Willem II en Nelom verlengen contract tot zomer 2022

3
1061

Vandaag hebben Willem II en Miquel Nelom de handtekeningen gezet voor een nieuw contract, dat de vleugelverdediger tot de zomer van 2022 aan de Tricolores verbindt.

Nelom werd afgelopen september door Willem II gecontracteerd voor één jaar, met de mogelijkheid om het contract te verlengen. Nelom kwam in Schotland bij zijn vorige werkgever Hibernian FC niet veel aan spelen toe en wilde zelf ook graag weer voetballen en met name het plezier terugvinden. Mede door het goede seizoen wat Willem II heeft gedraaid en dat Nelom tot 18 wedstrijden is gekomen waarin hij speelde, is dat beide gelukt.

Komend jaar kan de verdediger met Willem II Europees spelen. En Willem II heeft aangegeven Nelom zowel in het veld als ook daarbuiten een meerwaarde voor de club te vinden. Beide partijen hopen dan ook nog meer successen met elkaar te kunnen vieren.

3
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
3 Discussie draadjes
0 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
3 Gereageerd
WilKruikenTrotsTofting Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
wil
Lid
wil

Volgens de site van het B.D. krijgt Willem II uitstel voor het betalen van de huur van het stadion voor de maanden Mei, Juni, en Juli. De huur zal later dit jaar alsnog moeten worden betaald.

KruikenTrots
Lid
KruikenTrots

Waar je een selectie van 15 a 20 spelers wil hebben met zoveel mogelijk posities dubbel bezet is dit een prima zet. We waren heel sceptisch toen hij kwam maar misschien moeten we eerlijk zijn dat hij zich prima heeft laten zien. Ja hij is soms (heel) slordig maar je moet ook kijken naar wat haalbaar is. Prima zet wat mij betreft, goed ook dat selectie zo veel als mogelijk bij elkaar blijft tot nu toe.

Tofting
Gast
Tofting

Fijn