2 weken gebeuren….

Frank
Gast
Frank

Hopelijk horen we vandaag of morgen nog of er één of meerdere nieuwe aanwinsten meegaan

Frietmet
Gast
Frietmet

Gezellig. Even kijken morgen.