Willem II herstelt fout in het ticketingsysteem

17
2402

In een aantal app groepen werd gisteren al gemeld dat het mogelijk was om voor meer dan 3 wedstrijden kaarten te bestellen. Dit zou niet de bedoeling moeten zijn. Willem II heeft die fout inmiddels ook ontdekt en zal dit herstellen. Onderstaand de tekst van de website van Willem II.


Maandagmiddag startte ook voor 1-persoonshuishoudens de inschrijving voor wedstrijden tot aan de winterstop. Kort nadat de inschrijving opende, kregen we te maken met een landelijke storing in het ticketsysteem. Als gevolg daarvan konden seizoenkaarthouders zich enige tijd niet inschrijven. 

Nadat de storing was verholpen constateerden we dat het systeem niet volledig naar behoren functioneerde. Hierdoor konden seizoenkaarthouders zich voor meer dan drie wedstrijden inschrijven. 

Maximaal drie wedstrijden
Om seizoenkaarthouders in de eerste competitiehelft zo eerlijk en zoveel mogelijk wedstrijden te laten bezoeken, hanteren wij een maximum van drie wedstrijden per seizoenkaarthouder. Met seizoenkaarthouders die meer dan drie wedstrijden hebben gereserveerd nemen wij spoedig contact op. 

Geen tickets 
Heb jij door deze storing géén ticket(s) kunnen bemachtigen? Neem dan per e-mail contact met ons op (ticketing@willem-ii.nl). Vermeld in deze mail jouw relatienummer. Wij doen ons best om je zo snel en goed mogelijk te helpen.  

Abonneren
Abonneren op
guest
17 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments