Update: Willem II – FC Utrecht naar zondag 16 februari 16:45

24
4891
Donis Avdijaj komt net te kort om doeltreffend te zijn (foto: (c) Toin Damen)

Update: De wedstrijd Willem II – FC Utrecht is inderdaad verschoven naar zondag 16 februari. De aftrap zal plaatsvinden om 16:45.

Met het oog op het programma van FC Utrecht hadden we al gezien dat de thuiswedstrijd tegen de Domstedelingen waarschijnlijk niet op vrijdag 14 februari zou blijven staan. Door de winst van FC Utrecht op FC Eindhoven is FC Utrecht geplaatst voor de kwartfinale van de beker. Deze kwartfinale wordt op woensdag 12 of donderdag 13 februari gespeeld. Dit omdat FC Utrecht – Ajax gepland staat voor zondag 9 februari en de dinsdag dus geen optie is. Uit veiligheidsoverwegingen zal de wedstrijd FC Utrecht – Ajax niet van de zondag gehaald worden en dus moet de wedstrijd Willem II – FC Utrecht verplaatst worden. Vanuit een betrouwbare bron hebben wij zojuist vernomen dat de wedstrijd naar de zondag verschoven wordt. Het tijdstip laten we weten zodra de verschuiving definitief door de KNVB bekend gemaakt wordt.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Joost
Lid
Joost

Nog iemand een op zoek naar kaart voor de awayday? Heb er één over

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Ndayishimiye is vastgelegd tot 2023 :)!

Robby
Lid
Robby

Ik ben in ieder geval blij dat het niet zondag om 20uur is geworden.

barry
Lid
barry

Fijn, dan kunnen we Valentijn ergens romantischer vieren dan in een voetbalstadion 🥴.

Tilly-Centraal
Gast
Tilly-Centraal

Gelukkig heeft de KNVB in een vroegtijdig stadium WII ingepland op de door haar gewenste vrijdag/zaterdag. Jammer dat deze verzet moet worden. Staan we misschien wel een dagje minder lang 3de…

Poppels
Lid
Poppels

Eigenlijk al debiel dat de KNVB dus niet verder kijkt dan hun neus lang is. Je kunt er toch vanuit gaan dat Utrecht nog wel ergens wat rondes doorkomt zodat je dit in het begin van het seizoen al kunt meenemen in het maken van het schema. Verder dan 1 stap is toch lastig tegenwoordig.

Menneke
Gast
Menneke

Off(/on) topic… Het is “geweldig” om te zien dat de “echte” supporters zaniken over fox want fox heeft teveel invloed op het speelschema… Erg vreemd is dan wel dat die “echte” supporters allemaal een abonnement op fox hebben.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Het alternatief is geen Willem II zien als je niet kunt gaan. Slecht argument dus om fox op te zeggen omdat ze er invloed op hebben. De KNVB verzet de wedstrijd niet fox

Dre
Lid
Dre

Hoppa en dat kan allemaal zomaar hè kut KNVB. 2 weken vantevoren. Snappen niet dat je daar al maanden rekening mee houdt ivm werk, oppas kinderen. Ik word hier zo doodmoe van

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Die

Kunt toch niet vantevoren weten welke clubs doorgaan🤷‍♂️

Frietmet
Lid

Als we zelf door waren gegaan had het vanwege ons ook verplaatst moeten worden.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Godverdomme. Doodziek van die *** zondagwedstrijden.

JVS
Lid
JVS

Dan spelen we dit seizoen nog maar 3 avondwedstrijden thuis.. vind ik heel jammer. Dan maar extra uitwedstrijden meepakken!

Chiino
Gast
Chiino

Mooi! Beter alles op zondag middag. Voetbal is ook van kinderen. De jeugd voetbalt zelf op zaterdagochtend dus ik juich dit alleen maar toe.

Denisov
Gast
Denisov

Hier is geen link in te vinden, omdat kinderen zaterdagochtend voetballen. Moet er op zondagmiddag gespeeld worden?

Chiino
Gast
Chiino

Volgens mij snap je het niet, kinderen spelen zaterdagochtend. Ze moeten s’ochtends spelen dus moet op tijd in bed liggen. Schijt hekel aan die vrijdagavond wedstrijden, zijn toch geen jupiler clubske? In Engeland worden 8 van de 10 wedstrijden s’middag gespeeld.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Ja inderdaad, want die zaterdagavondwedstrijden van willem II worden steeds op zaterdagochtend gespeeld.

oldschool77
Lid
oldschool77

waarom Utrecht dan niet beker op woensdag en wij op zaterdag ?? hopelijk gaat Willem II er tegenin mocht dit waar zijn

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Echt heel zuur. Vrijdagavond wedstrijden zijn gaaf. Op tijd na het werk borrelen in de stad en dan richting stadion. Altijd feest. BAH! Gelukkog hebben we dr nog 1 op vrijdag.

wil
Lid
wil

Dan borrelde toch lekker door tot Zondag.

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Op mijn leeftijd staat dat gelijk aan mijn doodvonnis tekenen Wil.. smile

WillemIIgoals
Lid
WillemIIgoals

Zondagpotten zijn kut