Willem II-Feyenoord samen met Tilburg Ten Miles

14
1236

Nu het voorlopig competitieschema bekend is, blijkt dat voor het eerst in 25 jaar Willem II een wedstrijd speelt tegelijkertijd met de Tilburg Ten Miles. Dit hardloopevent is elk jaar behoorlijk rood-wit-blauw gekleurd. De Ten Miles trekt jaarlijks tienduizenden deelnemers en bezoekers naar de Tilburgse binnenstad. Elk jaar zijn er ook weer talloze Willem II-shirts te bewonderen. De afgelopen jaren werden er steeds ook tickets van Willem II-wedstrijden verloot onder deelnemers in een Willem II-shirt.

Het is jammer dat dit event nu samenvalt met Willem II-Feyenoord, doordat deze wedstrijd is verplaatst van zondagavond 20.00 uur naar 14.30 uur. Maar wij zijn ook wel benieuwd naar jullie mening. Zou Willem II moeite moeten doen om de wedstrijd te veprlaatsen? Of kiezen we gewoon voor het voetbal (of toch de Ten Miles)?

 

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Ibo
Gast
Ibo

Lees net dat Willem II – Feyenoord in het definitieve schema op 1 september om 16:45 is. Dat valt dan weer niet tegen van de knvb

Superspits
Gast
Superspits

En de laatste afstand (16 km) begint om 13.45 uur… dus nog steeds gelijk met Willem II- Feyenoord! In ieder geval met de voorbereidingen ervan. Waarom kan Willem II niet gewoon op zaterdag voetballen, is voor iedereen beter. Lopers ten miles en supporters.

Rene
Gast
Rene

Ik ben het eens met iedereen die vindt dat die Ten Miles moet worden verzet!

objectivo
Gast
objectivo

Verzetten, punt

Loekie
Gast

Jammer zal bij beide deelnemers/bezoekers kosten. Had graag beide gedaan. Nu dus alleen de wedstrijd.

Cees Cornervlag
Lid
Cees Cornervlag

V E R P L A A T S E N A U B

Snorro
Lid
Snorro

Idd… Gewoon de tangent dichtgooien en daar laten lopen ipv het centrum. Dan heeft niemand er last van. Is zo klote als je niet met je auto in het centrum kunt komen.

Pilske
Lid
Pilske

verzetten….

Poppels
Lid
Poppels

Lijkt me organisatorisch ook lastig om te regelen met zo’n groot evenement en een voetbalwedstrijd op hetzelfde moment. Dan ligt je stad ook open voor alles wat niet goed kan gaan.

Huphuphup
Gast
Huphuphup

Ik zou gaan voor verzetten. TTM is een internationaal top-evenement! Erg belangrijk dus voor eens stad als Tilburg. Het lijkt me voor zowel de TTM als WII beter als dit op een andere dag plaatsvindt!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Verzetten supporters zijn de club. En het is nog een concept programma dus je kunt als club tegen de KNVB dat je dat niet kunt en wil spelen die dag

frankvandeven
Lid
frankvandeven

Verzetten!! Een van de grotere evenementen van Tilburg. Ik loop zelf de Ten Miles maar wil Willem II tegen Feyenoord ook niet missen! Gemeente en Willem II maak het hard naar de KNVB

Bart
Gast
Bart

Verzetten! Allebei geweldige “evenementen” waar we graag 2 dagen plezier aan beleven!!

SargentD
Lid
SargentD

Los koppelen van elkaar. Ik heb er zelf (buiten een gezond stukje Tilburg trots) weinig mee, maar als je voor de gein eens hier op tilbo.com zoekt op de Ten Miles dan zie je dat het evenement inmiddels aardig verbonden is met de club en vooral ook de supporters.