Willem II en Ozbiliz per direct uit elkaar

27
1078

De huurovereenkomst tussen Willem II en Arag Ozbiliz is per direct beeindigd door Willem II, zo meld Willem II via de officiele kanalen.

In een gesprek tussen de clubleiding en de aanvaller naar aanleiding van de weigering om in te vallen tijdens Willem II-Fortuna Sittard is besloten om de samenwerking per direct te beeindigen.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Wannies
Lid
Wannies

Als je er in de halve finale van de Beker zo bijloopt als hij deed, verdien je geen minuut meer.

objectivo
Gast
objectivo

Die zien we volgend jaar in de keukenkampioen divisie terug..

Don dn macaron
Gast
Don dn macaron

Jammer dat Evert d’n Zwevert hem niet even de oren heeft mogen wassen… dan was het vast goed gekomen.

Trico Sores
Gast
Trico Sores

Ik was blij toen hij kwam, maar ik ben nog veel blijer dat hij nu vertrekt. Ik erger me kapot aan dit soort luie arrogante spelers. Wekt alleen maar irritatie op, zowel op de tribune als in de spelersgroep. HOUDOE!

Opa Henk
Gast
Opa Henk

Goed beleid van de club! Als ze zich als vedette boven de rest verheven voelen, dan moeten ze dat maar elders gaan proberen. Voetbal is nog altijd een teamsport en als je daar niet aan mee wil doen, dan geld maar een regel, inpakken en wegwezen!

Sjefkuh 013
Gast
Sjefkuh 013

Hoppaké weg ermee! Waardeloze speler!! Bij het oud vuil zetten, daar kan niemand iets mee. Zo arrogant doen als je geen pepernoot raakt. Daag!!

koen kooiman
Gast
koen kooiman

Was gedoemd te mislukken

Zojéh
Gast
Zojéh

Prima, hopelijk valt er niemand van ons supertrio voorin weg. Spoeling is dun. Maar geef dan liever Ogenia een kans dan deze man die niets meer toevoegde.

Kruikemans
Gast
Kruikemans

Ze hebben net Justin omgeturnd tot vleugelverdediger.
Maar misschien uit de jeugd erbij op de bank.
Akabueze of Jahaoui wellicht?

Zojéh
Gast
Zojéh

Heb gehoord dat Adrie van vleugelverdedigers graag weer buitenspelers maakt. Maar inderdaad in de competitie mis je hem niet. In de beker ook niet als je geen motivatie hebt trouwens.

Keesg
Gast
Keesg

Koster heef altijd Dankerlui nog.

KingKoen75
Lid
KingKoen75

Prima afgehandeld, Joris. Kan samen met Avdijaj gaan zitten mijmeren of er nog een keer een club in trapt. Wat een zelfoverschatting van beide heren. Tsja en mocht er iemand van VIP geblesseerd raken, dan kan Koster ook met 2 spitsen gaan spelen. Het zijn alle 3 geen statische aanvallers, dus mocht de nood aan de man zijn, heb je de mogelijkheid om het systeem wat aan te passen.

Jimvanfessem
Gast
Jimvanfessem

We spelen al een tijdje met 2 spitsen. Omdat studio sport 4-3-3 laat zien voor de samenvattingen wil niet zeggen dat we zo spelen.

KingKoen75
Lid
KingKoen75

Verkapte 4-3-3,zonder echte buitenspeler dus. Studio Sport laat overigens het papiertje van WII zien. Vind het daarom ook niet zo’n probleem dat Ozbiliz weg is.

Pilske
Gast
Pilske

Inderdaad er raakt nu een aanvaller (V) (I) of (P) geblesseerd, dan hebben we een groot probleem…

Dafkuh
Lid
Dafkuh

Nu maar hopen dat onze VIP aanval niet geblesseerd raakt….

KruikenTrots
Gast
KruikenTrots

Graag of niet inderdaad. Maar zorgelijk is wel dat we nu eigenlijk geen reserve aanvaller meer over hebben. Kristenson bij het 2de en die twee paashazen die hem gevlogen zijn, dan is onze enige reserve aanvaller Dankerlui die eigenlijk een verdegier is. Hopelijk pakt deze strenge en waarschijnlijk rechtvaardige opstelling goed uit.

Robby
Gast
Robby

Deel je angst maar Arag erbij laten is alleen maar schadelijker. Je kan zo’n speler niet bij je houden. Hopelijk blijven VIP heel tot het einde van het seizoen….maar eerlijk gezegd hoopte we dat toch al wel.

Kruikemans
Gast
Kruikemans

Coulibaly, als ie niet geblesseerd is.

In hart en nieren
Gast
In hart en nieren

Als de nood aan de man komt kan Kristinson gewoon weer teruggehaald willen worden. En ik denk dat deze zich dan extra zal willen bewijzen om een goede nieuwe club te vinden.

LRR
Gast
LRR

Houdoe en bedankt! Avdijaj en Ozbiliz gaan de boel maar ergens anders verzieken. Zulke spelers kunnen we missen als kiespijn.

Renk
Gast

Goed besluit van de T.d. kost alleen klauwen met geld.
Zeer moeilijk persoon…met ster allures.
Jaren terug een goede voetballer maar ook al problemen.

wil
Gast
wil

Die gast dacht dat hij Messi was.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Niet meer geld dan dat je zulke walgzakken erbij houd!!wegwezen ermee…..willem II is aan iets mooi bezig en dat mag op geen enkele manier verstoord worden

Toilet1
Gast
Toilet1

Doeiiiiiiiiii

Pah
Gast
Pah

Een huurspeler die weigert in te vallen? Volgens mij een prima reden om per direct terug te sturen naar de leverancier en het huurcontract te ontbinden. Lijkt mij niet dat dit veel geld gaat kosten, maar eerder dat het geld oplevert. Die gast heeft bij zijn werkgever veel uit te leggen. Ik zei een paar weken geleden al dat Ozbilis waarschijnlijk bij ons niet meer op veel minute moest rekenen. Die Grieken zijn hier om zich te bewijzen en vliegen overall in. Ozbiliz was hier vooral aan het balen dat hij bij zijn werkgever niet aan de bak komt. Zoiets… Lees verder »

De Frater
Gast
De Frater

Neem aan dat er in het huurcontract clausules zijn opgenomen die in werking treden als er bijvoorbeeld sprake is van werkweigering