Willem II en AZ in evenwicht 1-1

102
5337
Vrousai stuurt Kohlert op weg naar de gelijkmaker (foto: (c) Toin Damen)

De Tricolores speelde vandaag gelijk tegen AZ in een wedstrijd die pas na on rust ontsprong in een echt gevecht. Willem II had voor rust te veel ontzag voor de Alkmaarders. De gasten hadden het overwicht en Willem II liep achteruit. Een onnodige tackel van Sadiki in de 16 meter zorgde ervoor dat AZ met een pingel door Koopmeiners een voorsprong nam. Köhlert bracht Willem II vlak daarna tegen de verhouding weer op gelijke hoogte. Na de thee tapte de thuisclub uit een ander vat en drong het AZ terug met vechtlust waar het de laatste 2 wedstrijden aan ontbrak. Met de na rust ingebrachte Mike Trésor Ndayishimiye kwam er meer schwung in het spel van de Triclores. Willem II liet AZ ontsnappen mede door de gemiste strafschop van Pavlidis!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Wat een gezeik, Pavlidis niet goed, Kohlert matig, Nelom slecht, Sadikki en Peters van onvoldoende niveau en Heerkens en Heerkens die toevallig een goede dag hadden. Blijft weinig over zo. Nou, ik had een topdag met voetbal en strijd zoals het hoort.

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Helemaal mee eens. Vooral Nelom moet het bij sommigen voortdurend ontgelden. Ik vond hem gisteren gewoon een heel behoorlijke pot spelen. Hij is na een half jaar niet gespeeld te hebben fit en is met wat meer wedstrijdritme gewoon een zeer bruikbare linksback. Wie denkt dat Willem II met een salarisbudget van vier miljoen topspelers kan binnenhalen, moet zijn verwachtingspatroon echt eens gaan bijstellen. Als we top rechterrijtje, onderaan linkerrijtje eindigen, ben ik tevreden. We hebben een jonge ploeg die nog beter kan worden.

david loggie
Lid
david loggie

Ik ben het vaak met je eens Koen, maar deze keer niet. Ik vind Nelom zeer matig, niet alleen gisteren. Hij staat constant een paar meter achter de man van Peters (maar te ver vandaan al ie echt moet ingrijpen als het al een opdracht is van de coach) en weet je wie zijn man moet dekken? juist Kohlert…Kijk de wedstrijden er maar op terug en kijk goed als het gevaar wat uit zijn kant komt, hij zelf nooit op die plek staat. Bij de opbouw meerdere keren gezien dat peters naar links uitwijkt, nelom letterlijk stil blijft staan..geen loopacties,… Lees verder »

Breinbreker
Lid
Breinbreker

Die Nelom kan gewoon niet. Speelt waarschijnlijk 5 goede wedstrijden per seizoen, de rest bagger. Als je hem ziet lopen is het net een ballerina op voetbalschoenen.

roemir
Lid
roemir

Totaal niet mee eens.

UNITED
Lid
UNITED

Miquel “ik hou nog ff in op het laatste moment” Nelom

TommyV
Lid
TommyV

Ik stel voor om tegen Twente met de volgende 11 te beginnen, dan komt het allemaal goed. Wellenreuther (voordeel van twijfel) – Nieuwkoop – Holmen – Peters – Heerkens – Llonch – Quiñonez (als ie weer geen 2 weken onderweg is) – Tresor – Nunnely – Pavlidis – Vrousai. Wat mij betreft beginnen Nelom, Saddiki en Kohlert op de bank.

Nillis
Lid
Nillis

Wat mij betreft zit kohlert niet op de bank.. volgens mij heb jij niet gezien hoeveel werk hij ook verdedigend heeft verricht en ook nog gevaarlijk was…

TommyV
Lid
TommyV

Dat was eerlijk gezegd ook een twijfelgeval bij mij, maar wat Vrousai vorig jaar op de flanken heeft laten zien verdiend wat mij betreft echt een basisplek. Al tellen resultaten uit het verleden natuurlijk niet. Verder ben ik een enorme fan van Nunnely, die wanneer ie het op zijn heupen heeft écht top is, dus dat gaat dan helaas ten koste van Kohlert.

tricoscore
Lid
tricoscore

Pavlidis staat met 6 doelpunten hoog op de nationale topscoorderslijst, maar volgens een aantal hier op deze site kan hij niet mee en gaan we met deze spits nooit meedoen voor het linkerrijtje. Heel vreemd! De penalty was inderdaad heel slecht ingeschoten en hij kreeg nog een paar behoorlijke kansen, maar zo slecht was hij verder niet. Niet zijn beste pot, maar ook niet zwak. Hij was behoorlijk balvast, redelijk in de passing en werkte 90 minuten lang keihard (was een van de weinigen, naast Llonch en Holmen, die het eerste half uur met overtuiging de strijd aanging en het… Lees verder »

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Was een mooie pot met in ieder geval veel inzet en passie! Holmen en Lonch waren heel goed en Tresor viel prima in.
Jammer van de penalty, had Pavlidis hem niet laten nemen , maar dat is achteraf gezegd natuurlijk makkelijk gezegd.
Al bij al heb ik gisteren zeker genoten en tegen dit AZ toch een bonuspunt vindt ik!

barry
Lid
barry

Haal onze Sol maar op huurbasis terug; heeft toch niets te doen bij Kiev.

Rene
Gast
Rene

Piet de Visser vertelde afgelopen vrijdag*) dat hij destijds Hans Werdekker voor veel teveel geld had verkocht aan Ajax, en hem vervolgens drie seizoenen voor praktisch niks heeft teruggehuurd. Lijkt mij een uitstekend plan om iets vergelijkbaars met Sol te doen.

*) Dat was een heerlijke avond daar in het Oisterwijkse Tiliander. En wat is die Piet de Visser toch een fantastische man!

Jerry_32
Lid
Jerry_32

Een dag later nog steeds een ietwat zure nasmaak overgehouden aan deze pot. Natuurlijk, vooraf zou ik blind tekenen voor een punt tegen AZ; spelen samen met Ajax het beste voetbal van de eredivisie met goede, zeefopgeleide talenten waar je neutraal gezien goed van kan genieten. De eerste helft oogde het wat rommelig aan Willem II kant, maar echt veel gevaar kwam er niet van de gevreesde flanken af; Idrissi net als vorig seizoen goed bewaakt door Heerkens en ook Stengs kwam niet veel voorbij Nelom. Wat mij daarbij opviel is dat Stengs, met name in de tweede helft, heel… Lees verder »

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Holmen en Llonch echt heel erg goed gisteren. Ben bang dat die twee niet lang meer in het rood wit blauw te zien zijn. Pavlidis ben ik nog steeds niet van overtuigd. Ik vind hem geen spits voor een 1-4-3-3 systeem. Denk dat hij heel erg nuttig kan zijn als hij om een spits heen kan spelen. Nelom in het begin (eerste half uur) zwak in de passing en dekking maar heeft zich daarna redelijk herpakt. Vond hem de tweede helft aardig spelen. Wissel van A3 wederom om te janken. Nieuwkoop voor Köhlert?? Verder een Willem II gezien waar denk… Lees verder »

Robby
Lid
Robby

Vond het ook vreemd die wissel. Alleen Köhlert was op leeg en moest gewisseld worden. Aangezien Kabangu niet bij de wedstrijdselectie zat (geen idee waarom) moest er iemand anders in. Geen andere vleugelspeler beschikbaar als Mcgarry (maar die is links), Ogenia en Nieuwkoop. Dan is Nieuwkoop wel te verklaren.

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Dat klopt, maar had dan Tresor gewoon op rechts gezet en Zuiderwijk op 10 in laten vallen bijvoorbeeld. Of je zet Pavlidis op 10 en laat Gladon op 9 spelen. Ik wordt zo onderhand wel moe van al die backs die bij Koster ineens in de aanval gezet worden.

roemir
Lid
roemir

Tresor rammelt sinds gisteren aan de poorten van de basis-elf. Qua kwaliteit en qua inzet deze keer prima invalbeurt.
Hele tweede helft was LEKKER.

Robby
Lid
Robby

Hij rammelt niet aan de poorten die poort heeft hij gisteren ingetrapt. Hij hoort nu gewoon in de basiself te staan. Pavlidis krijgt tegenwoordig versterkte bewaking en daar moet de nr 10 van profiteren. Vrousai heeft daar moeite mee (is ook niet zo gek Vrousai is een vleugelaanvaller geen nr 10) Tresor deed dat gisteren wel goed en je zag dat er dan veel meer gevaar in de 16 komt. Tegen Twente moet hij gewoon op 10 starten en Köhlert, Nunnely en Vrousai mogen gaan uitvechten wie er op de vleugels moeten komen.

Eula
Lid
Eula

Pavlidis in de spits kan gewoon echt niet als je mee wil doen in het linkerrijtje.

Leuk die scorebord journalistiek dat ie er al 6 in heeft liggen. De kansen die hij mist zijn enorm. Gisteren had ie er zeker 2-3 moeten maken.

Het is natuurlijk ook bijzonder dat een wisselspeler van vorig jaar ineens onze nieuwe topspits is. Hij komt tekort. Het enige wat hij gisteren wel toonde was inzet. Daar ligt het niet aan.

Maargoed, wie dan? Mike Tresor eens proberen?

Jerry_32
Lid
Jerry_32

Hahah wisselspeler, juist. En vooral Ndayishimiye in de spits zetten, en op 10, en op de flank. Zal ie vast beter van spelen, zo zonder vaste positie. Krijg je hetzelfde gezeik als met Heerkens die ook overal neergegooid wordt waar nodig om vervolgens neergesabeld te worden “omdat ie onwennig speelde”

Eula
Lid
Eula

Ja, een wisselspeler. Vorig jaar 4 (van de 17) wedstrijden volledig gespeeld. Zie ook hier: https://www.transfermarkt.nl/vangelis-pavlidis/leistungsdatendetails/spieler/324503/plus/0/saison/2018/wettbewerb/NL1/verein/403 Je andere redenering slaat ook nergens op. In dat geval zou je Pavlidis ook niet in de spits mogen zetten. Dat is immers (vorig jaar al zijn 4 volledige wedstrijden) een linksbuiten. Natuurlijk zet je er liever een ‘echte’ spits neer als Sol of Isak, maar die luxe hebben we nu niet. Dan zet je er diegene neer waarvan je verwacht dat hij het meeste kan brengen. In mijn ogen is Pavlidis dat niet. Niet dat ik dat hem heel erg kwalijk neem, hij… Lees verder »

Jerry_32
Lid
Jerry_32

Statistieken zijn leuk, maar het gevaar van statistieken is dat je ze kan interpreteren hoe je het uitkomt. Als een 20-jarige spits vanaf een voor hem onwennige positie in een half jaar alsnog 4 assists aflevert en 5 doelpunten maakt is dat meer dan prima; het probleem is dat wij zwaar verwend zijn met Sol en daarna Isak; Pavlidis doet namelijk vrij weinig onder voor Odgaard, Dessers of Benschop. In plaats van dat je met een gedegen argument komt, sla je de discuscsie direct lam met “slaat nergens op”. Dat geroep om spelers op onnatuurlijke posities op te zetten begin… Lees verder »

Henkie013
Lid
Henkie013

Mixed emotions na deze pot. AZ is een hele goede ploeg, de enige ploeg die nog een beetje in de buurt van Ajax en PSV kan blijven. Maar zijn speelden 3 dagen geleden nog een zware wedstrijd tegen Man United, hetgeen de kans op resultaat altijd vergroot. Ajax speelde ook niet top, maar het individuele klasseverschil was te groot tegen ADO. PSV kwam ook pas na een uur tot scoren tegen het zwakke VVV en Feyenoord kreeg klop in Sittard. In de eerste helft was ook het individuele krachtsverschil tussen Willem II en AZ ook duidelijk zichtbaar. Niets om je… Lees verder »

Ferry
Gast
Ferry

Kijk, dat zijn de analyses waarvoor ik op Tilbo kom, i.p.v. dat domme kortzichtige gezwets. Anita zou inderdaad voor wat meer evenwicht gezorgd hebben op het middenveld. Zolang Heerkens het goed doet, is er geen reden hem te vervangen voor Nieuwkoop en zolang Jhonny amper mee kan met jong Willem II kan Koster hem onmogelijk een basisplaats geven. Koster ziet hem ook elke dag op de training. Ik ben ook bang dat hij niet de gehoopte vervanger voor Tapia is en ze hem in de winter terugsturen. Ik denk dat Joris al bezig is met die positie. Kabangu zat vandaag… Lees verder »

patriekolorus
Lid
patriekolorus

Wellenreuther heeft wel degelijk een aantal prima reddingen gemaakt waarbij hij helemaal gestrekt naar de hoek moest.

Henkie013
Lid
Henkie013

Geef eens voorbeelden dan… één is genoeg.

Robby
Lid
Robby

Alleen al in de samenvatting zijn er 3 te zien. In de 27min liet hij de bal los maar redde daarna keurig van dichtbij. In de 76min een vrije trap van AZ. 92min had klemvast mogen zijn maar hij heeft hem wel ook die was van dichtbij.

wil
Lid
wil

De bal van Pavlidis ligt nog steeds aan de Korvelse Kaant zullen we maar zeggen.

RobinV
Gast
RobinV

Wil de ex-man van de vrouw van Pavlidis SVP niet meer op de Kingside plaatsnemen? Dit leek meer op een gerichte aanslag.

Robby
Lid
Robby

Of op de eerste rij achter de goal plaatsnemen?

wil
Lid
wil

Pol Llonch weer verkozen in het elftal van de week.

frannekesol
Lid
frannekesol

Ben ik de enige die volgende wedstrijd graag Mike tresor op 10 ziet en vrousai op links of reckstbuiten? Dan mogen Kohlert en Nunnely het gaan uitvechten. Vind namelijk vrousai wel beter op de zijkant dan Nunnely en kohlert.

RobinV
Gast
RobinV

Doorwisselen kan geen kwaad. Kohlert speelt al weken matig, vandaag op 1 keurig doelpunt na. Pavlidis is overigens ook niet in zijn beste doen. Erg jammer dat je daar geen vergelijkbare spits voor kunt opstellen.

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Kohlert matig? Spelde vandaag een prima partij, zeker ook verdedigend noodzakelijk om Nelom te ondersteunen. Daarnaast vaak dreigend in de aanval.

RobinV
Gast
RobinV

Daar ben ik het dus niet helemaal mee eens. Hij werkt zich inderdaad te pleuris, maar komt er te weinig dreiging vanuit met een passeeractie en goede voorzet. Hij verdedigde wel prima mee, dat is ook wel noodzakelijk tegen een opkomende Svensson. Wat mij betreft is hij niet veel beter dan de mannen Vrousai, Kabangu, Nunnely en Dankerlui en zal hij dus meer dreiging moeten gaan vormen.

wil
Lid
wil

Saddiki op het middenveld kan echt niet meer.

Vanmiddelbareleeftijd
Lid
Vanmiddelbareleeftijd

Moet je je voorstellen dat Johnny Q blijkbaar nog minder is. (Anders stond hij er wel in)

wil
Lid
wil

Laat a.u.b. Pavlidis geen strafschop meer nemen.

Robby
Lid
Robby

Jongens hij mist ook een keer. Had geen goeie dag misschien al een paar wedstrijden maar een beetje krediet voor de man die er al 6 heeft in liggen dit seizoen.

RobinV
Gast
RobinV

Een keer? Pavlidis heeft er al een paar gemist, en de manier waarop geeft weinig recht tot nemen van een volgende strafschop. Jammer maar helaas voor zijn doelpuntentotaal maar de punten zijn belangrijker..

Robby
Lid
Robby

@RobinV hij heeft er nu (na gisteren) 2 gemist. Wat wil je dan iemand die een keer een penalty mist direct van de lijst schrappen? Nu hij 2x achter elkaar mist kan je de rangschikking wel eens onder de loep nemen maar na 1x missen ga je iemand toch niet direct slachtofferen.

Echter op basis van zn spel tijdens de wedstrijd had er m.i. ingegrepen mogen worden helemaal omdat Tresor de standaard situaties erg goed nam. Maar dat is achteraf, als Pavlidis had gescoord had hier niemand iets over geroepen.

Sprang
Lid
Sprang

Tegen vvv miste hij ook al. Werkte hem in 2e instantie wel binnen. Maar toch..

Zat vandaag het slechtst van allemaal in de wedstrijd. Dan moet je zo’n bal niet willen nemen.

kurt zaro
Gast
kurt zaro

klopt zat totaal niet in de wedstrijd onbegrijpelijk dat ze hen die penalty laten nemen

wil
Lid
wil

Ik heb het idee dat Pavlidis vedette neigingen krijgt.

Vanmiddelbareleeftijd
Lid
Vanmiddelbareleeftijd

2 van de 3 penaltys gemist

Vanmiddelbareleeftijd
Lid
Vanmiddelbareleeftijd

2 van de 3 gemist

Rene
Gast
Rene

Ik denk dat Heerkens een goede vaste penaltynemer zou zijn. En anders Ndayishimiye eens proberen – na zijn vrije trappen van gisteren wil ik zijn pernalty ook wel eens zien.

Edit: ik zie nu pas dat dit hieronder ook al wordt gezegd. Beetje overbodige opmerking dan. Sorry daarvoor.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Mike tresor basis en alle vrije trappen en penalties laten nemen…

Goalen maokuh
Gast
Goalen maokuh

Waarschijnlijk krijg ik nou duimpjes omlaag maar
Waarom zouden we pavlidis de penaltys laten nemen? Hij heeft er 2 gemist en is pas 20 dus nog weinig ervaring. Heb heerkens 2 pingels zien nemen beide in de beker, deze gingen beide hard en strak in de kruising. mischien is het een idee om heerkens de pingels te laten nemen?

Vak M
Gast
Vak M

Goalen maokuh, je hebt gelijk.

RobinV
Gast
RobinV

Heerkens heeft ze beide prima genomen, maar ik vind persoonlijk dat je een penalty gewoon altijd laag in de hoek moet plaatsen. Bij een goede snelheid is dat altijd onhoudbaar.

RoloTilbo
Lid
RoloTilbo

Idd…en zeker op een zeiknat veld. Kom op zeg…je gokt dan toch niet op de bovenhoek. Suffe pingel gewoon.

Krilles
Lid
Krilles

Ik vermoed dat Pavlidis ze neemt vanwege de statistieken: hij brengt straks meer op als hij er in een seizoen 20 inschupt. Maar op deze manier kost het waarschijnlijk meer dan het opbrengt. Trésor of Heerkens, zoals hier meer geopperd, dat zouden de penaltynemers moeten zijn.

Tricolores Forever
Lid
Tricolores Forever

Voor wie of wat was het applaus? Dit heb ik totaal gemist qua communicatie vanuit WII of supporters.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Tricolores Forever

Voor ene BOB die is overleden hing un spandoek bij vak F

Goof
Gast
Goof

Jonge jongen die altijd op ks stond, is jammerlijk genoeg veels te jong overleden.

Vak M
Gast
Vak M

Bedankt Goof! Ik vroeg het me ook af…

Het kan triest gaan. Mooi dit respect.

NicK3R
Lid
NicK3R

Mooie pot voetbal. Ik vroeg me gaandeweg de wedstrijd wel af durft Nelom een sliding te maken? Aparte keuzes maakt hij. Wat men ook wat vaker mag doen, de bal wegrossen ipv voetballend oplossen.

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Hij loopt ook maar een beetje mee, hij ziet er af en toe zeer ongemotiveerd uit als ik hem zie lopen.

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Mooie wedstrijd, vond Pavlidis niet slecht spelen, hij is vooral belangrijk als stoorzender en aanspeelpunt. Afmaken moet beter en hij had na zijn misser tegen VVV de penalty nooit mogen nemen. Misschien Holmen, is de rust zelve, niet onbelangrijk bij het nemen van een pingel. Kohlert voor mij echt motm

Rene
Gast
Rene

Ik vond Pavlidis wel slecht spelen. Wat mij opviel was dat hij steeds weer de bal afspeelde. Dat deed hij zo vaak, dat ik denk dat hij op zijn flikker heeft gehad toen hij de vorige thuiswedstrijd te vaak voor zijn eigen kansen ging, en dat hij daarom nu helemaal niet meer voor zijn eigen kans durfde te gaan. Met andere woorden, ik denk dus dat Pavlidis wat onzeker aan het worden is. Hij moet maar gauw weer een keer scoren, dan komt het wel goed.

Srqdion
Gast
Srqdion

Vond Nelom niet best vandaag. Veel foute en vreemde passes. Na invalbeurt tresor ging t allemaal beter. Nu hopen op een basisplasts voor m.

patriekolorus
Lid
patriekolorus

Ik vond hem eigenlijk juist best goed spelen. Grappig eigenlijk dat we het dan zo anders zien.
En onze Timon speelde ook goed met een paar hele goede reddingen.
Pavlidis en Vrousai aan de basis van het doelpunt. Kohlert buiten het doelpunt eigenlijk niet zo best.
Holmen blonk uit!

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Kohlert niet best? Voor mij de beste aan Willem II kant, wat een inzet, wat een passie en wat een snelheid

drobs
Lid
drobs

De eerste 15 min deed Kohlert alles verkeerd met zijn kansen!

Bavel
Gast
Bavel

Maar toen nog 75 minuten opperbest…. scoren en verdedigen als het moet, en dat met veel snelheid en passie, eerste 15 minuten was inderdaad minder…. maar de andere vijf kwartieren mer dan goed.

RobinV
Gast
RobinV

Kohlert speelde vandaag echt weer een matige pot hoor, op zijn doelpunt en enkele acties na. Komt fysiek in duels echt veel te kort. Ik wil Kabangu graag ook eens aan de bak zien, vooral in die laatste minuten.

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Volgens mijn hebben we een andere wedstrijd gezien. Kohlert deed zijn verdedigend werk prima, wat ook nodig was wegens het matige spel van Nelom en had aanvallend nog heel wat dreigende acties. Wat een inzet, wat een passie, wat een snelheid.

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Speelde niet slecht maar maakt vaak een lakse indruk, zit niet agressief op zijn directe tegenstander.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Onder het mom van achteraf lullen is makkelijk
Maar was het wel handig om Palvlidis die strafschop te laten nemen? aangezien hij ook de laatste keer miste thuis tegen VVV… toen kan ie gelukkig het nog in de rebound goed maken.

Nedsit
Gast
Nedsit

Vanzelfsprekend balen we allemaal van die pingel, maar ik snap het gebitch op Pavlidis vandaag niet zo. Ik heb hem hard zien werken en aardig wat dingen ook goed zien doen. Eerder ongelukkig dan slecht.

AvG
Gast
AvG

Hoeveel van deze ongelukkige wedstrijden mag hij nog van jou spelen totdat je het slecht gaat noemen?
Dit was in mijn optiek wedstrijd 3 op rij…

MVPTilburg
Lid
MVPTilburg

1e helft matig. 2e helt goed! Jammer van de pingel, Pavlidis zat niet in de wedstrijd. Hulde voor Mikey Tike!! Heerlijke vrijetrappen

frannekesol
Lid
frannekesol

1e helft maakt AZ het niet af en 2e helft maken wij het niet af. Ontzetten zuur natuurlijk maar al met al terecht gelijkspel. Mike tresor viel zeer goed in had hem graag die penalty zien nemen. Met Nunnely moeten ze een keer trainen op voorzetten en afmaken want als ie eenmaal in de 16 is het nog niet veel. Op naar Twente!

AvG
Gast
AvG

Over inzet van Saddikki valt nimmer te klagen. Maar hij heeft echt het nivo niet.
Verder hebben onze Griekse internationals een bepaalde gemakzucht over zich gekregen die wat mij betreft snel door onze krijgers Peeters, Holmen en Lonch eens rechtgezet moet worden. Anders wordt het een lang en vervelend seizoen.

vak-a
Lid
vak-a

Prima pot voetbal. Zo wil ik het iedere week zien.

sooike1973
Lid
sooike1973

Prima pot. Eerste helft angstig a la vd looii. 2e helft zoals we het willen zien! Tresor super ingevallen! Nu nog basisplaatsen voor Nieuwkoop en Johnny!

Pavlidis misschien wel zwakste van de wedstrijd. Een keer goed met praten denk ik. Verder was peters de 1e helft ook slecht, 2e redelijk herpakt.

Van te voren getekend voor 1 punt. In de rrusr ook. Na 90 minuten toch een beetje zuur gevoel

Sprang
Lid
Sprang

Had niks met angst te maken! Meer met de kwaliteit van AZ. Moet niet vergeten dat az samen met Ajax, de best voetballende ploeg is van deze eredivisie.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Trots op op het Team gevochte en gestreden 2e helft kansen oa bal onderkant lat gemiste strafschop.

En nu op naar Twente kaarten halen

We komen met duizenden en nooit alleen.

🔴⚪🔵Wij zijn Willem II🔴⚪🔵

Janus
Gast
Janus

Tresor altijd op 10! Heeft daarnaast geweldige vrije trappen!
Nunely snel maar geen rendement. Vrousai voor hem terug op de flank.

Srqdion
Gast
Srqdion

Voor kohlert.