Willem II dreigt Diego Palacios te moeten missen tijdens eventuele play-offs

8
723

Ecuador heeft een gunstige uitgangsstelling om kwalificatie voor het WK in Polen af te dwingen. Dat is van 23 mei tot 15 juni in Polen. Het betekent dat Palacios eventuele finaleduels van Willem II in de play-offs moet missen. De eredivisie loopt op 12 mei af. Op 25 mei zijn de laatste wedstrijden met als inzet Europees voetbal. Een dag later lopen de play-offs om promotie/degradatie af

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
SargentD
Lid
SargentD

Hij is hier ook een beetje in de etalage neergezet door zijn huidige club en als ik het goed begrepen heb kost dat Willem II niet gek veel geld. Wat dat betreft best een prima deal. Minder prima dat je wel aardig afhankelijk van hem bent en dat er niet echt een serieuze backup is. Dat van die toernooien wisten ze natuurlijk ook toen ze deze deal maakten.

Ravio
Lid
Ravio

En daarom… niet meer aan dergelijke gasten beginnen… Een linksbackie moet gewoon Willem II als 1e prio hebben!

Jerry_32
Lid
Jerry_32

Om vervolgens te klagen dat Willem II weer erbarmelijke Nederlandse/Belgische of Oostblokkers als linksback haalt omdat de vijver weer kleiner wordt? Nee bedankt. Liever Palacios dan die randmongolen als Veli Lampi of Derrick Tshimanga.

Hoppa
Lid
Hoppa

Wanneer krijgt deze jongen nou eens rust? Kwam hier met een competitie in Ecuador in de benen, speelt bij ons de competitie, speelt in de winterstop dit toernooi en straks na het seizoen dan dat WK. Zo maak je die jongen toch helemaal kapot!

Tilboooo
Gast
Tilboooo

Wat levert Willem II dit financieel op?

Maximaal
Gast
Maximaal

Voor Nemec kregen we een vergoeding voor het EK. Ik weet niet hoe de regels zijn, omdat Palacios nu niet uitkomt op een eindtoernooi, maar een kwalificatietoernooi. Hoe zijn de regels voor een huurling? Als er een vergoeding is, wie krijgt dan de vergoeding? De club waar hij eigendom van is of de hurende club?

Iemand?

Captain Howdy
Lid
Captain Howdy

Zal ook nog wel een trainingskamp/oefenwedstrijden aan vooraf gaan dan ben je hem al vanaf eind April weer kwijt, nu al zowat twee maanden afwezig , blijft zo weinig beschikbaarheid voor Willem II over van die huurperiode van een jaar…

Bram1979
Lid
Bram1979

Jammer zie hem graag terug komen ik gun het hem graag maar toch hoop ik stiekem dat ie verliest.