Willem II Football Memories schittert bij bijzonder webinar

1
261
Willem II Football Memories is een groot succes waarmee ook andere voetbalclubs aan de slag zijn gegaan.

‘Betaald voetbal geeft plezier, verbindt en draagt 2 miljard euro bij aan het BBP.’ Dat wijst een onderzoek uit dat vrijdagochtend gepresenteerd is door de KNVB, in samenwerking met EVC en PWC.Door middel van een online webinar werden de uitkomsten van dit onderzoek uitvoerig besproken. Hierbij stond de maatschappelijke impact van het voetbal centraal. Arjen Pijfers en Thijs Kemmeren mochten namens Willem II Football Memories aanschuiven bij presentatrice Fresia Cousiño Arias om te vertellen over dit maatschappelijke project. 

Pijfers, initiatiefnemer van Football Memories, vertelt met name over het ontstaan van project. En over hoe hij het idee vanuit het Verenigd Koninkrijk naar Nederland heeft gehaald. Kemmeren deelt zijn ervaringen als vrijwilliger bij het project. Hierbij vertelt hij onder andere over hoe hij deelnemers volledig op ziet bloeien bij het ophalen van voetbalherinneringen uit de rijke historie van Willem II.

Het webinar is te bekijken op de website van Willem II Betrokken! Willem II Football Memories komt aan bod vanaf minuut 48.

Abonneren
Abonneren op
guest
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments