Willem II en Westerlo houden elkaar in evenwicht

2
1432

Willem II heeft  met 0-0 gelijkgespeeld tegen KVC Westerlo. Beide teams waren in de eerste helft gelijkwaardig en kregen kansen om de score te openen. In de tweede helft was Willem II lange tijd de betere ploeg, maar na het vele wisselen werd het spelbeeld wat slordiger. Dit leidde niet tot grote kansen voor de Belgen waardoor na 90 minuten nog steeds de stand in evenwicht was. Zivkovic

Onder een mooi avondzonnetje en met veel publiek langs de kant en op de tribunes werd iets na zevenen afgetrapt. De eerste grote kansen waren voor het team van trainer Harm van Veldhoven. Rond de 20e minuut belandden echter zowel een kopbal als een halve volley over het doel van Lamprou. Iets daarna kreeg Bruno Andrade de mogelijkheid Willem II op voorsprong te koppen, maar de bal was gemakkelijk op te rapen door de Belgische keeper. Westerlo had de beste mogelijkheid van de eerste helft, maar Schouterden raakte paal en lat. Net voor rust moest Zivkovic naar de kant met een ogenschijnlijk lichte blessure, Justin Mathieu verving hem.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld, maar Willem II zocht naar een openingstreffer voor eigen publiek. Lesly de Sa en Justin Mathieu waren er dichtbij, maar de keeper stond in de weg. Wiljan Pluim schoot even later een vrije trap net naast. Westerlo kreeg nog één kans en had daarbij Lamprou al gepasseerd. Koppers haalde de bal echter in de doelmond weg. Zonder echt grote kansen werd de wedstrijd uitgespeeld. Jurgen Streppel kon tevreden terugkijken op een wedstrijd waarin de 0 gehouden werd en het team beter voor de dag kwam dan tegen Charleroi afgelopen vrijdag.

(bron: willem-ii.nl)

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments