Home » Headlines » Willem II haalt linksback James McGarry uit Nieuw-Zeeland

Willem II haalt linksback James McGarry uit Nieuw-Zeeland

Volgens het Brabants Dagblad haalt Willem II zijn nieuwe linksback op uit Nieuw-Zeeland.

Naar verwachting zullen dinsdag alle formaliteiten afgerond worden.

Voor meer informatie over de jeugdinternational check hier zijn spelersprofiel

25 reacties

 1. Peerke donders
  Peerke donders

  Die komt dus niet,niks meer over gehoord gisteren.

  0

  5
 2. Highway Patrolman
  Highway Patrolman

  Waar een laptop allemaal niet goed voor is! Ome Gerard heeft zijn scoutingswerk weer prima gedaan. Vergeet alleen het vinkje Nederlands sprekende speler aan te klikken. Dat kan ook als je meer, samen met Joris, op de training van onze club komt kijken dan echt op zoek gaan naar echte versterkingen!!

  26

  26
  • Zoals altijd, provocerend, beledigend en onbeschoft.

   22

   15
   • @ikzelf,

    Laten we nu niet onze kop in t zand steken. Wanneer je allemaal buitenlandse spelers haalt dan zouden deze kwalitatief een stuk beter moeten zijn dan wat we hier in Nederland rond hebben lopen. Vraag me echt af of dit zo is.

    Roda-nec en Twente zijn daar uitstekende voorbeelden van hoe het niet moet en ook fout is gegaan.Uiteraard hebben wij zelf ook al eerder met dit bijltje gehakt…

    14

    10
   • @ikzelf.

    Hoeveel geduld moeten we nog gaan hebben met je verrassingen?

    12

    1
 3. Dat bedoelde ik, volop speculaties, wie het allemaal in de lucht slingert, ja OB, en denk ik mannen met grote oren die wat rondom wat opvangen en hup op de site zetten.

  en hup trappen weer vele van die malloten in, die er weer van alles opzoeken wat voor speler het is, wat hij allemaal kan enz. net wat ik als grapje had gereageerd op Kristoffer Olsson, komt uit Zweden, net als in de reklame, IKEA, zou toch un goei reklamestunt zijn op de voorborst. kreeg allemaal duimpjes omlaag.

  Nou maar weer met James Mc. Garry uit Nieuw Zeeland, volgens de site zou er al

  een contract zijn….ha..ha.. wacht maar weer af.

  Wat er hier en daar werd vermeld, er is toch ook de Jeugd van Willem II, is gepromoveerd met vele talenten, maar daar wordt niks mee gedaan!!!

  Kopen, huren, enz. nou daar zijn wij goed van geworden, nee, weer moesten we vechten tegen lijfsbehoud, ja, dieje v.d. Looi was daar ook debet aan.

  Maaruh als echte WII fan, bijna 55 jaar, heb heel wat meegemaakt, dus heb ik ook een mening, maar soms begrijpen vele het niet, alleen als het in hun voordeel is.

  Maar mijn kleinzoon voetbalt ook bij WII, en is ook hot, daarom hoop ik ook dat hij een kans krijgt.

   

   

  7

  22
 4. Nillis

  Erg vervelend nieuws voor Azzaoui:
  Drama voor Ismail Azzaoui. De 20-jarige aanvallende middenvelder van VfL Wolfsburg leek op weg naar de Jupiler Pro League, maar die transfer gaat niet door.

  Cercle Brugge wilde Azzaoui graag voor een jaar huren van Wolfsburg. Vrijdag raakte de Belgische jeugdinternational echter zwaar geblesseerd aan zijn knie. Dezelfde knie trouwens waaraan hij in september 2016 een kruisbandletsel opliep.
  lees meer: https://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/lees/2018-07-09/ismail-azzaoui-ziet-transfer-naar-cercle-brugge-in-het-water-vallen#ixzz5KlpKvZlG

  Sterkte Ismail

  18

  0
 5. Deze jongen is nooit verder gekomen dan de reserves van Wellington. Als we dit soort jongens voor de breedte al niet meer zelf kunnen opleiden is het wel erg triest gesteld met de jeugdopleiding.

  29

  6
 6. Evert de Goalehouder

  Ik heb even naar zijn wikipedia-pagina gekeken en het lijkt erop dat hij vooral de Keltische sport Hurley heeft gespeeld. Ik geloof heel erg in omscholing naar een beroepsgroep waar vraag naar is zoals bijvoorbeeld de zorg. Maar of dit nu de oplossing is voor onze schaarste aan kwalitatief goede spelers op de linksbackpositie waag ik te betwijfelen.
  Zie https://en.wikipedia.org/wiki/James_McGarry
  Evert

  11

  24
  • Pilske

   Wat een paniekzaaier… dit gaat om een heel ander persoon (zie geboortedatum)

   14

   4
  • Rojo Blanco Azul

   Beste Evert,

   Of je tekst is cynische bedoeld, óf je hebt niet verder gekeken dan je neus lang is. Dat waag ik echter te betwijfelen gezien je doorgaans diep inhoudelijke en weloverwogen teksten op dit forum. Ook een mental coach moet zijn huiswerk goed doen, zeker als hij zich te pas en te onpas aanbied als ‘verlosser’ van Willem II. Dan scoor je hier geen punten mee.

   Kijk via onderstaande link en overtuig jezelf

   https://en.wikipedia.org/wiki/James_McGarry_(footballer)

   14

   4
 7. Zijn er geen Nederlanders meer in de aanbieding ?

  Voertaal Engels? Of toch Duits?

  Heerkens, Lewis en Lieftink, vanuit gaande dat Peters noodgedwongen moet stoppen en Wellenreuter in de basis begint, zijn de enige…

  Hoop dat men weet waar men mee bezig is…

  19

  29
 8. Rojo Blanco Azul

  Gezien zijn staat van dienst en de reactie van zijn huidige trainer (Kalezic) een duidelijk gevalletje  ‘aankoop in de breedte’ en hopelijk bruikbaar in de toekomst. Past in het rijtje Ryan en Kristinsson.

  8

  2
 9. Butch

  En hoe zit dat dan met het salaris van deze non-EU speler?

  3

  6
 10. Ftricolores1

  Voor de toekomst hebben ze vorig jaar die Ryan van Liverpool toch al gehaald?! Ben wederom maar weer benieuwd…

  2

  1
 11. Zoals ik het lees jongen voor (mogelijk) de toekomst gezien zijn geringe minuten die hij heeft gemaakt. Zal wel starten bij de beloften, zelfde idee als Kristinsson verwacht ik… kost weinig en getalenteerd… goed gedaan. Kan me i.i.g  voorstellen dat het direct voor de basis is.

  10

  4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *