Willem II en Heracles strijden om plaats linkerrijtje

9
1022
Bron: BD.nl

De zogenaamde lunchwedstrijd wordt aanstaande zondag tussen Willem II en Heracles Almelo gespeeld. Het aanvangstijdstip van deze wedstrijd ligt op 12.15 uur. De winnaar van dit duel nestelt zich steviger in het linkerrijtje.

De Tricolores zijn goed aan de competitie begonnen. Het eerste thuisduel tegen VVV Venlo ging weliswaar verloren, maar het veldspel was goed en er werden volop kansen gecreëerd. Door een zondagsschot leed de ploeg van trainer Adrie Koster een 0-1 nederlaag. Afgelopen week mocht Willem II in Groningen voor het eerst dit seizoen het zoet van een overwinning proeven. Door een schitterend doelpunt van Daniel Crowley werd met 0-1 gewonnen.

Nieuwe gezichten
Bij tegenstander Heracles Almelo hebben in het elftal veel wijzigingen plaatsgevonden. Maar liefst veertien spelers vertrokken, waaronder Dries Wuytens. Veel plaatsen werden door veelal Duitse nieuwelingen ingenomen. Ook trainer John Stegeman verliet de club, om tot ieders verrassing in Deventer bij Go Ahead Eagles aan de slag te gaan. In de Duitse trainer Frank Wormuth werd een opvolger gevonden. Hij streeft ernaar om vanuit een goede organisatie een aantrekkelijke pot voetbal op de mat te leggen. Daarin lijkt hij vooralsnog te slagen, want in het eerste competitieduel werd Ajax in Amsterdam op een 1-1 gelijkspel gehouden en afgelopen zaterdag wonnen de Heraclieden thuis met 4-2 van ADO Den Haag.

Fran Sol
Vorig seizoen eindigde deze wedstrijd in een 3-1 overwinning voor Willem II. Fran Sol scoorde destijds de openingstreffer. Evenals het jaar ervoor. Mogelijkerwijs zorgt hij komende zondag voor drie op een rij. Maar ook met doelpunten van de andere spelers zullen supporters dik tevreden zijn. Als de lijn van de afgelopen wedstrijden verder kan worden doorgetrokken, ligt een aangename voetbalmiddag voor het publiek in het verschiet.

Kaartverkoop
Willem II – Heracles Almelo begint om 12.15 uur. Informatie over de kaartverkoop vind je hier.

9 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments