Willem II gaat met Rienstra vol voor elfde plaats

2
1462
Rienstra met 2 goals in Breda de held van Tilburg

Zondag is de laatste wedstrijd van dit seizoen en dus ook de laatste onder leiding van trainer Reinier Robbemond. De trainer van de Tricolores blikte vanmiddag met de regionale media vooruit op Willem II – Vitesse.

Willem II staat momenteel op een veilige dertiende plek, maar kan nog zowel elfde als vijftiende worden. Daarom wil Robbemond wil niets weten van een wedstrijd zonder belangen. ‘We mogen dan wel veilig zijn, we kunnen nog stijgen en willen de goede reeks graag tot het einde vasthouden’, klinkt het strijdlustig uit zijn mond.

‘Vol aan de bak’
Volgens Robbemond wordt het nog lastig genoeg om van Vitesse te winnen. ‘Vitesse heeft zich weliswaar al geplaatst voor de play-offs, ook zij zullen de goede flow vast willen houden en hier resultaat willen halen. Ze hebben voldoende spelers met specifieke kwaliteiten die het ons heel moeilijk kunnen maken. Wij moeten zondag vol aan de bak om de punten hier in Tilburg te houden.’

Heerkens ontbreekt
Freek Heerkens heeft zijn laatste wedstrijd van dit seizoen al gespeeld. De verdediger heeft teveel last van zijn lies. Tegen zijn afwezigheid staat de terugkeer van Ben Rienstra en Mo El Hankouri.

Lege KingSide
Ook Robbemond betreurt dat de KingSide zondag leeg is. ‘Het is natuurlijk doodzonde voor de supporters dat de KingSide leeg moet blijven. Maar ik heb begrepen dat het stadion voor de rest uitverkocht is, dus voor iedereen die erbij is hopen we een mooie pot voetbal op de mat te leggen en zo het seizoen met een goed gevoel af te sluiten.’

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments