UPDATE: Queiros gekeurd en speelgerechtigd

87
12215

João Queirós speelt tot het einde van het seizoen bij Willem II. De Portugese verdediger (21) wordt gehuurd van 1. FC Köln.

Queirós (1,92 m) trainde in de voorbereiding een week mee en speelde in de vriendschappelijke wedstrijden tegen Sparta Rotterdam en SV Zulte Waregem. Hij is een linksbenige verdediger die via de jeugdelftallen van SC Braga (Por) en Palmeiras (Bra) in Duitsland bij 1. FC Köln terechtkwam. Voor de nationale jeugdelftallen van Portugal kwam hij 23 keer uit.

Niet voor een week
Queirós: ‘De trainingen, groep en sfeer zijn me hier zeer goed bevallen. In Portugal heb ik afgewacht of Willem II me wilde hebben. Gelukkig ben ik weer terug, het voelt fijn om hier te zijn. Deze keer niet voor een week, maar een heel seizoen!’

Linksbenig
Joris Mathijsen (technisch directeur): ‘João heeft in zijn trainingsweek een goede indruk achtergelaten. We waren op zoek naar nog een linksbenige centrale verdediger. Daar zijn er niet veel van. Daarom is het mooi dat João bij ons getekend heeft.’

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Hbkonings
Gast

Dolberg jaartje huren.

Hbkonings
Gast

Dolberg huren.

Frankwie
Gast
Frankwie

NB in de premier league gaan Margin Zeegelaar en Jairo Riedewald geen minuten maken. Kunnen allebei op linksback… Hoog mikken mag, toch?

Thematje
Gast
Thematje

Transferperiode in Engeland is inmiddels gesloten. Gaat dus niet meer gebeuren vrees ik.

FranSol1896
Lid
FranSol1896

Ze mogen geen inkomende transfers meer doen, maar spelers mogen nog wel weg naar landen waar de transfermarkt nog open is.

Frankwie
Gast
Frankwie

Ter aanvulling wbt hoog mikken: maarten Stekelenburg is inmiddels derde keeper. Zou die nog ooit eens aan spelen willen toekomen?

WillemDue
Lid
WillemDue

Palacios naar LA in de MLS, kassa zal dus direct gaan rinkelen.

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Waar heb je dat gelezen ?

WillemDue
Lid
WillemDue

Verschillende media op Twitter

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Als dit zo is dan is dat wel heel erg lekker.
De euro’s klotsen tegen de plinten omhoog aan de goirleseweg…en als die Jhonny van aucas ook over veel talent beschikt dan gaan we daar straks nog meer voor vangen, tenslotte wordt er over het algemeen meer betaald voor een middenvelder dan een back.

Welloe Wellenreuther
Gast
Welloe Wellenreuther

Chirivella gaat naar een Nederlandse club zo gaan de geruchten. Kekt maar wagge er mee doet.

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Naar ons?

tlbrg1896
Lid
tlbrg1896

Wie weet?!? Las net in ieder geval ook dat hij op een lijstje staat van Liverpool U23 spelers die weg mogen/verwacht worden te gaan. Zou een prima versterking zijn voor het middenveld!

Marcske
Gast
Marcske

Deh zou ik, persoonlijk, heul gaaf vinden! Nondedjukes wat zou ik daar blij van worden. #announcepedro

Plugske
Lid
Plugske

Dat zou echt een hele goede zet zijn om hem hier weer terug naar toe te halen. Ben alleen bang dat dat niet gaat gebeuren. Van wat ik kan vinden zijn er zeer sterke aanwijzingen dat hij als nog naar Extremadura gaat. In de winterstop zou hij eigenlijk daar op huurbasis gaan spelen maar de transfer was niet tijdig aangemeld dus mocht niet doorgaan.

Robby
Lid
Robby

Hoop het ook maar aangezien we er al een van Aucas gaan huren op zijn positie denk ik niet dat Pedro ook nog komt helaas.

Ravio
Lid
Ravio

Nou Robby, met Akkaynak, Lieftink, Anita en Tapia zijn er 4 weg voor die positie en vooralsnog is er daar nog geen voor terug. Met alleen Johnny gaan we t niet redden en bovendien verwacht ik nog steeds dat die voor de breedte komt. Gezien de constructie is dat n risicoloze gok…. Een controlerend blok met Chirivella en Llonch zou geweldig zijn! De 2 toreadors!! smile

Plugske
Lid
Plugske

Olé

Robby
Lid
Robby

Ik hoop het ook Ravio! Hele erg zelf want ben best wel fan van Pedro! alleen wat ik zo hoor en lees in de media lijkt het er niet op dat die knakker van Aucas voor de breedte is gekomen. en 2 type Tapia’s voor 1 positie is voor ons wat te gortig. Echter….als ik het filmpje bekijk van onze Ecuadoriaanse vriend lijk het mij dat hij ook op 10 uit de voeten kan dus dan is Pedro zn plek weer vrij. Laten we het hopen Ravio ben het sowieso met je eens dat we nog een aantal middenvelders moeten… Lees verder »

UNITED
Lid
UNITED

João Ricardo Pereira Queirós en Jhonny Raúl Quiñónez Ruiz als dat geen samba-voetbal word in Tilburg dan weet ik het niet meer. Bruno Fernandes Andrade de Brito er nog bij en Sierd de Vos word helemaal gek

pupetje
Lid
pupetje

Verzin voor die namen maar eens een liedje!😂😂

Henkie013
Lid
Henkie013

Oh Jhonnyyyyyyyyy,
Maokt een goaltje voor Wil lem twee
Oh Jhonnyyyyyyyyy,
Of maokt er voor men part twee

Of is dat te Amsterdams? lol

Guillaume1896
Lid
Guillaume1896

Wat hebben we toch een gaaf shirt. Staot oe goe João!

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Off Topic Een welgemeende waarschuwing voor alle nakkers op dit forum..Dordrecht schijnt in een bloedvorm te zijn!

UNITED
Gast
UNITED

word weer genieten komend seizoen

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Heerlijk op vrijdag de ratjes zien tobben. Hoop dat de losers nog minimaal 5 jaartjes in de kkd divisie blijven hangen, en héél veel bier drinken.

Dafkuh
Lid
Dafkuh

Heerlijk al die nakkers op tilbo,meteen de duimpjes omlaag

Goalen makuh
Gast
Goalen makuh

Geweldig!
Nu nog een linksback, een creatieve nummer 10 (liefst 2benig) , die middenvelder van aucas huren
En een keeper zou geweldig zijn alleen denk ik dat Joris wacht tot het contract van timon is verlopen (volgend jaar dus) En dan een goeie ervare doelman haalt.
En dan is woud ook al verder dus dan hebben we 2 goeie doelmannen.
Vorm is trouwens transfervrij.
En ja ik weet het dat is onhaalbaar etc etc maar dat is wel de vijver waar Joris uit wil vissen.
wie weet!

Vanglidis
Lid
Vanglidis

En nu nog een goede keeper en nummer 10!!

Goalen makuh
Gast
Goalen makuh

Poging wagen om vorm naar tilburg te halen?
Vorm is transfervrij.

Vanglidis
Lid
Vanglidis

Dan had ik misschien liever Pietje gehad

tlbrg1896
Lid
tlbrg1896

Ik denk dat vorm een veel te hoog salaris verwacht/eist en daardoor voor ons momenteel niet mogelijk is

fran is fran
Gast
fran is fran

ik heb een lange tijd vertrouwen gehad in Wellenreuther en heb hem tegen iedereen verdedigt.Ook zijn optreden tegen AZ was natuurlijk super, maar mijn krediet is eigenlijk op. Als wellenreuther tegen vitesse weer niet thuis geeft moet er ingegrepen worden anders loop je met een kwalitatief goed team toch onnodig veel punten mis

Broodje Jantje
Lid
Broodje Jantje

Ben blij dat je eindelijk tot inkeer komt. Echter, iemand beoordelen op 1 wedstrijd getuigd van slecht beleid. Als je vind dat hij niet voldoet kun je beter meteen ingrijpen.

Klemvast
Gast
Klemvast

Altijd goed een extra verdediger met die lengte. Hopelijk kan hij voorkomen dat onze keeper in actie moet komen want dat is nog altijd de zwakste schakel.

Fraanske
Lid
Fraanske

Betekend dit ook de definitief niet doorbraak van vd. Bogert? Of zal hij een jaartje verhuurd gaan worden? Had altijd wel het idee dat hij een groot talent binnen onze club was.

Nick
Gast
Nick

Ik moet zeggen dat ik hem nu twee jaar in de voorbereiding een kans heb zien krijgen, maar hij heeft mij nooit weten te overtuigen.

Hij lijkt mij ook zeker nog niet klaar voor de eredivisie, laat staan het linker rijtje. Verhuren aan de KKD zou mijns inziens de beste optie zijn. Als stand-in verwacht ik ook niet dat hij al zijn mannetje kan staan als het nodig is.

TommyV
Lid
TommyV

Koster en co zien het ook duidelijk (nog) niet in Vd Bogert zitten. Tegen Zwolle kreeg onze Zweedse vriend kramp, maar er kwam niemand in het veld ter vervanging.

Robby
Lid
Robby

In de wedstrijden tegen amateurs in de beker speelde die wel goed maar die wedstrijd tegen Heerenveen was een ramp al kon ie weinig aan die handsbal doen. Maar de eerste 10min waren een regelrechte ramp.

reighs_roman
Lid
reighs_roman

Top gedaan door willem II deze speler queiros gaan ze veel plezier aan hebben wat ik al eerder aangaf als ze deze speler zouden nemen.

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Niet alleen als backup voor Peters, ook een handig breekijzer voor voorin de laatste minuten met zijn 1.92

BCFCVicky
Lid
BCFCVicky

Misschien mag Willem II hem gewoon gratis hebben na dit seizoen omdat Koln door de huursom afziet van het 2022 contract. Ik denk dat dat de afspraak is

Corné
Gast
Corné

Of zijn contract word alsnog verlengd door Köln als hij het hier goed doet.

BCFCVicky
Lid
BCFCVicky

Dat is vast op papier vastgelegd maar daar kan ik niet inkijken 😉

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Beste forumbezoekers van deze webpagina, Ik ben op dit moment op reis door Nepal en India en ik ben blij verrast door alle berichten van nieuwe spelers die onze club weet te binden. Is het een idee om tijdens de eerste wedstrijd met het hele stadion onze handen boven onze hoofden te houden, de handen van de buurman of buurvrouw vast te houden en in de 1e minuut hard ‘WELCOME!’ te scanderen? Zo voelen zij zich meteen welkom en begrijpen ook de spelers uit andere landen de boodschap. Ik hoor het wel. Ik ga morgen naar het plaatsje Kihun voor… Lees verder »

Frietmet
Lid

Weet je hoe slecht internet wel niet is voor je gemoedstoestand??? Zeker op vakantie… geniet gewoon van de mooie dingen in het leven zonder al die prikkels van laptop/mobiel.

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

FC Nepal heeft nog een mediator nodig.Zal ze even bellen.Veel geluk met je sollicitatie.

@win
Lid
@win

“Is het een idee om tijdens de eerste wedstrijd met het hele stadion onze handen boven onze hoofden te houden, de handen van de buurman of buurvrouw vast te houden en in de 1e minuut hard ‘WELCOME!’ te scanderen?”

Ja, dat is een idee. Een heel slecht idee, maar het is een idee.
We kunnen ook doen alsof we voetbalsupporters zijn en ze onvoorwaardelijk aanmoedigen en toezingen, is dat een idee?

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Wat een mooie trip maak je Evert! Leuk om te lezen. Tilbo is zo dus niet alleen supporterssite maar ook al een site om reis blogs bij te houden. Geniet van je rust momentjes daar en alles wat op je af komt! Wij gaan zaterdag proberen 3 punten in Tilburg te houden.
Groetjes!

theclames
Lid
theclames

Wat is dat voor een dwaas?

SargentD
Lid
SargentD

Wat ik misschien nog wel mooier vind dan de verhalen van Evert, is dat er mensen zijn die hem niet alleen niet grappig vinden (wat natuurlijk kan en misschien zelfs helemaal niet vreemd is), maar zich ook echt over zijn verhalen kunnen opwinden met duimpjes omlaag en vooral ook serieuze reacties. Altijd weer lekker wakker worden. smile

Krilles
Lid
Krilles

Een fantastisch idee Evert, maar begrijp ik nu goed dat wij zaterdag met zijn allen met onze handen ineengestrengeld WELCOME moeten roepen en jij gewoon nog in Mumbai zit? Dat had je in alle rust toch wel beter kunnen plannen toch?

TricoEnques
Gast
TricoEnques

Ik denk vooral aan het tijdsverschil en de beperkte internet mogelijkheden….. just saying..

Henkie013
Lid
Henkie013

Ik heb je nog gespot Evert, maar je had het veel te druk met selfies met de plaatselijke bevolking. We houden onze handen in de lucht, komt goed!
http://i.imgur.com/RvS9JJq.jpg

SpannieTricolores
Lid
SpannieTricolores

Dag Evert, ik houd wel van je verrassende kijk op de dingen die gebeuren bij Willem II. Met je uitgesproken mening heb je altijd lovers en haters, en daar is niks mis mee. Ik weet niet of je ook oog hebt voor talent scouten, maar misschien kun je nog een goede keeper scouten in Nepal of India voor Willem II ?? Dan heeft je reis ook nog wat goeds opgeleverd voor ons. De groeten

Maaszult
Lid
Maaszult

Hoi Evert! Wat fijn om te lezen dat er nog mensen zijn die hun horizon willen verbreden, wat kan zorgen voor een hoop meer onderling begrip en broederschap tussen de verschillende wereldbewoners. Zelf ben ik momenteel halverwege een vierjarige expeditie naar de afgelegen Andaman eilanden, (toevalligerwijs ook behorende tot India), om de inheemse Sentinelbevolking te bezoeken. Gezien hun gebruikelijke vijandigheid tegenover vreemdelingen leek het mij een goed idee om daar een boodschap van verbondenheid te prediken. In eerste instantie leken ze daar wat sceptisch over te zijn (vandaar waarschijnlijk ook de speren die zich met hoge snelheid en verbazingwekkende accuratesse… Lees verder »

Roi Guillaume II
Lid
Roi Guillaume II

Ik voel een column aankomen voor de podcast De Korvelse Kant

Dirruk
Gast
Dirruk

@Evert, Je gaat morgen naar een traditionele Nepalese crematie? Kun je eens wat meer vertellen over hoe deze crematie verschilt met een traditionele Nederlandse crematie? En als je in Mumbai bent zou het dan geen leuk idee zijn als je een foto maakt in je Willem ll outfit en deze nog doorstuurt voor het weekend? Dan kun je nog meedingen naar de leuke prijzen i.v.m. de actie van Flagweek. En ik kijk nu al uit naar je lezingen tijdens supportersbijeenkomsten van onze club. Ik ben alleen bang dat veel mensen hier dan misbruik van gaan maken om voor een dubbeltje… Lees verder »

Rikkert013
Lid
Rikkert013

Niks, gewoon inhaken! Niet de beste, wel de gekste! Veel indrukwekkender.

Kleiberg
Lid
Kleiberg

May the Force be with you…always Evert

DelanoH
Gast
DelanoH

Wauw, met de auto is het al snel 30 uur van kathmandu naar jodhpur, kan ik uit ervaring zeggen. Hoop dat je je vliegtuig haalt zondag…

Robby
Lid
Robby

Mooi weer wat meer mogelijkheden. Ik wacht wel even het officiële bericht van Willem II af want zo’n jongen alleen huren is wat teleurstellend. Die jongen moet nog echt stappen maken wil ie Peters waardig kunnen vervangen maar die potentie heeft ie denk ik wel. Optie met koop zou wel een must zijn en past ook beter in Joris zijn werkwijze. Ff de officiële berichtgeving afwachten.

Cmeeuwesen
Lid
Cmeeuwesen

Optie tot koop is wat lastig aangezien dit zijn laatste contract jaar is, kan zonder afspraken daarna gaan en staan waar hij wil

FranSol1896
Lid
FranSol1896

Dat kan hij dus niet, want hij heeft nog een contract tot 2022 bij FC Köln

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

2022

Robby
Lid
Robby

@Cmeeuwesen: Bericht van de site van Köln contract tot 2022
https://fc.de/en/fc-info/news/detailpage/details/fc-sign-joao-queiros/

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Welkom João!

Rojo Blanco Azul
Lid

Het (door)zoeken naar een linksback heeft volgens het BD prioriteit. Dat betekent dat Kohn zijn keutel heeft ingetrokken of dat hij onhaalbaar blijkt. Dat zou de reden kunnen zijn dat Queiros als tussenoplossing is gehaald. De komende maand dus als linksback tot er een definitieve invulling is en daarna als back-up voor Jordens en de nieuwe linksback. De rol van Heerkens binnen de basis elf lijkt daarmee snel uitgespeeld …

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Kohn is nog altijd geblesseerd las ij ergens
Als er al sprake was dat ie zou komen dan zou ie niet door de.keuring komen met een blessure

Maar wat niet is kan nog komen en queiros wouden ze sowieso al als back up.van peters. Los van het linksback verhaal

Fonske
Gast
Fonske

Mooie back up voor Peters. Begint vorm te krijgen onze ploeg..

Willem II krijgt Lekkere fitte gretige jonge groep. Kijk naar Hommen, nunnely Kohlert pavlidis zuiderwijk Johnny en onze Portugees…

Allemaal rond de 20 jaar oud..

Echt top..

Nu nog een linksback Joris..

Succes

Frietmet
Lid

Ik heb hem niet zien spelen, dus geen idee of hij iets heeft wat voor een back wenselijk is, maar hij is in ieder geval linksbenig en zou dus ook (tijdelijk) op de linksback kunnem staan. Hoop nogsteeds dat dat talent van Bayern II komt.

Remco
Lid
Remco

Deze jongen was absoluut geen linksback, veel te lange slungel met ’n draaicirkel van ’n oude daf. Echt een centrale verdediger.

Denisov
Gast
Denisov

Johnny?

Henk
Gast
Henk

Jhonny dan, bijdehandje…

frankvandeven
Lid
frankvandeven

Strategisch prima zet nog een verdediger erbij. Je bent dan minder kwetsbaar bij blessures etc. Ben blij dat Joris ook inziet dat het groot aantal tegen doelpunten verleden jaar veel te hoog was. Ik hoop nu dat er ook nog een andere doelman komt. Dan gaan we echt stappen maken dit seizoen!

Mark Farrington
Gast
Mark Farrington

De spelers komen nu steeds sneller. Wordt veel refreshen deze pagina.
Lijkt me een goede keuze. 1 jaar huren, dan geen contract meer. Backup voor centraal en links achterin en wie weet hoe het zich ontwikkeld. Hoop dat ze Kohn nog halen en Ramselaar voor nr 10 positie. Als er dan nog ruimte is Emanuelson en Piet in de goal dan lonkt het linker rijtje smile

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Heeft een contract by FC Koln tot 2022.

Plugske
Lid
Plugske

In de tekst staat toch anders, “De 21 jarige linksbenige verdediger wordt voor een jaar gehuurd. Daarna loopt de verdediger uit contract.”

Edit; Transfermarkt geeft inderdaad ook 2022 aan zoals WilliamThe2nd aangeeft. Ben dan toch benieuwd wie er naast zit, Tilbo of Transfermarkt.

FranSol1896
Lid
FranSol1896

Tilbo in dit geval. Zijn contract bij Sporting zou aan het eind van dit seizoen aflopen. Want zij hadden hem voor twee jaar gehuurd van FC Köln. Zijn contract bij FC Köln loopt nog tot 2022.

Robby
Lid
Robby

Hij geeft gewoon een contract daar tot 2022 zie:

https://fc.de/en/fc-info/news/detailpage/details/fc-sign-joao-queiros/

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Heb deze speler niet kunnen zien in de voorbereiding, maar wat vinden jullie ?

Chefke
Gast
Chefke

Heb hem tegen sparta gezien. Speelde toen een ongelukkige wedsrtijd. Denk echter wel dat het een prima backup is voor peters.

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Ik heb hem ook in België zien spelen en vond hem verdedigend echt prima. Goede tackles en staat positioneel erg goed. Vond dat hij in die wedstrijden wel te veel risico nam in zijn passing en erg slordig was. Jammer dat het hierbij om huur gaat maar er zaten schijnbaar veel clausules en opties in zijn huidige contract. Wellicht een jaar huren om daarna definitief over te nemen.

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Thnx manne

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Was in passing wat ongelukkig

Maar goed hij stond toen naast meissner dis bij afstand het slechtste van het veld was. Geen wonder dat je als testspeler dan ruk speelt. Meissner deed 0,0 poging om die jongen te coachen

Tovenaar
Gast
Tovenaar

Als je niet weet wat je moet doen kun je een ander niet coachen. Daarbij had Meissner het al druk genoeg met zichzelf.

Bavel
Gast
Bavel

Ook gezien tyegen Sparte, begon onwenning met paar slechte lange passes, daarna goed hersteld en goed gevoetbald en ook goede passes.