Willem II gaat door met huidige staf!

17
2603
OLIVA - Willem II in Spanje, 05-01-2017. Voetbal, eredivisie voetbal seizoen 2016-2017. Trainingskamp, accommodatie hotel Oliva Beach en golf. Willem II keeper Kostas Lamprou, met op de achtergrond Willem II keepers trainer Harald Wapenaar.

Willem II gaat ook komend seizoen door met dezelfde succesvolle staf. Koster, Vink en Onyeike hebben nog een doorlopend contract. Het twijfelgeval was Wapenaar, maar volgens het BD is met hem een principe akkoord bereikt voor komend jaar. Goed nieuws!! Lees het gehele artikel hier: https://www.bd.nl/willem-ii/willem-ii-gaat-volgend-seizoen-door-met-dezelfde-technische-staf~a16d7f0d/

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Corné-Willem II
Gast
Corné-Willem II

Zojuist bekend geworden. Met zekerheid tot 1 juni geen voetbal. Dan kunnen we dit seizoen schrappen neem ik aan.

Willem II
Gast
Willem II

Dat schrappen hadden ze hier in Europa al lang moeten doen. Wordt alleen maar naar het geld gekeken, maar iedere mafkees snapt dat er niet gevoetbald kan worden. NIet hier, niet in spanje niet in italie. nergens

Corné-Willem II
Gast
Corné-Willem II

Juist!

Dirruk
Lid
Dirruk

Zijn er hier dan nog steeds mensen die dachten dat er dit seizoen nog gevoetbald zou worden? die hebben dan wel een hele dikke plaat voor d’r harses.

Dirruk
Lid
Dirruk

Zou mooi zijn als ook het beeld op de foto dan weer werkelijkheid wordt. Lamprou terughalen Voor het nieuwe zou een goede zet zijn.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Hij is in ieder geval transfervrij aan het einde van het seizoen

johann
Gast
johann

Dirruk, ik weet dat jij Lamprou een fijne vent vindt en hem daarom graag weer in het Willem II shirt zou zien, maar ik zie toch liever een keeper die iets meer tegenhoudt en een eventuele transferwaarde vertegenwoordigt. Ze mogen wat mij betreft best ver gaan om Wellenreuther te behouden, al weet ik daar alle ins en outs niet van (jij waarschijnlijk wel). Binnen Nederland is er waarschijnlijk geen betere te vinden dan Lamprou, maar alle vertrouwen in Joris dat ie weer met een of ander pareltje op de proppen komt

yoko
Lid
yoko

Lamprou was op dat moment de juiste keeper voor ons, maar nu echt niet meer. Een jongere keeper zoals Paes of een degelijkere keeper zoals Hahn zou ik liever zien.

UNITED
Lid
UNITED

ik zou gewoon woud eerste keeper maken.

kurt zaro
Gast
kurt zaro

denk niet dat we nog op die kabouter zitten te wachten

DelanoH
Gast
DelanoH

gaan wij nu ook opeens meedoen met dat gezwam over kabouter of keepers die meer tegenhouden? Lamprou had in zijn laatste seizoen hier de meeste reddingen van de eredivisie en gewoon heel veel punten gehaald. Was een speler die keihard werkte om alles uit zichzelf te halen. Krijg alsjeblieft geen hoogmoedwaanzin dat het opeens allemaal niet goed genoeg is, we zijn maar gewoon een middenmoter met een uitschieter hoor…..

david loggie
Lid
david loggie

Aparte carriere tot nu toe voor Lamprou. Bij Feyenoord nauwelijks gekeept, 3 jaar alles gekeept bij WII met verve, vervolgens weer 3 seizoenen amper gekeept op het hoogste niveau. Inmiddels 29 jaar met 3 seizoenen ervaring. Als concurrent voor Woud zou ik hem best weer willen zien. Want laten we die jongen niet te snel afschrijven, Woud verdient uiteindelijk ook een kans, net als dat Zuijderwijk naar mijn mening ook meer minuten moet maken (in wedstrijden bijv dat je voor staat). Opleiden van spelers betekent ook spelers kansen gunnen. En ja dat gaat weleens met een foutje. Laat ze het… Lees verder »

SargentD
Lid
SargentD

Wellenreuther is een meer dan prima keeper van ons, maar als ik hier sommige reacties over Lamprou lees dan zouden jullie eens wat minder naar Johan Derksen moeten kijken en wat meer naar de wedstrijden die Lamprou hier gekeept heeft…

Rene
Gast
Rene

Ik ben heel blij met Timon. Maar ik ben ook bang dat die gaat vertrekken; er zijn teveel geruchten over interesse uit Duitsland. Als we Timon kunnen houden, dan heel graag. Lukt dat niet, dan is voor mij Kostas van harte welkom. Tof mens, goede keeper.

Robby
Lid
Robby

Als we Lamprou op het niveau als bij ons kunnen krijgen en Wellenreuther vertrekt zou ik hem terug halen. Maar hij heeft 3 seizoenen weinig gespeeld dus weet eigenlijk niet wat zn huidige niveau is.

wil
Lid
wil

Een heel goed bericht in deze roerige tijden. Vrolijkt je toch op.

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Mooi😃hopelijk kunnen wij ook weer doorgaan met alle supporters waar we gebleven waren, en weer een fantastisch sfeer neerzetten👍
#Watmisikhet