Willem II goed vertegenwoordigd in elftallen van de week

24
3963
Pavlidis in duel met Bijl (foto: (c) Toin Damen)

Elk zichzelf respecterend sportmedium stelt na een eredivisiespeelronde een elftal van de week samen. Na de lekkere 1-3 overwinning, is het altijd leuk om te kijken of Willem II in de elftallen is terug te vinden.

Het AD heeft twee plekken ingeruild voor Willem II-ers. Vanzelfsprekend is dit Pavlidis. Maar ook debutant Kohlert had een prima debuut, volgens het AD. Eigenlijk had de hele voorhoede uit Willem II-ers kunnen bestaan. Nunnely kreeg net als Kerk van FC Utrecht een 7.5, maar het AD koos voor de FC Utrechter voor de positie rechtsvoorin.

In het elftal van Voetbalprimeur is ruimte voor een Willem II-er. Het zal niemand verbazen dat dit Pavlidis is. Voetbalprimeur motiveert deze keuze als volgt:

Vangelis Pavlidis (Willem II)
De enige speler die in de eerste speelronde van de Eredivisie twee goals maakte, was Pavlidis. De Griekse spits maakte vorig seizoen al een aardige indruk en als hij zo doorgaat, heeft niemand in Tilburg het meer over Fran Sol of Alexander Isak.

Voetbal International heeft twee Willem II-ers geplaatst in het elftal van de week. Uiteraard is Pavlidis weer vertegenwoordigd, maar ook ook Holmen heeft een plekje weten te veroveren.

Laten we hopen dat we volgende week weer zo’n mooie score hebben!

 

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Braojert
Gast
Braojert

Als we er na de wedstrijd tegen Vitesse ook een aantal in deze elftallen willen terugzien moeten we inderdaad eerst een aantal posities gaan versterken. Vitesse valt niet te vergelijken met dit huidige Zwolle, en al helemaal niet als je ook nog moet gaan wisselen..

Dre
Lid
Dre

Hopelijk voor de wedstrijd tegen Vitesse nieuwe aanwinsten want Vitesse is echt van een ander kaliber dan Zwolle. Daar zullen we meer onder druk komen te staan. Nummer 10 en linksback aub en snel…

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Natuurlijk is Vitesse van een ander niveau dan Pec maar ik moet eerlijk zeggen dat ik Vitesse zeker verdedigend ook niet heel erg solide vond hoor. Beide backs (Karavaev en Clark) geven echt veel ruimte in hun rug weg. Met de snelheid van Nunnely en Köhlert moeten daar kansen liggen. Verder missen zij zaterdag Bazoer door een schorsing; benieuwd hoe ze dat op gaan vangen.

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Clark is een matige back, die karavaev is wel wat beter. Maar vergeet niet dat Vitesse betere middenvelders en aanvallers heeft dan Zwolle, en dus onze verdedigers flink aan de bak moeten…

SargentD
Lid
SargentD

Dat er nog uitbreiding van de selectie nodig is mag duidelijk zijn, maar zo lang we niet te maken krijgen met blessures/schorsingen hebben we een prima basis voor de eerste wedstrijden. Wat niet wil zeggen dat we gelijk even van Vitesse winnen. Maar wel dat we denk ik niet per se (extra) haast hoeven maken met nieuwe spelers.

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Op een aantal posities is een snelle kwaliteitsinjectie m.i. wel nodig. En de selectie is natuurlijk veel te smal. Gelukkig zijn de eerste drie punten binnen, maar laten we ons ook niet blind staren op een overwinning op een zwak PEC Zwolle.

SargentD
Lid
SargentD

Zeker niet. Maar we moeten ook geen spelers halen om het halen. Ik begon ook te twijfelen omdat het allemaal zo lang duurt, maar vooralsnog pakt het (weer) goed uit. Niet alleen qua uitslag, maar ook omdat de overwinning dik verdiend was. Dus als we op deze manier uiteindelijk duidelijk betere kwaliteit binnen kunnen halen dan hebben ze mijn zegen.
Dat de selectie op het moment nog veel te smal is daar is iedereen het wel over eens denk ik.

UNITED
Gast
UNITED

Was het niet die bokkelul van een gertjan verbeek die zei dat Pavlidis niet geschikt was om in de spits te spelen?

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Waar blijft Derrick Köhn?

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Geduld

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

die raakt langzaam op, over 4 dagen moeten we weer dus zou fijn zijn als er wat op de bank zat…

De Schonste Van Ut Land
Lid
De Schonste Van Ut Land

Vreemd dat Nunnly nergens wordt opgenomen, die speelde in mijn ogen een belangrijke rol in de overwinning afgelopen vrijdag en werd ook bij Fox meerdere malen aangehaald als sleutelspeler in de wedstrijd

tlbrg1896
Lid
tlbrg1896

Nunnely speelde inderdaad goed, maar vind het ook erg terrecht dat Kerk (op rechts in de 3 mans aanval) en Boadu (in de 2 man aanval) gekozen waren aangezien die ook echt fantastisch waren dit weekend en dan vooral Kerk was qua rendement erg belangrijk bij de 2-4 van Utrecht

FranSol1896
Lid
FranSol1896

Ja en nee, op zijn positie staat Kerk en die scoorde en gaf een assist. En bij de 1e eigen goal van Ado was het zijn schot die via de keeper erin ging. Dus het rendement van Kerk was iets hoger dan van Nunnely.

Frank1896
Lid

De grootste kenners zitten bij VI. Holmén speelde echt een fantastische wedstrijd. Oogt heel rustig maar loopt wel alle gaten dicht en wint ongeveer al zijn duels. Geniet van deze man want over een jaar wordt hij waarschijnlijk alweer verkocht.

bertje
Gast
bertje

Die kenners geven Wellenreuther een 6. Welgeteld 1 bal heeft hij tegengehouden. Ik vind VI altijd ongelofelijke (letterlijke) scorebordjournalistiek bedrijven

Klemvast
Gast
Klemvast

Onze keeper kreeg een mooie 4,5 in het AD. Dat kan alleen maar omhoog, toch?

TommyV
Lid
TommyV

Is ook wel logisch. Zwolle heeft een halve kans gehad, maar daar is door zijn toedoen wel een doelpunt uitgekomen. Ik hoop dat er nog een keeper wordt aangetrokken die minimaal het niveau van Wellenreuther heeft.

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Een zwaluw maakt nog geen zomer, maar als pavlidis dit jaar tussen de 15 en 20 doelpunten maakt dan zullen er vele miljoenen betaald worden voor hem.

Stel voor om pavlidis ook alle pingels te laten nemen;)

Dre
Lid
Dre

Vrousai gaat de pingels nemen dit seizoen

SargentD
Lid
SargentD

17 zei die ene van de Korvelse Kant, die heeft er nondeju wel kijk op!

Ome Joop
Lid
Ome Joop

Ja die heeft er kijk op, knappe vent ook

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Off Topic.Doelman Jensen kan er volgens van de Brom ineens niets meer van.Onzin,gewoon een goede keeper die wat minder in vorm is.Misschien iets voor ons want hij mag weg

Robby
Lid
Robby

Tja ik denk dat je op dit moment veel keepers kunt opnoemen die een versterking voor ons zouden zijn. Toch denk ik deze linie niet op het lijstje van Joris staat.