UPDATE: Mark Diemers: “Het is best concreet”

42
6184

UPDATE:
Transfervrije Diemers in gesprek met Eredivisie-club: “Het is best concreet”

Mark Diemers maakt mogelijk de overstap van Doetinchem naar Tilburg. De transfervrije middenvelder van De Graafschap is in gesprek met Willem II.

De 24-jarige rechtspoot erkent dat in gesprek met Omroep Gelderland. Eerder deze week kwam de Gelderlander met het nieuws dat Diemers in de belangstelling staat van eredivisionist Willem II. Die scoop blijkt dus te kloppen.

“Het klopt dat ik met Willem II een gesprek heb gehad. Ja, het is best concreet”, wil Diemers kort kwijt over zijn mogelijke overstap naar de Tricolores. “Ik vind Willem II een mooie club. Maar er is meer interesse vanuit de Eredivisie.”

Diemers speelde tot 2012 in de jeugdopleiding van SC Cambuur. Nog voordat hij zijn debuut had gemaakt in Leeuwarden, lijfde FC Utrecht hem in. In stadion Galgenwaard brak Diemers nooit écht door. Utrecht verhuurde hem aan Cambuur en De Graafschap. In 2016 ging Diemers definitief aan de slag bij De Superboeren.

ORIGINEEL BERICHT:
Willem II schijnt interesse te hebben in Mark Diemers van De Graafschap. De 24-jarige middenvelder speelt sinds 2016 in Doetinchem en is hier wekelijks uitblinker.

later ongetwijfeld meer

42 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments