Willem II en Logistic Force verlengen samenwerking

5
1569
Foto: Toin Damen

Logistic Force en Willem II hebben de samenwerking met één seizoen verlengd. De afgelopen drie jaar stond het logo van Logistic Force op de achterzijde van het Willem II-shirt. In eerste instantie stond Logistic Force alleen op de achterzijde van het uitshirt, afgelopen seizoen kwam daar het thuisshirt bij. 

In het seizoen 2022-2023 wordt Logistic Force één van de Business Partners met het daarbij behorende exposurepakket. Daarnaast zal Logistic Force de wedstrijden met haar gasten weer gaan bekijken vanuit Box 14 op de tweede verdieping van het Koning Willem II stadion.

‘Warm hart blijven toedragen’
‘In december 2021 heeft Logistic Force aangegeven te stoppen als shirtsponsor en zijn de gesprekken reeds gestart over onze betrokkenheid in het nieuwe seizoen. De conclusie is dat we Willem II een warm hart blijven toedragen, ook nu ze in de Keuken Kampioen Divisie actief zijn. We willen met elkaar terug naar de Eredivisie!’, laat Martin van Dijk (algemeen directeur Logistic Force) weten. 

Continueren
Ook Jos de Kruif (manager commerciële zaken Willem II) is blij met de verlengde samenwerking. ‘We zijn bijzonder verheugd dat een prachtig Tilburgs bedrijf als Logistic Force zich ook komend seizoen weer verbindt aan Willem II. De prettige samenwerking van de afgelopen jaren kunnen we daarmee op goede wijze continueren. We wensen Logistic Force en haar gasten weer veel gezellige vrijdagavonden toe met hopelijk veel overwinningen!’ 

Abonneren
Abonneren op
guest
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments