Willem II – Excelsior gaat definitief door

21
2003
Bron: AD.nl

Ondanks mogelijke politiestakingen gaat Willem II – Excelsior gewoon door. Dat betekent dat er om 20:45 uur wordt afgetrapt in het Koning Willem II Stadion.

Speciale acties

Voor deze wedstrijd is het voor jeugdsportteams mogelijk om gratis naar de wedstrijd te gaan. Meer info over deze actie vind je op onze website of die van Willem II.

Verder staat er vanaf 16:00 uur een pre party op het programma bij Café de Kok in de binnenstad. Je bent welkom om hier met je mede supporters naar de wedstrijd toe te leven.

Ook goed om te weten: vanaf 19:30 uur hebben we een Dj op de KingSide geregeld. We roepen dan ook op om allemaal aanwezig te zijn en onder het genot van een biertje en lekkere beats de boel maar eens goed aan te wakkeren.

Overig huiswerk:

Zoals jullie weten, hebben we de ambitie om in de top-5 uitsupporters te eindigen dit jaar. Daarin zijn we goed op weg. Zo is het uitvak in Sittard volgende week stijf uitverkocht.

Ook de kaartverkoop voor de uitwedstrijden tegen FC Volendam en De Graafschap gaan goed. Heb je nog geen kaarten voor deze duels? Schaf ze snel aan!

21 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments