Willem II haalt Aras Ozbiliz

56
5040

Willem II heeft buitenspeler Aras Ozbiliz gehuurd van Besiktas. De speler die de volledige opleiding van Ajax doorliep en tussen 2010-2012 26 wedstrijden voor Ajax speelde, sluit per direct aan bij Willem II. Ozbiliz is een bekende van trainer Adri Koster, die hem onder zijn hoede had bij Jong Ajax.

Na zijn doorbraak bij Ajax vertrok de Armeens international naar Rusland om vervolgens via Kuban Krasnodar en Spartak Moskou een 4,5 jaar contract bij Besiktas te verdienen. Daar brak hij nooit door, en na verhuurperiodes bij Rayo Vallecano en Sheriff Tiraspol (waar hij nauwelijks aan spelen toe kwam) versterkt hij nu per direct de Tricolores.

Met de komst van Ozbiliz heeft Willem II één van de twee beschikbare aanvallende posities ingevuld.

Ozbiliz traint vandaag al mee en smile is naar alle waarschijnlijkheid zaterdag al inzetbaar.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Haye
Gast
Haye

Is hij zaterdag speelgerechtigd?

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Aras Ozbiliz jalalalalalalaaaa owwwoohoohh wohowohoho . Ik ben benieuwd. Nog een aanvaller er bij zou fijn zijn.

Zekur
Gast
Zekur

Verder alles goed?

Bavel
Gast
Bavel

Nog niks definitief volgens mij, geen bericht Willem-ii site

Sprang
Lid
Sprang

Vrijdag willen ze de papieren rond hebben, zodat hij zaterdag evt kan spelen

Ibo
Gast
Ibo

Vrees dat de papieren straks net te laat in orde zijn. Typisch Willem II

D'n Beitel
Gast
D'n Beitel

Dit was ooit een fantastische voetballer. Als hij dat niveau enigszins weet te benaderen, dan is het een fantastische transfer. Ik vraag me af of dat gaat lukken, want sinds dat hij zijn kruisbanden afscheurde, ruim 4 jaar geleden, heeft hij maar een handvol wedstrijden gespeeld en geen enkele goal meer gemaakt.

UNITED
Gast
UNITED

Ben nog niet overtuigd van wat ik van hem gezien heb maar ik heb ergens gelezen dat hij voor 10 miljoen naar Moskou is gegaan, dan moet je wel iets kunnen.

Nou nog ff ogbeche een belletje geven en nog een snelle buitenspeler en dan staan we er toch beter voor dan vorig seizoen denk ik.

Knaap
Gast
Knaap

Mooie verrassing. Hopelijk fit en gretig genoeg om een seizoen te knallen bij ons! Knap werk van Joris en ben dan ook benieuwd naar de reactie van Highway Patrolman. Ohnee, die reageert hier niet als Joris iets goeds gedaan heeft, alleen als er wat te zeiken valt…

Knaap
Gast
Knaap

En stel Peters raakt fit en Sol blijft heb je voor de start van de competitie al een basiself met Wellenreuther – Lewis- Meissner- Peters (Heerkens)- Palacios- Llonch- Lieftink- Crowley- Ozbiliz- Sol- Kolovos. Ten opzichte van andere jaren heb je dus al gewoon een meer dan redelijke basiself staan voor de eerste wedstrijd. Ook dat mag gezegd worden!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Knaap

En stel dat we alles winnen zijn we kampioen,😉

Knaap
Gast
Knaap

Haha Ik weet dat Sol nog verkocht gaat worden maar van die knaken kunnen we een meer dan waardige vervanger halen. En ik weet ook dat Peters waarschijnlijk niet fit wordt maar dan hebben we met Heerkens al een waardige vervanger in huis. Oftewel, ik maak me voor het eerst in jaren een keer geen zorgen voor de start van de competitie en dat is ook weleens fijn. En ook ik was er afgelopen zaterdag en ja het was kut, maar we misten maar liefst 6 basisspelers. Nog een cv, een spits, en een buitenspeler erbij (voor in de breedte)… Lees verder »

Sogetup
Gast
Sogetup

Als Lieftink blijft…

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Reactie verwijderd vanwege overvloedig scarcasme/narcisme!

Snorro
Gast
Snorro

Jij lijkt mentaal heel zwaar geblesseerd te zijn. Alleen kom je waarschijnlijk nooit meer op niveau. Jammer dat wij nu steeds de lul zijn met je slap gelul in de ruimte.

Ps. Ben jij die pipo op die foto? Zou een hoop verklaren.

Groetjes

Knaap
Gast
Knaap

Ja ik ben trots op mijn club en op Joris!

Stino1980
Gast
Stino1980

Ja want een Ozbiliz in de vorm van zijn leven was niet haalbaar geweest. Dus ja… Er zit altijd een risico aan, maar anders krijg je gegarandeerd middelmaat (categorie Croux) en daar worden we nou niet bepaald vrolijk van. Dus ik vind dit wel een gokje waard.
Of het moet zijn dat jij suggesties hebt voor spelers die haalbaar en betaalbaar zijn

Ikzelf
Gast
Ikzelf

Negatieveling. Verschrikkelijk.

Robby
Gast
Robby

Ja ik snap ook niet dat Joris niet gewoon Kluivert bij Ajax heeft opgehaald of de Jong terug halen. Of Vidal had hier ook niet misstaan. Nee dan moeten we het doen met Llonch die nooit een wedstrijd bij zijn vorige club heeft gespeeld of een Palacios die alleen nog maar geblesseerd is geweest.

Keiebaant
Gast
Keiebaant

Dit is echt een zwaktebod van de Tilbo sitebeheerders !! waarom wordt de reactie van Highway verwijderd hij heeft niemand uitgescholden of ongepast gezegd.
Hij geeft zijn mening !!!!

Dit is zo zwak Tilbo !! als je hiervoor je reactie wordt verwijderd ga ik twijfelen of ik wel wil posten hier. Belachelijk !!

Frietmet
Lid
Frietmet

BeLaChElIJK!?!!

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

@Keiebant

Helemaal mee eens. Snap ook niet waarom het weg is gehaald. Belachelijk en toont ook aan dat er censuur wordt toegepast en er alleen maar geschreven mag worden wat de webmaster goed vindt. Misschien vrienden van Joris of zitten Ikzelf en Snorro hierachter. Ik zou graag een verklaring willen lezen wat er sarcastisch en narcistisch is. En als je deze woorden gebruikt moet je ook weten wat ze betekenen.

Snorro
Gast
Snorro

Nee joh gekkie. Van mij mag jij alles roepen. Doe je nu ook al.

Trico Sores
Gast
Trico Sores

Highway Patrolman is niet sarcastisch of narcistisch. De argumentatie om zijn reactie op die gronden te verwijderen slaat wat mij betreft dan ook nergens op. Ik vind hem wel extreem negatief, waarbij hij zijn pijlen vrijwel altijd richt op 2 personen: Joris Mathijsen en Berry van Gool. Het lijkt wel een persoonlijke vete. Daarbij is hij soms onnodig beledigend en onbeschoft. Daarin gaat hij wel eens te ver. Althans, dat vind ik. Maar ja, waar trek je dan de grens hè? Dan hadden heel veel reacties rond Jimmy van Fessem ook verwijderd kunnen worden, toch?

Mourinho
Lid
Mourinho

Noord Koreaanse praktijken!!!1!

stefan013
Lid

Zoals John Nr1 al zei is bij de Tilbo redactie gemeld dat er een reactie verwijderd / aangepast zou zijn.

De reactie waarom het gaat is niet door een van de leden van de Tilbo redactie verwijderd / aangepast.

Tilbo verwijderdt nooit reacties die geen bedreigende / racistische inhoud bevatten.

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Wie heeft het dan WEL weggehaald? Ben nu wel zeer benieuwd geworden??

Trico Sores
Gast
Trico Sores

Hahahahahaha, dan zijn wij het voor het eerst een keertje eens. Wie had dat gedacht wink

Zekur
Gast
Zekur

Jij zelf?

Highway Patrolman
Lid
Highway Patrolman

Voor alle duidelijkheid IK heb het niet zelf gedaan. Graag een reactie wie het dan wel heeft gedaan Stefan 013! Kan niemand anders zijn dan iemand van Tilbo.com. Want daar kreeg ik een mail van.

Keiebaant
Gast
Keiebaant

Stefan , goed om jouw reactie te lezen , ik was het niet eens met de inhoud van highway maar mij ging het om dat zijn reactie was verwijderd zonder grondige reden .

Stille Willie
Lid
Stille Willie

Natuurlijk iemand van Tilbo heeft deze reactie aangepast en ze hebben groot gelijk ook. Reden staat er toch! Heb de zijn reactie ook gelezen zo minachtend vol sarcasme elke keer tegen dezelfde personen gericht. En dan nu zo op zijn pik getrapt dat hij persé aan aantonen wie de grootste heeft. Man neem je verlies en heb wat respect voor degene die deze site onderhouden. Bah bah alpha mannetjes…..

Misidjan
Gast
Misidjan

Prima versterking, mits fit! Nu doorpakken en nog een buitenspeler en centrale verdediger halen. Wellicht lukoki, johnsen huren van Ajax of Lumu met een amateurcontract?

TommyV
Gast
TommyV

Lumu… alstemblieft zeg

Tricolores
Gast
Tricolores

Zie Lumu ook niet graag verschijnen

Frank van Mosselveld
Lid
Frank van Mosselveld

Johnsen inderdaad ook voorstander van, Ajax heeft een overvolle selectie, zou haalbaar moeten zijn helemaal gezien de goede band met 020.

Had overigens Kali ook liever terug gezien in Tilburg, vraag me sterk af wat hij bij nak te zoeken heeft….

Robby
Gast
Robby

Als ie fit blijft geweldige speler maar dan niet haalbaar voor ons. Wellicht dat een niveau terug beter bij zn lichaam past. Echter hoop ik dat we gelijk door pakken en een reserve rechtsbuiten/linksbuiten aantrekken, want we hebben nu geen redelijke vervangers en die we nu hebben zijn tot nu toe nog erg breekbaar.

Maar.. Met Kolovos en Ozbiliz twee goeie buitenspelers die een fatsoenlijke voorzet kunnen geven en daarnaast met Lewis en Palacios die dat ook kunnen en veel mee op komen. Dat ziet er stukken beter uit.

JoeKeenan
Lid
JoeKeenan

Op papier een fantastische (en directe) aanwinst! Geen idee of hij fit is. Hopelijk weer een speler in een dip welke z’n carriere nieuw leven in blaast in Tilburg. Welkom Aras!

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

Deze zelfde jongen was hier 2 jaar geleden ook in beeld. Vaak geblesseerd geweest

koen verhoeff
Gast
koen verhoeff

Was een groot talent. Laatste jaren niet veel gespeeld door blessures. Lijkt me een gok die goed kan uitvallen, maar ook fout.
Belangrijkste vraag: is hij wedstrijdfit, zodat hij snel kan spelen??

Mourinho
Lid
Mourinho

Mooie aanwinst. Grote klasse, Joris!

Ibo
Gast
Ibo

Geweldige versterking, mits fit. Gaat veel dreiging van uit en kan zelf ook ee doelpunt maken. Met Kolovos (ook mits fit) 2 zeer dreigende buitenspelers.

De Frater
Lid
De Frater

Buitencategorie mits fit! Sterke move

Zekur
Gast
Zekur

Dit is een buitencategorie speler voor Willem II! Maar dan moet hij wel fit zijn. Maar als hij dat is, dan gaan we daar zeker een hoop plezier aan beleven. 28 jaar, snel, sterk, ervaren en Nederlands sprekend. Prima gedaan!

TheObserver
Lid
TheObserver

Prima op tijd , niet pas vrijdag etc. Geen gedonder met werkvergunningen etc…Koster en Vink zullen hem wel kort (moeten) houden, maar dat lukt ze wel. Grillige voetballer de ene week een 9, de andere week een 4, maar snelheid en scorend vermogen ook. We zijn er nog niet maar nogmaals prima werk dat hij vanaf vandaag al meetraint !!

drobs
Gast
dRobs

Scorend vermogen..? Dat wil ik eerst nog maar eens zien, want zijn stats unamused

TheObserver
Lid
TheObserver

Stars zeggen niet altijd iets ! Trouwens als je bij krasnador in de Russische competitie er in 24 wedstrijden 11 inknalt als buitenspeler lijkt me dat een meer dan prima gemiddelde !!
Gaat er om dat deze speler vaak ook binnendoor kont ipv louter alleen buiten on met een voorzet. Wat betreft dat grillige , dat hebben buitenspelers vaak daar is niets mis mee…had Azzaoui ook…types als Robben of Berghuis die vrij constant een hoog cijfer halen zijn niet te halen en te betalen !! Zo beter verwoord ????

Grenzen
Gast
Grenzen

Heel goed verwoord,

Dirruk
Gast
Dirruk

Stars i.p.v. stats.
Kont i.p.v. komt.

Voor de rest aardig verwoord!!

KingKoen75
Lid
KingKoen75

Op VI wordt vermeld dat hij de afgelopen seizoenen (!) weinig wedstrijden heeft gespeeld vanwege aanhoudend blessure leed. Hoop dat we veel van hem gaan zien en dat het geen gevalletje Azzaoui gaat worden.

Frietmet
Lid
Frietmet

Knap werk. Deze gast kan wel voetballen !

Frankwie
Gast
Frankwie

Bron?

Frankwie
Gast
Frankwie

Jullie waren er snel bij! Uitstekende aanwinst zou ik zeggen. Eindelijk ook een die Nederlands spreekt.

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Prima aanwinst!